2777
2789
عنوان

حقوق معلم ماده بیست وهشت

298 بازدید | 34 پست

سلام میخام استخدامی آموزگاری شرکت کنم.. میگن آزمونش احتمالا اسفند باشه.

هنوز شروع نکردم ب خوندن.. میترسم تو مصاحبه ش قبول نشم! ۲۴ سالمه شناسنامم سفیده ینی هیچ وقت تو رای گیری ها شرکت نکردم.. زیاد با حجاب نیستم ولی اگه قبول بشم مشکلی با حجاب ندارم. گفتن دوربینای شهری و چک میکنن اگه کسی بیحجاب بوده باشه قبولش نمیکنن!!!! میترسم تو ماشین شالم افتاده باشه و دوربین گرفته باشتم😐 چون ۴۰۰ نمره ازمون کتبیه و ۶۰۰ نمره مصاحبه! عملا کسی ک خودشون بخوان میگیرن انگار.

کسی میدونه حقوق معلم ابتدایی استخدامی ماده ۲۸ چقده حدودا امسال؟ ارزش تلاش کردن و داره؟

اگه کسی تجربه قبولی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

برا منابع چنتا pdf پیدا کردم کتاب چاپی پیدا میشه بخرم یا ن؟ واقعا ب ی شغل نیاز دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آموزگاری فکر کنم دی ماه هست ینی ی ماه دیگ 

یا چهل روز 

من هیچی نخوندم هیچ 

کاش ی معجزه ای شه بشینم بخونم یکم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

اولا ک اون عکس اینا کاملا دروغه  میخوان جو روانی بوجود بیارن فقط

فقط چون رای ندادی امتیازات کمتر میشه 

ممکنه عکس پروفایلت رو چک کنن و ببینن چ پست هایی تو اینستا لایک کردی مثلا ضدانقلاب نباشه 

آموزگاری فکر کنم دی ماه هست ینی ی ماه دیگ یا چهل روز من هیچی نخوندم هیچ کاش ی معجزه ای شه بشینم بخون ...

آزمون افتاده بهمن. من یه خبر دیروز خوندم

تازه احتمالش هم هست که اسفند برگزار بشه

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
قبولی های امسال حکم شونو زدن ۱۰میلیون دریافتی کمتره

شما معلمی درسته؟ 

دانشجو فرهنگیان بودین از اول یا با استخدامی رفتین؟ اینکه هیچ وقت انتخابات شرکت نکردم ممکنه باعث بشه رد بشم حتی اگه کتبی و خوب بدم؟

آزمون افتاده بهمن. من یه خبر دیروز خوندمتازه احتمالش هم هست که اسفند برگزار بشه

شوخی نکن . 

راست میگی ؟ 

از جای معتبر خوندی عزیز؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

چقد سختش کردی و چقد قصه بافتی‌.

اصل داستان فقط اینه: شما به شغل نیاز داریـاسفند آزمونه/تلاش کن قبول بشی.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.