2777
2789
السا جان هنوز زوده  شوهرتم نگرانته  بزار  دو سع ماه بگذره  جواب ازمایشاتت بیاد م ...

اخ چی می‌شد مامان السا میشدم ای خدا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چشم عزیز دلم جواب آزمایشاتم ماه دیگه میاد  کاش یک دری از درهای خدا بروی من باز بشه خسته شدم ای ...

باز  میشه باز میشع فقط ناامید نشو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ساعت ده و نیم از خواب بیدار شدم  وای شوهرم باشه جرات نمیکنم از ترسش نهایت ساعت نه بیدار ...

چقدر مقرراتی، من شوهرم خیلی از ساعات خونه نیست وقتیم هست در حال مطالعه منم واسه خودم تلویزیون میبینم کتاب میخونم میخوابم، زیاد اهل بیرون رفتن نیستم درکل بیرون رفتن دوست ندارم دوست دارم خونه باشم همش فقط مجبور باشم برای خرید خونه میرم چون همه اینکارا مسئولیتش با منه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

هروقت اومدی مشهد حتما برو پیش یه عالم یه عارف 

من دیدم کسایی که مثل شما بودن دقیقا که با دعای مخصوص مامان شدن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

به استادم ایمیل زدم منو بفرستن زودتر بیمارستان واحدهای عملی ام رو تموم کنم 

کارم رو دوست دارم ولی حوصله بچه ها رو ندارم برام سخته سر و کله زدن با بچه ها مخصوصا بچه های اینجا خیلی شیطون و زبون نفهمن 

صدیقه

اهان من فکر کردم اسمت هدی هست گذاشتی هدانا 

اسم عمه من هم صدیقه اس خیلی مهربونه و  شوخ البته بلا نسبت شما خیلی دروغگو هست همیشه میگه اسمم برعکس خودم هست ماهم بهش میخندیم 

به استادم ایمیل زدم منو بفرستن زودتر بیمارستان واحدهای عملی ام رو تموم کنم  کارم رو دوست دارم ...

مگه با بچه ها سر کار داری 

به استادم ایمیل زدم منو بفرستن زودتر بیمارستان واحدهای عملی ام رو تموم کنم  کارم رو دوست دارم ...

خیلی خوبه که با بچها باشی، محیط بیمارستان دوست داری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

من صادقم مهربون وخوش اخلاق ولی شوهرم بام راه نیاد بد عصبانی میشم

😂😂😂

هروقت اومدی مشهد حتما برو پیش یه عالم یه عارف  من دیدم کسایی که مثل شما بودن دقیقا که با دعای ...

دفعه قبل ایران بودم مامان بزرگم منو بزور پیش یک دعا نویس برد جای خونه اش . البته مامانم حالش خوب نبود مامان بزرگم مامانم رو برده بود منم باهاشون رفته بودم منم به زور هل داد رفتم توی اتاق پیش دعا نویسه . اخه من اعتقادی ندارم منم برای دلخوشی اشون رفتم دعا نویسه گفت وقتی حامله شدی باید بیای بهت دعا بدم الان فایده نداره 

بچه ها شما چه خصوصیاتی دارین 

دفعه قبل ایران بودم مامان بزرگم منو بزور پیش یک دعا نویس برد جای خونه اش . البته مامانم حالش خوب نبو ...

کاش میرفتی ولی یه ادم مومن و خوب برو که ایمانش قوی باشع با تقوا