2777
2789

سپیده هم  میشه صدام کنید☺

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامانم میگه از لابلای کتابام که خونه مامانم هست دعا پیدا کرده 

میگه رفتم انداختم توی آب روان برات 

میگه یک خط های عجیب غریب بوده 

گفت فکر کردم وقتی مجرد بودی خودت رفتی گرفتی که به شوهرت برسی منم گفتم نه من همچین دعایی نگرفته بودم 

حالا برام عجیبه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم میگه از لابلای کتابام که خونه مامانم هست دعا پیدا کرده  میگه رفتم انداختم توی آب روان ب ...

خودت به کسی شک نداری شاید کسی طلسمت کرده 

اخه اینا واقعیتن تو سوره بقره میگه که هستن جادوگران 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما گفتی رشتتون لیسانس رادیولوژی هست با رشته رادیولوژی تو ایران که دوره تخصص فرق داره

نمیدونم ایران چطور هست 

ولی اینجا لیسانس هست سه سال میخونیم بعد به عنوان رادیولوژیست میتونیم کار کنیم 

و بعدش هم میتونیم دوره یک ساله سونوگرافی برداریم تخصص پیدا کنیم توی سونو 

ولی ایران فکر کنم باید پزشکی خوند تا بتونی سونوگراف بشی 

باید باطلش کنید

خودت به کسی شک نداری شاید کسی طلسمت کرده  اخه اینا واقعیتن تو سوره بقره میگه که هستن جادوگران& ...

نه به هیچ کی شک ندارم همه آدم های اطرافم خوبن اصلا دشمن ندارم توی زندگیم 

نه به هیچ کی شک ندارم همه آدم های اطرافم خوبن اصلا دشمن ندارم توی زندگیم 

گاهی ادم دوستانی داره که خوب متوجه حسادتشون نمیشه

من رو این بارداریم  متوجه حسادت کسایی شدم که هیچ وقت فکرشم نمیکردم چون من واقعا واقعا مثل خواهر بودم خیلی هم دلسوزشون بودم 

شاید با باطل  کردنش مشکلت حل شد

برات دعا میکنم

مامانم میگه از لابلای کتابام که خونه مامانم هست دعا پیدا کرده  میگه رفتم انداختم توی آب روان ب ...

جدی عزیزم، منم به دعا اعتقادی ندارم، ما پارسالبخاطر تحصیل همسرم مجبور شدیم بیایم یه شهر دیگه تو استانمون بعد داشتیم وسایل جمع میکردیم توی اتاق خواب زیر پایه تختم یک دعا بود منم تو اب رون انداختم رف بعضی وقتا فک میکنم یعنی بخاطر این دعا بوده این همه سال چون بعدش باردار شدم ، یعنی یکجوری زیر پایه تخت چسبونده بودن که با تمیز کردن دیده نمیشد چون تخت باز کردیم برای حابجایی دیده شد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
همون هدانا صدات میزنم عادت کردم اخه 

مرسی خودمم دوسش دارم  این اسمو خواهرم همیشه میگه

نمیدونم ایران چطور هست  ولی اینجا لیسانس هست سه سال میخونیم بعد به عنوان رادیولوژیست میتونیم ک ...

اره اول پزشکی عمومی هفت سال بعد دره تخصص باید ازمون بدی بر اساس رتبت و رشته  انتخابیت میتونی رادیولوژی بخونی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم