2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بگرده دکتر خوب پیدا کنه پول خوبی به دکتر بده سقطش کنه تنها راهش همینه 

اگه نمیتونه قانونی سقط کنه 

چه قانون مزخرف و مسخره ای 

بدنیا آوردن یک بچه معلول خودش از هر گناهی بالاتر هست 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بله یه دختر گل.اگه کورتاژ کنه زنده زنده بچه رو خردمیکنن؟

کورتاژ برای اون سن حاملگی فکر نکنم باشه 

وای چه وحشتناک 

بچه کامل هست تقریبا 

خدا خودش بهشون کمک کنه 

ولی خوب مادره خودش بی احتیاجی کرده با توجه به سنش باید حتما امینو می‌شد اون حتی غربالگری رو هم نداده 

کورتاژ برای اون سن حاملگی فکر نکنم باشه  وای چه وحشتناک  بچه کامل هست تقریبا

بله کامله.ای خدا این زن چقد بدبختی کشید تو این زندگی...بعدازطهر میگف خیلیم بازیگوشه دائم تکون میخوره.ای خدا یه فرجی بشه

بله کامله.ای خدا این زن چقد بدبختی کشید تو این زندگی...بعدازطهر میگف خیلیم بازیگوشه دائم تکون میخوره ...

وای بنده خدا 

خدا لعنت کنه دولت رو که هزینه های پزشکی اونقدر گرونه بعضی ها از پسش بر نمیان این طوری میشه 

خدا خودش بهشون کمک کنه  ولی خوب مادره خودش بی احتیاجی کرده با توجه به سنش باید حتما امینو می‌ش ...

نه عزیزم گفتم که غرباگریارو مرتب داده.ولی هزینه سل فری نداشتن یکم دیر رفته.نگو تو غربالگری اول هم اومده مشکوک ولی چون دکتر خودش حامله بوده میخواسه بره زایمان دقت نکرده متوجه نشده