2777
2789
من شوهرم میگفت تست بخرم بزنی  گفتم توهم زدی کدوم بارداری مگه ادم الکی باردار میشه 😂😂

برعکس من به شوهرم میگفتم تست بخر میگفت توهم زدی من که کاری نکردم..ولی بازم میخرید من ناراحت نشم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

وقتی همسایه مون فهمید بچم فوت شده طفلک چقد ناراحت شد ولی گفت مطمینم بچه بعدیت بازم پسر میشه من گفتم فقط سالم باشه جنسیت مهم نیست ولی ته دلم واقعا میخواد که پسر باشه لباسایی که خریدم براش حسرتش به دلم نمونه 

دیشب خواب شیرخشک و اینا میدیم بعدشم خواب دیدم سوره نور رو تو خواب از حفظ میخوندم نمیدونم دیگه کلا خل شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس من به شوهرم میگفتم تست بخر میگفت توهم زدی من که کاری نکردم..ولی بازم میخرید من ناراحت نشم

عزیزم ان شاءالله به زودی باردار بشیم خدایا فقط خودت حواست به ما دلشکسته ها باشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

ارسام جون و هدانا جون با مهرا تو واتساپ صحبت کردم گفتن حالشون خوبه چون ناراحته حالش خوش نیست شوهرش فک میکنه بابت اومدن تو نی نی سایت هستش و پاک کرده بخاطر این نتونسته بیاد ، ازهمتون خداحافظی کرد. و براتون دعای خیر کرد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها پنج شنبه عقد خواهرمه ولی اصلا خوشحال نیستم اصلا انگار برام مهم نیست اونقد بی خیال حتی نمیدونم چی بپوشم شوهرم گفت لباس گفتم مهم نیست یچی میپوشم 

بازم خداروشکر تو محضره شامم میریم رستوران زیاد دعوتی ندارن وگرنه من خیلی معذب میشدم

ارسام جون و هدانا جون با مهرا تو واتساپ صحبت کردم گفتن حالشون خوبه چون ناراحته حالش خوش نیست شوهرش ف ...

اخی عزیزمممم خداروشکر که سالمه 

ان شاءالله به زودی روزی همه ما

بچه ها پنج شنبه عقد خواهرمه ولی اصلا خوشحال نیستم اصلا انگار برام مهم نیست اونقد بی خیال حتی نمیدونم ...

منم سه ماه بعد سزارینم عروسی خواهرم بود خریدو بزور میرفتم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
منم سه ماه بعد سزارینم عروسی خواهرم بود خریدو بزور میرفتم

اصلا حوصله هیچ کس ندارم 

فقط دوست دارم تو خونه خودم باشم 

@mehraaa   کجایی عزیزم بیا یه خبر بده از خودت و نینی  @_آدینه_    کج ...

سلام عزیز دلم... خوبی؟؟چه خبر؟؟والله کربلایی هم خوبه اگه بعضی ها بزارن😒😒😒من نتم مشکل داره.. یبار اومدم پیام گذاشتم باز سایت بسته شد.. کلا این مدت زیاد حال و اوضاع خوبی نداشتم اذیتم میکنن😭😭😭 این اذیت کردنا منو بیشتر میبره تو تنهایی و داغ پسرم... دریغ از یک ذره فهم و شعور از جانب بعضی ها که اینقدر خودخواهن.. سرتون رو درد نیارم.. خودت چطوری ... عزیزم برو دکتر شاید لازم باشه کارایی انجام بدی پیگیر باش تا انشالله جواب بگیری

هدانا جون دعاهای شما و بقیه دوستان اثر کرد آزمایش بتا دادم مثبت شده اونم تو این شرایط وای هم خوشحالم ...

وااااای 💃💃💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیزززززم.... چقدر خوب ی مامان گوگولی دیگه اضافه شد🤗🤗🤗🤗 خیلی خوشحال شدم عزیزم... اصلا استرس به خودت راه نده.. به خود خدا بسپار ولی در کنارش حتما زیر نظر ی پزشک خوب باش.. خدا به هر دوتون سلامتی بده و نی نی جان صحیح سالم بیاد دنیا😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

وااااای 💃💃💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیزززززم.... چقدر خوب ی مامان گوگولی دیگه اضافه شد🤗🤗🤗🤗 خیلی ...

عزیزم شما اصفهانی ؟؟