2777
2789
بارداری قبلیم سرکلاژ نشدم.کلن مشکلی نداشتم یدفعه شد. ولی الانو نمیدونم.اگه طول سرویکسم خوب بود نیاز ...

نگران نباش عزیزم. دکترت چک میکنه، اگه دهانه رحمت باز نباشه و سرویکست هم خوب باشه، جفت بالا باشه،  سرکلاژ نمیکنه

با سونوی واژینال راحت میتونه تشخیص بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام ...

وااای ملیسا جووونم بسلامتی عزیز دلم خیلی تبریک میگم خواهر جون.الهی به حق بزرگی و بخشندگی خدا،بچت صحیح و سالم میاد تو بغلت.من شک ندارم همه چی خوب پیش میره.از حرفات یادمه دختر قوی بودی و انرژی مثبتی داشتی..باید قوی تر بشی و بجنگی تا بچه ات رو بغل بگیری نا امید نباش و دلتو به خدا بسپار.♥️♥️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره والا بازم تا ني ني بياد بغلم كلي استرس دارم  اره بعداز غربالگري اول بايد برم سركلاژ كنم &nb ...

الهی آمین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

راستی دوستای گلم ی سوال میپرسم هرکس میتونه جواب بده. من به دکترم گفتم برام سرکلاژ انجام بده میگه اول ...

در مورد سرکلاژ و زایمان زودرس اطلاعی ندارم ولی میدونم جون سابقه افزایش آنزیمای کبدی داشتی باید از هفته ۸ هر ماه انزیمای کبدی و چربی خون و ..چک بشه حتما تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باش.

گرچه نمیدونم افزایش آنزیمای کبدیت تو بارداری قبلی از هفته چند شروع شده؟

نمیدونم میدونی یا نه ولی عدم خونرسانی صحیح به جفت یا غلظت خون هم که باعث مشکلات جفت میشه و بعد از اون باعث افزایشم آنزیمای کبدی میشه

آمین.خیلی متاسفم دوستم امیدوارم خدا بهت صبر و آرامش بده. دوباره دلتو شاد کنه

ممنونم 

هر چند اونقدر قلب و روح و جسمم سوخته كه حتي نمي دونم زندگي رو بايد از كجا شروع كنم

ولي اميدوارم روزي نوري به من و امثال من هم بتابه

ممنونم  هر چند اونقدر قلب و روح و جسمم سوخته كه حتي نمي دونم زندگي رو بايد از كجا شروع كنم ول ...

میفهمم حالتو..همه اینجا تو رو درک میکنن..خیلی مصیبت بزرگیه ولی هر کسی نمیتونه بفهمه.به همسرم دیشب میگفتم حتی اگر پیر هم بشم هر وقت و هر جا بشنوم مادری جوان بچتو از دست داده جیگرم دوباره میسوزه و واسش اشک میریزم چون این غم هرگز فراموش نمیشه

خداخودش کاری میکنه بندش اعتقادش ضعیف شه

از اون حرفا زدیا🙄🙄🙄🙄نه خیر عزیز دلم خداوند بندگانش رو امتحان میکنه حالا هر کس رو یجور و به یه طریقی

منم میگم خدانیست دیگه صداش نمیکنم خدااگه بودمیدیدحال بندشواینجوری خودش داغ داغترش نمیکرد من مشکلی ند ...

تو رو خدا کفر نگووو...اگر هم همچین احساسی داری که خدا وجود نداره که سراسر نا امیدی و انرژی منفی میده اینجا تو تاپیک نگو چون باعث نا امیدی و ضعیف شدن ایمان بقیه میشه.

به نظر يك مادر سوخته

اينجا اومده كه حرف دلش رو بزنه

چون در دنياي واقعي در كنار همسرش يا كنار پدر و مادرش بايد كمتر اشك بريزه 

بايد براي اينكه اونها رو هم بيشتر داغون نكنه حرف دلش رو نزنه 

مثل زمان حضرت علي چاهي وجود نداره كه اونجا هوار بزنيم