2777
2789
جدی میگی وقتی این خبرا رو میشنوم امید پیدا میکنم یعنی واقعا میشه برای منم معجزه ای اتفاق بیفته.  ...

آره اینقدر سرگرمه خداروشکر که که میگه من همه اونا رو از یادم رفته

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فامیل شمام سل فری داده بود؟

نه نداده بود تو ۶ ماهگی فهیمید که گفتن برا آمنیو دیره چون مجوز نمیدن فک کنم تو سونو های آخری ۸ماهگی یه دکتری سونو کرده بود گفته بودن سالمه ولی تا موقع زایمان استرس 

نه نداده بود تو ۶ ماهگی فهیمید که گفتن برا آمنیو دیره چون مجوز نمیدن فک کنم تو سونو های آخری ۸ماهگی ...

اونم دنبال راهی بود که سقط کنه استخاره کرده بود البته یه جای مطمئن گفته بودن سالمه دیگه شوهرش نذاشت سقط کنه 

اونم دنبال راهی بود که سقط کنه استخاره کرده بود البته یه جای مطمئن گفته بودن سالمه دیگه شوهرش نذاشت ...

مادره افسردگی گرفته بود من که میگم به این سختی باردار شده اینکارو نکنه چون عذاب وجدانش براش میمونه

دکتر وفایی بودم .شیراز نیستم اطرافم .برا ارولوژیست میخوام بیام.

من شیرازم عزیزم دکتر ارولوژی بیمارستان مادر و کودک دکتر های خیلی خیلی خوبی داره ک دکترهاش بیشتر تو زمینه نازایی هم هستن و خیلی دقیق هستن ، گفتم شایو دکتر خوب برا بارداری پر خطر بشناسی عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باران  تا حالا با شوهرت بگو مگو کردی که فارسی مثلا داد  بزنی چیزی  بگی😁 برام سواله😊

اره، خیلی هم شده.😅

گاهی یادم میره به فارسی ازش یه چیزی یا کاری میخوام.

البته بنده خدا پارسال یه ترم رفته کلاس فارسی یه چیزهایی بلده.

خدا از دهنتون بشنوه خدا کنه فرشتم با داداش و آبجیش برگرده من خیلی دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم آر ...

الهی آمین.

من هم ارزومه که با این سن  و شرایطم دو تا بچه سالم و صالح داشته باشم. واسه خدا کاری نداره، کن فیکون اونه🙏🙏

اره، خیلی هم شده.😅 گاهی یادم میره به فارسی ازش یه چیزی یا کاری میخوام. البته بنده خدا پارسال یه ت ...

ای جان😉😉 انشاللهدسالیان سال کنار هم با بچه هاتون  خوشبخت زندگی کنید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره، پارسال  قبل اقدامم رفتم دکتر تا ازمایش کامل بدم،  گفت هر وقت باردار شدی ازمایش میگیرم ...

خودت سرچ کن  تقویت  تخمدان  بگیر بخور  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین