2777
2789
عنوان

حقوق معلم ماده بیست وهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست
شرکت در انتخابات براشون مهمه

چرا سیاسیش میکنن خب😐

علم اون داوطلب باید مهم باشه دیگه اینا چ ملاکهایه

نمیدونم بخونم یا ن الان

ینی انقد مهمه ک قبولم نکنن حتی اگه امتحانمو خوب بدم؟

شوخی نکن . راست میگی ؟ از جای معتبر خوندی عزیز؟

والله از خبر فوری خوندم توی ایتا 

نمی‌دونم الان یکم به شک افتادم هنوز که دفترچه ها نیومده بهتره شروع کنین به خوندن معمولا 40/50روز قبل از آزمون اعلام میشه 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا ک اون عکس اینا کاملا دروغه میخوان جو روانی بوجود بیارن فقطفقط چون رای ندادی امتیازات کمتر میشه ...

اینکه فقط یکم امتیاز کم کنن برا رای ندادن معقولانه تره اینجوری باشه حدقل راضی ام😪

تازه تو دوران دانشجویی میخاستم برم تتو بزنم هیچ وقت فک نمیکردم دنبال ی شغل دولتی برم🤣

شانس اوردم نزدم حالا

دقیقا رو انگشتام میخاستم بزنم

رشته حسابداری هم امسال برا آموزگاری میگیرن من شنیدم فقط 20 هزارتا میگیرن و فک نکنم رشته ما برای آموز ...

حسابداری میتونی هنرآموزی شرکت کنی تو هنرستان همون حسابداری تدریس کنی فک کنم 

ولی تو لیست رشته های مجاز آموزگاری فک کنم حسابداری نبود

چرا دبیری شرکت نمیکنین؟

دبیری باید فوق لیسانس باشی بعدم رشتم روانشناسیه لیسانسم . و تو لیست رشته هایی ک برا دبیری میخان اصلا روانشناسی ندیدم

اگه میتونستم دبیر بشم خیلی بهتر بود با دبیرستانیا راحتر میتونم ارتباط بگیرم تا بچه های کوچیک

حتما مغنعه و چادر سرت باشه سوال های شرعی رو برو بخون نماز جمعه برو میگه خطبه هفته گذشته چی بوده یا آخرین صحبت های رهبر درباره چی بوده

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد
چقد سختش کردی و چقد قصه بافتی‌.اصل داستان فقط اینه: شما به شغل نیاز داریـاسفند آزمونه/تلاش کن قبول ب ...

خب پرسیدم با توجه ب اینکه با حجاب و مذهبی نیستم و سیاسی ام نیستم و رای ندادم هیچ وقت آیا ممکنه تو مصاحبه قبولم نکنن؟ اگه سختگیری شدیده و حقوقشم کمه و ارزششو نداره تلاش نکنم وقتمو برارم برا یچی دیگه مثلا ناخونکاری یاد بگیرم🫡

بچه ام دارم دوماهشه و با این وضع تلاش کردن خیلی انرژی میگیره

اتفاقا قصه گوی خوبی ام هستم انگار شاید ب نویسندگی ام فک کنم😅😂

تو کلینیکی جایی نمیشه کار کرد خیلیا میگن روانشناسی بازارش خوبه

ن متاسفانه حتما باید ارشد باشی حداقل و مجوز بگیری.

الان بچه م دوماهشه. 

واقعا گیجم نمیدونم استخدامی بدم؟ ارشد بخونم؟ سراسری بدم برم ی رشته دیگه مثلا پرستاری؟شایدم پزشکی اوردم از بچگی عاشقش بودم! یا کلن بیخیال درس شم برم آرایشگری ای ناخونکاری ای چیزی.

تنها چیزی ک میدونم اینه ک اصلا دلم نمیخاد خانه دار باشم باید برم سرکار یا دانشگاه.