2777
2789
نه داره میاد

خواهر من اولش لکه بینی داشت بعدش جوری بود که نوار میذاشت تا دو روز فک کنم ایجوری بود بعدش با استراحت وشیاف خوب شد الان خداروشکر ماه هفتمه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ماه پیش ۱۴شدم الان موعدشه اشکم بندنمیادحالم خیلی خراب همه علائمشوداشتم

مهرا مگه نگفتی بار اول بارداری ات،  ماه اول رو پریود شدی؟🤔🤔 پس الان لکه بینی ات حتی با بارداری طبیعیه.

ببین تو به خودت انرژی منفی میدی و مدام میگی داره میاد پری. حتی اگه لقاح هم انجام شده باشه با این انرژی منفی ات از دست میدی. بعدش هم میگی میدونستم که اینطوری میشه😡😡

توکل به خدا کن.

همچین روی خودت اسم میذاری که نازایی و لوله بسته و ای وی اف کنم، هیچکس ندونه فکر میکنه شما رنج ۱۲ ساله مثل سعیده رو کشیده. قربون دل مهربون سعیده برم که هیچ گله و شکایتی از خدا بعد ۱۲ سال نداره و مدام دعا میکنه اول بقیه باردار بشند و دلشون شاد شده.

مهرا جان، خواهرم، همش چهار ماه از سزارین ات میگذره و دختر قویی هستی که بدون استراحت شروع به اقدام کردی.

پس انرژی منفی زو از خودت دور کن.

مامان بهراد و ملیسا (ببخشید اسم های شما رو نمیدونم)

از خدا میخوام که نگه دار شما و تو دلی هاتون (فرشته های نازنینتون) باشه و بارداری سالم، زایمان سلامت داشته باشید و به سلامتی فرشته هاتون را به آغوش بگیرد و عمر فرشته هاتون طولانی همراه با سلامتی و عاقبت بخیری باشه. امین🙏🙏

ممنونم عزیزم امیدوارم توهم بزودی دلت شاد بشه. هرچند ما تابچهامون بدنیا نیان ونیان بغلمون خیالمون راح ...

ملیسای عزیزم خداروصد هزار مرتبه شکر که بعداز یکی دوسال صبر خدا دلتو شاد کرد عزیز دلم از خدا میخام به سلامت بعلش بگیری اصلا استرس نداشته باش گلم خداوند عمر طولانی با عزت به تو دلیت بده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اولین خبر بارداری تاپیک بهت تعلق گرفت خداروشکر 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خداروشکر 💞💞💞💞💞💞

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیشه بیخیال بودسرقبلی استرس داشتم نشم که شدم الان که میخام بشم نمیشه

چرا عزیرم بچه نمیحاستی مگه 

مامان بهراد و ملیسا (ببخشید اسم های شما رو نمیدونم) از خدا میخوام که نگه دار شما و تو دلی هاتون (فر ...

انشالله انشالله

باران جان کی موعدته انشالله شما ومهرا جان با خبر خوب بیان

ملیسای عزیزم خداروصد هزار مرتبه شکر که بعداز یکی دوسال صبر خدا دلتو شاد کرد عزیز دلم از خدا میخام به ...

ممنونم عزیزم.میدونم ازدعای شما دوستام بوده ک خدا دلمو شاد کرده امیدوارم به حق حضرت زهرا تک تکتون بیایید خبر بارداریتونو بدید.😙😙

مامان بهراد و ملیسا (ببخشید اسم های شما رو نمیدونم) از خدا میخوام که نگه دار شما و تو دلی هاتون (فر ...

ممنونم عزیزم.خدا به هممون کمک کنه بتونیم بازم حس مادربودن رو تجربه کنیم بادل خوش.🙏🙏❤❤❤❤

مهرا مگه نگفتی بار اول بارداری ات،  ماه اول رو پریود شدی؟🤔🤔 پس الان لکه بینی ات حتی با باردار ...

حرفتون درسته عزیزم.مهرا جان هم الکی استرس گرفته. من تاشش ماه بعد زایمانم اصلن پریود نمیشدم تا ۶ماه بعدشم معلون نبود کی بشم یماه میشدم یماه ن.خوبه شش ماه بگذره بعد مشکلات خدایی نکرده نازایی بیفته. ان شااله بزودی همه به ارزوهامون برسیم

راستی دوستای گلم ی سوال میپرسم هرکس میتونه جواب بده. من به دکترم گفتم برام سرکلاژ انجام بده میگه اول باید سونو بدی اگه نیاز بود انجام میدم .ولی من سابقه زایمان زودرس دارم تو۲۵ هفته خونریزی کردم دهانه رحمم دوسانت باز شد و بعدش جلوی زایمانمو گرفتن ولی بچه رشد نمیکرد گفتن جفتش مشکل خونرسانی داره حالا دلیل زایمانمو نمیدونم نارسایی دهانه رحم بود یا مشکل جفت. اینم بگم توبارداری انزیمهای کبدم بالا بود وخارش شدید داشتم.قراره دکتر بهم اسپرین بده. بنظرتون به سرکلاژ نیاز دارم یا بادارو ممکنه جلوشو بگیره.