2777
2789
دوستان  من آزمایش  کبد دادم خداروشکر گفت خوبه تعجب کرد که زود اومد پایین گفت همینجور   ...

به به!!الهی شکر..افرین همینجوری مراعات کن.قدر کبدتو بدون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرام و مامانم و عمه هام میگفتن پسرمن اونجوری بود.میگن اینجور بچه ها یا بدنیانمیان یا اگرم بیان زی ...

الهی بمیرم براش ، عزیزم فقط شنیدم چیز خاصی نمیدونم ای خدا پسر من هر کی دیدهوبود میگفتن همین بهتر حالا رفته نه زیر شیر میکفتن این بچه نمیموند اصطلاحا میگفتن خیلی عتیقه بود همین بهتر ک حالا رفت نه بزرگتر میشد نمیدونم بخدا هر کی یه چیز میگفت حیف بچه هامون حیف

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
الهی بمیرم براش ، عزیزم فقط شنیدم چیز خاصی نمیدونم ای خدا پسر من هر کی دیدهوبود میگفتن همین بهتر حال ...

اره عزیزم واقعا حیف.فقط برا من سواله چرا این اتفاق میافته ایا واقعا حقیقت داره این موضوع...

سلام دوستان،منم 50روز پیش سقط داشتم تو شش هفته،چون ی بچه سالم دارمو اولین سقطم بود دکتر گفت مشکلی نیست،بزا یکی دوبار پری بشی خواستی دوباره اقدام کن،ک میشد مهرماه،مشکل اینجاست ک من هنوز پریود نشدم!!!!!چند روز پیش رفتم دکتر گفتم 50روز میگذره از سقطم و پری نشدم گفت مشکلی نیست شاید از استرسه بهم دوتا امپول زد گفت نهایتا تا ده روز دیگه پری میش،الان از زدن امپول 3روز میگذره کمردرد دارم ولی پری نمیاد اگه برم تو اقدام اشکالی داره????

هروقت اومدی مشهد حتما برو پیش یه عالم یه عارف  من دیدم کسایی که مثل شما بودن دقیقا که با دعای ...

منم میگم مشهد حتما انسان های عارف و وارسته هستن که هیچ پولی نمیگیرن ..سر کتاب و ..این مزخرفاتو بدم میاداااا قبولم ندارن.یه عده هستند که بهشون تو دنیا میگن مِدیوم اینا سطح انرژی های بالایی دارن تو همه مذاهب هم هستن این افراد باید بسیار به خدا نزدیک باشن و پرده های حجاب رو یک به یک بردارن..حتما میتونن کمکت کنن

دفعه قبل ایران بودم مامان بزرگم منو بزور پیش یک دعا نویس برد جای خونه اش . البته مامانم حالش خوب نبو ...

من اصلا به دعا نویس و رمال و ..اعتقادی ندارم.این افرادی که میگم خیلی تعدادشون کمه و هر پولی از این راه کسب کردن رو حرام میدونن..اینا چشم سوم دارن و روی چاکراه هاشون کار کردن مث مرتاض های هندی بودایی ها ..تو همه ادیان وجود دارن