💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
پاک سرشت عزیز اونقدر کمرم شکسته اونقدر ناامیدم که توان بیانش رو هم ندارم من ندیده بودم کسی رو احیا ...
چقدر این چراها برای من آشناست.خدا قسمت هیچ مادری نکنه این شرایط غمناک رو😭😭😭از خدا میخوام یه خاطره خیلی خوشی برات به زودی به ارمغان بیاره که این چراها به کمرنگترین خاطره تلخ زندگیت تبدیل بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم..خدا واسه هیچ مادری چنین تصویری نخواد ..که خودش زنده باشه و بچش
سلام متاسفم که شما هم مثل من شاهد این تصویر بودی اما با خواست و حکمت خدا نمیشه جنگید باید تسلیم اراده خدا باشیم.ان شاءالله که خدا خودش دری رو به روی شما و همه ما باز کنه
ممنون عزیزم به قول السا جون از خدا برای شادی هممون معجزه می خوام امروز به مامانم می گفتم هیچ ...
منم اوایل که پسرم آسمونی شده بود خیلی مامان بابام رو اذیت کردم طفلیا خیلی غصه منو میخوردن و همچنان نگران من و زندگیمن کاش پیش اونا حداقل خویشتندار و محکم باشیم تا با دیدن رنجمون اذیتشون نکنیم بخودی خود ناراحتن مطمئنا غصه شون اگه بیشتر از ما نباشه کمترم نیست