2777
2789

من یکی رو میشناختم توی همین نی نی سایت 

توی هفته های بالا فهمید بچه اش مشکل مغزی داره 

رفت یک دکتر پیدا کرد زیرمییزی داد بهش بچه رو در آوردن بچه هم زنده نموند 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم گفتم که غرباگریارو مرتب داده.ولی هزینه سل فری نداشتن یکم دیر رفته.نگو تو غربالگری اول هم او ...

اخی بنده خدا 

چه بد 

خوب دکتر عوضی اش حالا چی مبگه خدا لعنتش کنه 

انشالله خدا راهی جلوی پاش بذاره 

حالا اون دکتر عوضی بیاد مشکلشو حل کنه فقط به فکر خودشون و منفعتشون هستن ، خدا هم براشون سنگ تموم میذاره همچین بچه سالم و خوشگل بده به این دکتر بی کفایت که حد نداشته باشه 

کلا هر چی سنگه پای آدم لنگه 

اگه درست گفته باشم ضرب المثل. و 

اخی بنده خدا  چه بد  خوب دکتر عوضی اش حالا چی مبگه خدا لعنتش کنه

هیچی فک میکنی چی میخواد بگه.بابای خودم وقتی اب مرواریدشو عمل کردبعد یه هفته کلا یه چشمش نابینا شد کلی شکایت کرویم کلی خرج کردیم پول وکیل دادیم اخرشم هیچی به هیچی

نه غربالگری اول ودومو داده برا سل فری پول نداشتن.بخاطرسنش۴۲دکتر نوشته اونم کی...حتی مریم جان من نگاه ...

ای وااای خدای من😔😔خیلیا سل فری نمیدن بچشونم سالمه چه شانس مزخرفی داشته این بنده خدا😐😐😐پزشکا هم که به درد لای جرز میخورن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشالله خدا راهی جلوی پاش بذاره  حالا اون دکتر عوضی بیاد مشکلشو حل کنه فقط به فکر خودشون و منف ...

هر چی سنگه واسه پای لنگه😁نمره ۱۸ میگیری دخترم😄

آخه هر دکتری راضی نمیشه بچه رو از بین ببره

بله یه دختر گل.اگه کورتاژ کنه زنده زنده بچه رو خردمیکنن؟

کورتاژ نمیشه کرد بچه بزرگه.احتمالا یه دارویی بدن که بچه تموم کنه بعدم مث ما بچه مرده رو به دنیا بیاره با سزارین یا طبیعی.

خود مادر بدبخت چی میگفت؟؟

بله کامله.ای خدا این زن چقد بدبختی کشید تو این زندگی...بعدازطهر میگف خیلیم بازیگوشه دائم تکون میخوره ...

وااای یا خدااا مادرش چی میکشه این روزا😢😢😢نظرش چی بود؟

مهرا جان منم خیلی ناراحت شدم پریود شدنم منم مثل تو وقتم 15 بود خیلی جلو انداختم 7 شدم حتی شوهرمم نار ...

من هم وقتی پریود شدم، ناراحت شدم ولی شوهرم گفت پیش میاد، نباید ناراحت کنی خودت رو، ماه بعد دوباره اقدام میکنیم