2777
2789
انشالله انشالله باران جان کی موعدته انشالله شما ومهرا جان با خبر خوب بیان

من یه مشکلی پیدا کردم. نمیدونم چیه، قراره دوشنبه به دکترم زنگ بزنم و برم پیشش

من دوره هام سه روزه است (البته از ۱۰ سال پیش تا الان) و ببخشید که میگم زیاد خونریزی نیست و بیشتر بافته. یه بار دوسال پیش رفتم دکتر واسه این مسئله، چون می ترسیدم نکنه یائسه بشم. دکتر گفت نه موردی نداره و فقط تنبلی داری و تخمدان راستت خیلی کوچیک شده.

ماه قبل دوره پریودم فقط دو روز بود، البته باز هم بافت. من گفتم احتمالا به خاطر استرس زیاد، کم شده. چون توی یک ماه گذشته مشکلی برام پیش امده که هنوز درگیرم و حل نشده. ممنون که همه واسم دعا کردید، ان شااله به حق دعاهای شما حل میشه.

حالا این ماه سه شنبه موعدم بود و پریود شدم و بازم بافت. اما فقط یه روز و تمام شد. قطعا باردار نیستم. چون تا حالا ۱۰ تا بیبی چک زدم و همش منفی بوده، تمام بیبی چک هام هم حساسیت بالا خریدم که یک هفته قبل پریودی رو نشون میده. که محاله این اشتباه باشه.

امروز دیگه شوهر گفت اینقدر بیبی چک نزن، صبر کن تا دوشنبه (چون فردا و پس فردا اینجا آخر هفته محسوب میشه و مطب باز نیست) بعد زنگ بزن به دکترت.

میترسم یائسه شده باشم خدای نکرده چون ماه گذشته به خاطر مشکلم خیلی استرس و بی خوابی داشتم.😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مشکلی پیدا کردم. نمیدونم چیه، قراره دوشنبه به دکترم زنگ بزنم و برم پیشش من دوره هام سه روزه ا ...

کلا فقط یک بار در گذشته مشکل پریودی داشتم، اون هم بعد فوت مادرم که دو ماه پریود نشدم و دکتر گفت به خاطر استرس زیاد و کمبود ویتامین Eاست  و یه سری قرص داد که خوب شدم‌.

راستی دوستای گلم ی سوال میپرسم هرکس میتونه جواب بده. من به دکترم گفتم برام سرکلاژ انجام بده میگه اول ...

برای سرکلاژ الان زوده، اگه بار اول توی ماههای اول مشکلی نداشتی و سرکلاژ خوب بوده،  بذار سه ماه اول بگذره.

ولی هر بار که میری سونو، بگو میخوام طول سرویکس رو بدونم

برای سرکلاژ الان زوده، اگه بار اول توی ماههای اول مشکلی نداشتی و سرکلاژ خوب بوده،  بذار سه ماه ...

بارداری قبلیم سرکلاژ نشدم.کلن مشکلی نداشتم یدفعه شد. ولی الانو نمیدونم.اگه طول سرویکسم خوب بود نیاز به سرکلاژ ندارم؟ بنظرتون باتوجه ب چیزایی ک گفتم علت سقطم جفت بوده یا سرویکس؟

حرفتون درسته عزیزم.مهرا جان هم الکی استرس گرفته. من تاشش ماه بعد زایمانم اصلن پریود نمیشدم تا ۶ماه ب ...

وقتی داغی رودلته میسوزونتت دلت میخوادبزودی سردش کنی  برامن سردنمیشه

من یه مشکلی پیدا کردم. نمیدونم چیه، قراره دوشنبه به دکترم زنگ بزنم و برم پیشش من دوره هام سه روزه ا ...

نه باران جون انشالله چیزی نیست از استرس هورمونات بهم میریزه اینطوری میشی من همیشه هفت روز بودم این بار سه روز بیشتر نبود رفتم دکتر سونوم خوب بود ازمایشمم که خوب بود، من تجربه ای ندارم ولی خیلی ها از پیاز درمانی برای تنبلی تخمدان و کوچیک شدن تخمدان نتیجه گرفتن بعد دو سه ماه استفاده عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اخی عزیز دلم لعنت به زایمانزوذرس  حالا باید سرکلاژ کنی اینبار ؟  خدا رو شکر زود باردار ش ...

اره والا بازم تا ني ني بياد بغلم كلي استرس دارم  اره بعداز غربالگري اول بايد برم سركلاژ كنم  اره خدارو شكر زود باردار شدم ايشالله ك خدا كمكم كنه اين بهم صحيح سالمو سر وقت بياد بغلم

منم میگم خدانیست دیگه صداش نمیکنم خدااگه بودمیدیدحال بندشواینجوری خودش داغ داغترش نمیکرد من مشکلی نداشتم باردارنشم ولی هرماه که نمیشم داغون میشم چرااخه بخداطاقت ندارم الان هرچی جاودستم بودزدم شکستم