💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
حالا همون درصدی که احتما میدی سالم بود همون قدر فک کن مشکل دار بود یه عمر هم خودت و هم همسرت و اون ط ...
اره عزیزم درست میگی... ولی دست خودم نیست ...مثلا همون نیکداد که پیج داره تو اینستا اونم حدود 800 گرم بوده به دنیا اومده الان سالمه...خدا منو ببخشه ولی یه جوری میشم پیجشو میبینم...یه جوری شاید حسودی...نمیدونم ...خدا حفظش کنه برای پدرو مادرش...
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگه هر چی قرص بود خوردم دلخوشیم اینجا بود هرچه گفتم بیا نمیاد
من نمیدونم چی بهش بگم
که لااقل به سوهرش زنگ بزنه بده دکتر