2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه خونه خودشونن

249 بازدید | 13 پست

شوعرم دوهفته میره سرکار شهر دیگه منم باید بیام خونه پدرم وخونه پدر همسرم که اصلا راحت نیستم با بچه هام بد رفتاری میکنن اداشونو درمیارن سرشون داد میزنن فحششون میدن نمیشه م چیزی بهشون گفت بده من میشم پیش خانواده شوهرم دوقلون ۱۱ماهشونه اصلا خونشون راحت نیستم مثل زندانه شوهرم نمی‌ذاره خونمون بمونم میگه پشتت حرف درمیاد خیلی تنهام ناراحتم کاش فرجی بشه برام نخوام اواره باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجاره کنید 

خونه خودتون رو بدید اجاره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ایراد از همسرتونه 

باید ایشون رو راضی کنید که بجای مهم بودن حرف مردم،  آرامش و آسایش شما براش مهم باشه

این همه خانم هستن شوهراشون ماموریتی کار میکنن کی پشت سرشون حرف زده؟  غیر از اینکه گفتن شیر زن هستن و تنهایی دارن قسمت بزرگی از بار زندگی و نگه داری بچه و خرید و… رو به دوش میکشن؟؟؟ 

کسی حق آزار شما  و بچه هاتون رو نداره ولی  هر کس بیاد خونه ی دیگران و دو هفته با دو تا بچه بمونه کم کم ارزش و احترامش رو از دست میده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.