2777
2789
پریناز جان، ممنون عزیزم. اسم دنیا، الهام است. لطفا اسمش رو اول بنویس. واقعا دلم میخواد اول واسه دل ...

والا بخدا منم بندازین او ته لیست راضیم..مخلص همتونم هستم😗😗😗

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها واقعا بغضم گرفته. از خدا ممنونم، دوستانی دارم که بدون دیدن همدیگه واسه هم دعا میکنیم. خدا هر ...

آخی باران جان آدما قلبشون هر جوری باشه ،نسبت به دیگران همون احساس رو پیدا می کنن..خودت دختر با احساس و با صداقتی هستی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شنیدین میگن بعضی پسربچه ها که بدنیا میان سینه پهلوانی دارن یا نیازی به ختنه ندارن به اصطلاح م ...

میگن ختنه مادرزادی اینو شنیدم.پسر دایی این مدلی بود و برای ختنه عمل شد.البته گویا ارثیه چون داییش هم این مدلی بوده.حالا چطور مگه؟؟

به من که میگفتن بچت اون وری بود باید یکی از انگشتتشو میشکوندی تا بمونه..نمیدونم بخدا هر کی الان یه ح ...

وااا این حرفا رو باور نکن خواهر من.انگشت که هیچی کله ات هم میشکوندی جلوی تصمیم خدا رو نمیتونستی بگیری

خواهرام و مامانم و عمه هام میگفتن پسرمن اونجوری بود.میگن اینجور بچه ها یا بدنیانمیان یا اگرم بیان زی ...

من که نشنیدم ولی خیلی بعید میدونم.اون مدل سینه پهلوانی ندیدم و نشنیدم ولی ختنه مادرزادی شنیدم که نوعی اختلال هست که جدی هم نیست اصطلاح علمیش نمیدونم چیه ولی بچه داییم و گویا برادر زنداییم هم این مدلی بودن همه هم سر و مر و گندا هستن..فقط باید به جای ختنه معمولی متخصص اورولوژی یه عملی روشون انجام بده

دقیقا این خوابه دو بار دیدم با وجود اینکه دوقلو هستن و دوتاشون پسر بودن ولی یکیش خیلی درشتر بو ...

انشالله که خیره.مطمئنم.خداوند رویاهای صادقه رو گذاشته تا با پیام و نشونه ای به بندگانش امیدواری بده.ببین چقدر مهربونه

وااا این حرفا رو باور نکن خواهر من.انگشت که هیچی کله ات هم میشکوندی جلوی تصمیم خدا رو نمیتونستی بگیر ...

نمیدونم بخدا .دیگه این حرفا فایده نداره بچمون که بر میکرده..فقط از خدا میخام صبر بده .

خدا حفظش کنه خوبه پس الان یه بچه بیاری فاصله سنی هم ندارن

ممنونم.من ۳۶ سالمه.۲۸ سالگی ازدواج کردم ینی عقد کردم.۳۳ سالگی مادر شدم.اگر این بچم میموند که خیلی اختلافشون کم میشد خودم اینجوری دوست داشتم.الان سال دیگه اقدام کنم اختلافشون حدود ۴ یا ۵ سال میشه