2777
2789
اره عزیزم برام معجزه هم پیش اومده.همیشه به خدا امید دارم .ولی ای کاش باز برام معجزه میکرد و پسرم برا ...

واقعا بعضی دکترا با زندگی آدما بازی میکنن 

دکتر منم سر سومین بارداری ام سرکلاژم نکرد خدا لعنتش کنه وگرنه بچه می موند 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مری جون منم دست و پاهام خیلی میخاره 

تقریبا از پارسال این مشکلو پیدا کردم توی بارداری وحشتناک میخارید 

الان باز بهتر شده 

هر چی هم اینجا دکتر رفتم فقط پماد دادن گفتن حساسیت هست 

ولی با حرفای شماها حس میکنم منم کبدم مشکل داره این احمق ها متوجه نمیشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم برام معجزه هم پیش اومده.همیشه به خدا امید دارم .ولی ای کاش باز برام معجزه میکرد و پسرم برا ...

ماریا جون کی میخوای بری اقدام ؟

بالاخره ما هم داریم تاوان گناه ناکردمون رو پس میدیم که تو کشوری مث ایران بی در و پیکر به دنیا اومدیم و زندگی می کنیم.درسته قصور پزشکی همه جای دنیا هست اما نه انقدر...!!! 

الان نوه دایی مامانم تو برزخ گیر کرده بخاطر قصور پزشکش..الکی الکی یه بچه مشکل دار مونده رو دستش..نه به جهنم رسیده که بچه اش رو از دست بده مث ماا..نه به بهشت رسیده که بچه اش رو بغل بگیره دقیقا الان وسط برزخه..معلوم نیست چه آینده ای در انتظار این بچه هست!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مری جون منم دست و پاهام خیلی میخاره  تقریبا از پارسال این مشکلو پیدا کردم توی بارداری وحشتناک ...

وااا خب ینی یه بار به عارضه شایع کبد چرب شک نکردن!!!

من دیگه اصلا به بچه دار شدن فکر نمیکنم. از خدا میخام همین پسرمو برام حفظش کنه..وبه کسایی که بچه ندار ...

الان اخه خیلی داغت تازه ست ۶ ماه بگذره میگی میخوام.ببین همسرم همیشه میگفت فقط ۱ بچه کافیه.وقتی دومی باردار شدم تو عمل انجام شده قرار گرفت ولی وقتی بچه رو از دست دادیم درسته میگه صبر کن یکسال بگذره به خاطر خودمم میگه چون خیلی دوستم داره ولی ازش میپرسم بازم بچه دوم رو میخوای؟میگه آره الان دیگه میخوام چون احساس میکنم یه باخت دادم و به قول خودش باید دهن این دنیا رو سرویس کنم😂😂روحیه جنگنده داریم😂😂

وااا خب ینی یه بار به عارضه شایع کبد چرب شک نکردن!!!

نه عوضی ها 

پمادهایی هم که میدن اصلا فایده نداره 

توی حاملگی اونقدر زیاد میخارید که شب بیدار میشدم میومدم توی هال با ناخونام می افتادم به جون دست و پاهام که شوهرم نفهمه 

بالاخره ما هم داریم تاوان گناه ناکردمون رو پس میدیم که تو کشوری مث ایران بی در و پیکر به دنیا اومدیم ...

چه مشکلی داره بچه ؟

الهی عزیزم..منم خواهر شوهرم استرالیا .باهم ازدواج کردیم .اونم بچه نداره.البته میگه خودش نمیخاد.شوهر ...

استرالیا آب و هواش خوبه