2777
2789
۱.باران ۲.مریم ۳.ارسام ۴.سعیده ۵.مامان آراد ۶.لیا۹۸ ۷.آدینه ۸.هدانا ۹.فرشته ۱۰.زیبا ۱۱.نیل ...

پریناز جان، ممنون عزیزم.

اسم دنیا، الهام است. لطفا اسمش رو اول بنویس.

واقعا دلم میخواد اول واسه دل این مامان مهربون دعا کنم. فکر کنم فردا سالگرد فرشته شدن دخترش باشه.

با نام این مامان دل شکسته شروع میکنیم. ان شااله با توکل به خود خدا، همه ما به زودی به شرط عافیت صاحب فرزندانی سالم و صالح بشیم.

آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا طلسم کردن راسته

عزیزم من به اینا اعتقاد نداشتم ..ولی الان دارم.من سال ۸۰ ازدواج کردم سال ۸۵ حامله شدم. مادر بزرگم رفت برام دعا کرد .دعا نویس بهش گفته بود این همزاد داره براش بجه نمیشه باید دعا کنی ..۹۶ که دوباره حامله شدم مادر بزرگم گفت برو پیش دعا نویس برات دعا کنه .گفتم نمیخاد ولش کن .اینا خرافاته.بعد سر غربالگری که رفتم سونو دیدم بچم دوهفته که قلبش از کار افتاده..دوباره بعد هشت ماه که حامله شدم.باز مادر بزرگم گفت برو پیش دعانویس. این دفعه بخاطر این که دیگه هی به هم نگه گفتم رفتم .بهش دروغ گفتم..بعد که این اتفاق برام افتاد .تازه شما الان گفتید یادم اومد

عزیزم من به اینا اعتقاد نداشتم ..ولی الان دارم.من سال ۸۰ ازدواج کردم سال ۸۵ حامله شدم. مادر بزرگم رف ...

عزیزم بنظرم خیلی راسته به منم گفتن من خاک بر سر نرفتم حالا داغم شده ۳ تا شدم مضحکه عام و  خاص حالا یادم افتاده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم بنظرم خیلی راسته به منم گفتن من خاک بر سر نرفتم حالا داغم شده ۳ تا شدم مضحکه عام و  خاص ح ...

میگم قدیما یه چیز میدونن.الان به همه چیز اعتقاد پیدا کردم .به چشم . به طلسم. به.گفتن گفتن مردم

میگم قدیما یه چیز میدونن.الان به همه چیز اعتقاد پیدا کردم .به چشم . به طلسم. به.گفتن گفتن مردم

دقیقا انگار آدم تا سرش نیاد نمیفهمه من میگم به همه میره نمیگم میره والا خودمم گیج شدم اینسری باردار بشم به شوهرمم نمیگم تا حداقل ۱۰ هفته البته اگه بشم بمونه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

۱.دنیا۷۴(الهام)

2.باران

3.مریم(mary_ryan)

4.آرسام

5.سعیده

6.مامان آراد

7.لیا۹۸

8.آدینه

9.هدانا

10.فرشته

11.زیبا

12.نیلو

13.ابوالفضل

14.مریم۱۹۸۳

15.دلشکسته

۱6.رها

17.تنها۹۶

18.نیلوفر

19.السا(آذر)

20.مهرا

۲۱.مونا۶۵۶۴

۲۲.آوین

مریم جان کجایی

الان اومدم عزیزم از صبح اینترنت قطع بود بعدم عصر وصل شد که رفتم باشگاه و تا برگشتم و جمع و جور کردم الان تونستم بیام سر بزنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دقیقا انگار آدم تا سرش نیاد نمیفهمه من میگم به همه میره نمیگم میره والا خودمم گیج شدم اینسری باردار ...

من بچم بدنیا اومد آقام همون لحظه ازش فیلم گرفت استوری گذاشت.اینقد خوشگل بود.هر کی دیده بود میگفت شبیه بچه یک ماه میمونه.