💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
اخی عزیزم چه ناراحت شدم سرش کوچیکه ؟ عمر دست خداست نمیشه گفت چقدر عمر میکنه
آره نمیدونی خیلی سخته اون یکی خواهرم بچش چند روز دیگه یکسالش میشه چهار دست و پا میکنه با هم حامله بودن جفت دختر اون حالا خواهرم که بچش سالمه میگه چجوری برا بچم تولد بگیرم اون میبینه غصه می خوره همه میگن کاش این قل هم رفته بود پیش اون یکی دیگه که دیگه اینقدر غصه دار نشه خواهرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقدر متاسف و ناراحت شدم واسه خواهر طفلیت😔هیچ علتی برای بچه های میکروسفالی یا هیدرو سفالی نیست؟؟هفته ...
هفته ۳۷ سونوی آن تی رو هم داد دو تا بچه هاش سالم سالم بودن مشکل ژنتیکی هم نداشته نمیدونم چرا اینجوری شد منتظر دو تا دختر گوگولی و ناز بودیم که یهو اینجوری شد
اخ اخ چقدر سخت الان بچه چطوره ؟ انشالله خدا به خواهرت بچه سالم بده بنظر منم غصه ...
بچش تشنج هم داره دارو می خوره وقتی میاد خونه مامانم یه سبد دارو داره توش داروهای بچشه که مال تشنج روزی ۹ تا دارو می خوره سر ساعتای مختلف تازه شیشه رو هم از شیش ماهگی نمیگیره خواهرم با قطره چکان بهش شیر خشک میده