2777
2789
تنها و نیلوفر جون، دنیا باران مریم ارسام مامان اراد لیا ادینه ابوالفضل دلشکسته فرشته هدانا زیبا نیلو ...

ممنون سعیده خانوم گل..همچنین برای خودت..منم همگی رو دعا کردم و از خدا برای همگی عاقبت بخیری و بچه سالم و درستکار خواستم.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان منم به نیتتون سوره فجر میخونم انشالله که خدا ازم قبول کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تنها و نیلوفر جون، دنیا باران مریم ارسام مامان اراد لیا ادینه ابوالفضل دلشکسته فرشته هدانا زیبا نیلو ...

ممنون عزیزم 

به قول السا جون از خدا برای شادی هممون معجزه می خوام

امروز به مامانم می گفتم هیچ‌توانی برای شروع دوباره ندارم

هیچ چیز غيرممکن نیست مثلا جاری نازای من یهویی باردار شده و خیلی خوشحالیم... برای شما هم معجزه میشه نگران نباشید ☺️

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
ممنون عزیزم  به قول السا جون از خدا برای شادی هممون معجزه می خوام امروز به مامانم می گفتم هیچ ...

اخی طفلی مامانت چقدر داغون میشه وقتی حرفاتو میشنوه و میبینه بچش داره می سوزه.سعی کن به خاطر پدر و مادرت قوی باشی گناه دارن به هر حال تو دوره میانسالی هستن و ضعیف و شکننده هستن..انشالله خدا واست حفظشون کنه.

توام مطمئنم دوباره سر پا میشی .آدمیزاد جان سخت تر از این حرفاست میدونم که یکم زمان بگذره دوباره خودتو آماده می کنی برای مادر شدن..چون حس اشتیاق به داشتن فرزند و مادر بودن انقدر قوی هست که تو رو از زمین دوباره بلند کنه به امید خدا

هیچ چیز غيرممکن نیست مثلا جاری نازای من یهویی باردار شده و خیلی خوشحالیم... برای شما هم معجزه میشه ن ...

اصلا این دنیا پر از معجزه ست و تو زندگی هممون اتفاق میوفته فقط باید صبور و امیدوار باشیم

هیچ چیز غيرممکن نیست مثلا جاری نازای من یهویی باردار شده و خیلی خوشحالیم... برای شما هم معجزه میشه ن ...

پاک سرشت عزیز اونقدر کمرم شکسته اونقدر ناامیدم که توان بیانش رو هم ندارم

من ندیده بودم کسی رو احیا کنند ندیده بودم کسی رو تو کفن ندیده بودم تو قبر گذاشتن کسی رو ندیده بودم مادری که فقط بچه کفن شده اش رو بغل کنه

همه به یکباره برام بارید

شبی که پسرم رفت آسمان به یکباره بارید من شب بیرون بینارستان تو ماشین بودم هنوز ماشینم رو نشستم

چرا این درد تسکین پیدا نمی کنه

چرا خدا معجزه اش رو زود ازم گرفت

چرا خدا من رو لب چسمه برد و هلاکم کرد

ممنون سعیده جان. هر روز به نیت شما و بقیه دوستان سوره فجر رو میخونم و دعا میکنم که خدا حاجت دل همه را روا کنه و دلهاتون رو شاد کنه.

به شرط عافیت فرزندانی سالم با عمر طولانی بهتون بده ، آمین 🌹

پاک سرشت عزیز اونقدر کمرم شکسته اونقدر ناامیدم که توان بیانش رو هم ندارم من ندیده بودم کسی رو احیا ...

الهی بمیرم برای قلب پردرد شما... برای منم پیش اومده منم بچه شش ماهه جنین رو از دست دادم دیدم وکفن کردم.... خدا انشالله دامن همه مونو سبز کنه دل قوی دار خدا بالای سرت هست... به امام حسین متوسل بشو غصه نخور برات ذخیره آخرت شده آرام باش 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

سلام دوستان عزیزم شبتون بخیر.از دعاهای قشنگتون ممنونم و امیدوارم خدا حاجت دل همه تون رو به زودی بده و مادر فرزندانی سالم ،صالح و زیبا بشین فرشته هایی که تسکین دل رنج کشیده شما بشن و آروم جونتون.چه خوشبختم که مادرانی دلشکسته که خدا دوسشون داره برام دعا کردن .با دعاهاتون منتظر روزای شاد زندگیم و معجزه خدا هستم و به فضل این دعاها ان شاءالله اتفاق می افته چیزی که خیلی وقته منتظرشم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

من دو سه روزی دسترسی به نت نداشتم ولی ختم سوره فجرو هر روز به نیت دوستانم خوندم امیدوارم که درهای رحمت خدا به روی همه دوستان باز بشه و زندگی دوباره روی خوش خودش رو نشون شما عزیزان بده و فرزندانی با ایمان و پاک سرشت و سلامت تو آغوش همتون باشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...