2777
2789
نه بابا من همش غذا درست میکنم 

ای بابا چرا 😕 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه بابا من همش غذا درست میکنم 

من همسرم اهل میوه نبود بزور عادتش دادم هر روز باید میوه بخوره گرچه باید خرد کنم بزارم جلوش تا میل بفرمایند😕

ولی به من میگه بیخیال انقدر سخت نگیر هر چی دوست داری بخور..من جلوشو میگیرم که نوشابه نمیخریم اصلا یا من لب به سس نمیزنم و فست فود و سوسیس و کالباس اصلا نمیخریم وگرنه اگه پایه اش بودم هر روز میخواست اینا رو بخوره.اصلا هم چاق نمیشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزدلم انشا...باردارشی وبیای خوشحالمون کنی ولی من بعیدمیدونم

مهرا جان منم خیلی ناراحت شدم پریود شدنم منم مثل تو وقتم 15 بود خیلی جلو انداختم 7 شدم حتی شوهرمم ناراحت شد اما قول دادیم این ماه به خودمون بیشتر برسیم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
خب اگر توی اون آزمایش قبل عملت انزیمای کبدیت بالا نبوده خارش بدنت حساسیت به جفت بوده..تو خودت فاکتور ...

نمیدونم چه آزمایشاتی بود ازم میگرفتن نتیجه رو بمن نمیدادن ولی فکر کنم آزمایش کبد و کلیه و این چیزا بود البته کبد رو مطمین نیستم 

میگفتن اگه نتیجه اش نرمال نباشه بهت زنگ میزنیم ولی هر دو هفته آزمایش داشتم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
آخی😔😔😔بچه ۸ ماهه مگه کامل نیست؟؟

کامل بود از نظر ظاهری ولی رفت توی دستگاه طفلی 

که بعد دچار فلج مغزی شد اینقدر هم ناز بود 

مهرا جان منم خیلی ناراحت شدم پریود شدنم منم مثل تو وقتم 15 بود خیلی جلو انداختم 7 شدم حتی شوهرمم نار ...

مونا جان شما به چه دلیل فرشته ات رو از دست دادی هفته چند ؟ 

در ضمن ممنون از همدردی ات با من ، خداس دیگه برای من اون نمیخواد و بس 

اخه فامیل شمام سل فری داده بود؟

فامیلتون چکار کزد چه تصمیم ی گرفت خدا کمکش کنه و بهترین  راهو نشونش  بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
گویا مادر برای چکاپ ها و آزمایشات و غربالگری ها مراجعه نکرده فک کنم اوضاع مالی خوبی ندارن

نه غربالگری اول ودومو داده برا سل فری پول نداشتن.بخاطرسنش۴۲دکتر نوشته اونم کی...حتی مریم جان من نگاه کردم تو غربالگری اولشم مشکوک اومده.ولی دکترش توجه نکرده

نه غربالگری اول ودومو داده برا سل فری پول نداشتن.بخاطرسنش۴۲دکتر نوشته اونم کی...حتی مریم جان من نگاه ...

حالا سندروم هست بچه ؟