2777
2789
حالا همون درصدی که احتما میدی سالم بود همون قدر فک کن مشکل دار بود یه عمر هم خودت و هم همسرت و اون ط ...

اره عزیزم درست میگی... ولی دست خودم نیست ...مثلا همون نیکداد که پیج داره تو اینستا اونم حدود 800 گرم بوده به دنیا اومده الان سالمه...خدا منو ببخشه ولی یه جوری میشم پیجشو میبینم...یه جوری شاید حسودی...نمیدونم ...خدا حفظش کنه برای پدرو مادرش...

میگم مهرا پیام داد به من

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس عموم  بارداره  دیروز سنو داد بهش گفتن ح گفت ساید اون یکی رشد کنه شایدم از بین بره ...

وااای خدا کمکش کنه.کلا از بارداری چند قلویی وحشت دارم چون خیلی پر خطره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

میگه هر چی قرص بود خوردم  دلخوشیم اینجا  بود هرچه گفتم بیا نمیاد 

من نمیدونم چی بهش بگم 

که لااقل به سوهرش زنگ بزنه بده دکتر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره عزیزم درست میگی... ولی دست خودم نیست ...مثلا همون نیکداد که پیج داره تو اینستا اونم حدود 800 گرم ...

اره پیجشو دیدم ولی هنوزم انگار ضعیفه . عدم تقارن چشمهاش ممکنه به خاطر نارس بودنش باشه؟

بله زیبا جان. ان مع العسر یسرا. واقعا بعد هر سختی، خدا خودش آرامش میده.

خدا از دهنتون بشنوه

خدا کنه فرشتم با داداش و آبجیش برگرده

من خیلی دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم آرزوشو دارم

دست خدا کاری نداره درسته دلم شکسته و غمگینه ولی نمیخوام امیدمو از دست بدم

بچه ها برا آرزوی  من دعا میکنین فداتون شم.

سلام دوستای خوب خوبید  من امروز حالم خوب نبود نشد بیام گروه تا الان  سرما شدید خوردم تب ...

انشاا... که به زودی خوب بشی گلم

تمام انرژی های مثبتم رو از اینجا میفرستم اونور دنیا پیش تو الساجان تا زود سرپا بشی

خدا از دهنتون بشنوه خدا کنه فرشتم با داداش و آبجیش برگرده من خیلی دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم آر ...

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

لیا جان این روزای سخت هم بالاخره تموم میشه ..چرا که نه!حتما خدا بهت ۳ تا بچه سالم و درستکار میده آرزوی محالی نیست

انشاا... که صبح یکی با خبر خوش بارداری چراغ خونه رو روشن کنه

برا همه مادرای داغدیده مثل خودم تو این وقت شب دعا میکنم که دلامون سال بعد همین موقع شاد شاد باشه و غممون خیلی کمرنگ تر از الان..

شبتون خوش دوستان