2777
2789
من بچم بدنیا اومد آقام همون لحظه ازش فیلم گرفت استوری گذاشت.اینقد خوشگل بود.هر کی دیده بود میگفت شبی ...

آخ الهی بگردم براش فرشته ناز کوچولوم اونجا جاش خوبه اونجا کلی دوست داره با بچه های ما اونجا دوسته مثل ما مادرا ک اینجاییم خدا بهتون صبر بده عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا بگید بلاخره قبل بارداری واکسن آنفولانزا بزنیم یا نه؟

از پزشکت سوال کن و ببین اونجا بیشتر به خانم های باردار اینو پیشنهاد میدن یا نه!چون تو ایران همه پزشکا روی این مسئله توافق ندارن بعضیا به شدت تایید میکنن بعضیا به شدت منع می کنن..تعادلی نیست..من که تا حالا جرات نکردم بزنم ولی شنیدم کشورهای اروپایی خیلی از خانم های باردار میزنن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بله عزی م خوبم.در خدمتم.اینترنت وای فای خونه قطع شده بود شرکت سرویس دهنده ظاهرا مشکل داشت الان رفع ش ...

سلام مریم جون خوبی عزیزم ؟ خواب منو خوندی ؟

بچه ها شنیدین میگن بعضی پسربچه ها که بدنیا میان سینه پهلوانی دارن یا نیازی به ختنه ندارن به اصطلاح م ...

به من که میگفتن بچت اون وری بود باید یکی از انگشتتشو میشکوندی تا بمونه..نمیدونم بخدا هر کی الان یه حرف میزنه .

اره شنیدم عزیزم

خواهرام و مامانم و عمه هام میگفتن پسرمن اونجوری بود.میگن اینجور بچه ها یا بدنیانمیان یا اگرم بیان زیاد زنده نمیمونن.چی میدونی آرسام جان راجب این بچه ها؟

بچه ها تازگی دوبار اینو خواب دیدم ک دوقلو بدنیا اوردم یکیش تپلی یکیش ریزتر بعد گریه مبکردم میگفتم ای ...

خیلی خوبه تعبیرش اینه آینده پر از سعادتی در انتظارته..حدی میگما کلا خواب شیر دادن و به خصوص سفیدی شیر ببینی عالیه.خیره انشالله

موافقم... لطفا لیست نهایی رو هم تا فردا بعد از ظهر تثبیت کنید که اسامی رو همه یکسان بگیم .. 

آدینه جون بچه کدوم شهری خیلی دلنشینی😚😙😗

خیلی خوبه تعبیرش اینه آینده پر از سعادتی در انتظارته..حدی میگما کلا خواب شیر دادن و به خصوص سفیدی شی ...

دقیقا این خوابه دو بار دیدم با وجود اینکه دوقلو هستن و دوتاشون پسر بودن ولی یکیش خیلی درشتر بود یکی ریز تر من میگم یکیش پسرم ک رفته یکیش اون نی نی ک بیاد