2777
2789
نگوعزیزم خدانکنه چندسالته ؟

۳۶ سالمه، به دکتر گفتم برام ازمایشات سقط بنویس گفت لازم نیست مشکلی نداری فقط ید فولیک بخور هیچی دیگه لازم نیست گفتم قرص تیردیید نخورم چون سر بارداریم مشخص شد کم کاری تیرویید دارم تا اینو گفتم همه ازمایشات نوشت کاش نمینوشت اینجوری فقط باید استرس داشنه باشم اگر جیزی بود نمیدونستم خیلی بهتر بود ولی الان اگر کم باشه ذخیره تخمدانم دیگه هیچی برام همچی تموم میشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

اخه اگر کم باشه بهت پیشنهاد iui, ivf میدن منم شوهرم بابت اینکارا همکاری نمیکنه ، مشکل هزینه ندارم بابت مسایل دیگش اصلا راضی نمیشه میگه بچه میخوایم چیکار همینطوری شد شد نشدم فدای سرت بخور بپوش بگرد تفریح کن از زندگیت لذت ببر، ولی من چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی متاسفم برای غمت عزیزم انشالله خدا مامانتو بیامرزه میشه بگی چرا فوت کردن؟ لطفا اگه میشه بگو شما ...

مادرم دچار سرطان دستگاه گوارش شده بود، اما تا روزهای اخر به من چیزی نگفتند. همش نگران بود که چون دختر حساسی ام لطمه ایی به درسم بیاد‌. فقط یک بار قبل کنکور دکتری به من گفت امتحان نده و برگرد پیشم. 

اما من عاشق تحقیق و ادامه دادن  بودم. فکر میکردم مدرک دکتری رو میگیرم و برمیگردم پیشش. به خدا اگه میدونستم مامانم رو اینطوری از دست میدم قید درس رو میزدم و کنارش می موندم. سالهای زیادی که توی خوابگاه بودم رو کنارش می موندم تا الان اینقدر این غم توی دلم سنگینی نکنه. اینقدر سر هر چیز بی ارزشی باهاش لجبازی نمی کردم.

اما واقعا خوشحالم که بعد گذشت ۷ سال هنوز خیلی ها به نیکی یادش میکنند و توی یاد خیلی ها هنوز زنده است.

مادرم دچار سرطان دستگاه گوارش شده بود، اما تا روزهای اخر به من چیزی نگفتند. همش نگران بود که چون دخت ...

خدارحمتش کشه جاش وسط بهشت ازش بخاه بهت کمک کنه ازش بخاه به خدانزدیک بخدابگه بچت برگرده

خدایا کمکمون کن که جز تو پناهی نداریم، دیروز تو مطب مادرای باردار میدیم براشون اروزی سلامتی میکردم، هرلحظه میگفتم یعنی یک روزی میشه بمن اینجوری بیام مطب دکتر یعنی میشه تموم مدت از گوشه چشام اشک میومد یواشکی پاک میکردم

۳۶ سالمه، به دکتر گفتم برام ازمایشات سقط بنویس گفت لازم نیست مشکلی نداری فقط ید فولیک بخور هیچی دیگه ...

عزیزم، تغییرات هورمونی روی تیروئید تاثیر میذاره. احتمالا مشکل تیروییدت حل شده اما به محض اینکه بار دار بشی مجددا باید مصرف کنی.

من تیروئید نداشتم، زمان بارداری تیروئیدم کم کار شد، دکتر لووتیروکسین داد. بعد از سقط جنین، من هم قرص رو قطع کردم. بعد که برای معاینه دکتر بودم، هیچ آزمایشی از من نگرفت اما گفت لووتیروکسین رو هر روز بخور و قطع نکن.

اخه اگر کم باشه بهت پیشنهاد iui, ivf میدن منم شوهرم بابت اینکارا همکاری نمیکنه ، مشکل هزینه ندارم با ...

نمیدونن بدون بچه یه چیزی توزندگیمون کمه عزیزم خیلیارودیدم هزاربارآی وی اف کردن نشده اخرم خودشون باردارشدن مخصوصاوقتی که استرس نذاشتن

خدارحمتش کشه جاش وسط بهشت ازش بخاه بهت کمک کنه ازش بخاه به خدانزدیک بخدابگه بچت برگرده

ممنون مهرا جون.

به زور از خدا نمیخوام، به شرط عافیت و به مصلحت خودش دعا میکنم من رو هم مادر فرزند سالم و صالح کنه تا بتونم  مهر مادری که از مادرم به یاد دارم رو بهش بدم.

ممنون مهرا جون. به زور از خدا نمیخوام، به شرط عافیت و به مصلحت خودش دعا میکنم من رو هم مادر فرزند س ...

انشا...حتماهمینطورشک نکن من دلم خیلی تنگ شده بچمومیخام خداجون کمکم کن

خدایا کمکمون کن که جز تو پناهی نداریم، دیروز تو مطب مادرای باردار میدیم براشون اروزی سلامتی میکردم، ...

شما اسمت چیه؟

من آخرای ۳۷ هستم، آذر ۳۸ ساله میشم. اما توکل به خدا، خودش صلاح بدونه ما هم مادر میشیم

عزیزم، تغییرات هورمونی روی تیروئید تاثیر میذاره. احتمالا مشکل تیروییدت حل شده اما به محض اینکه بار د ...

منم بعد سقط میخوردم، دیروز بهم گفت بعد سقط نیاز نبوده بخوری ازمایشش نوشت تا چک کنه، بابت اون نگران نیستم بابت بقیه ازمایشاتم  نگرانم کاش نمینوشت اینجوری اگر باردار نمیشدم راحتر میپذیرفتم 

نگوعزیزم اینجوری هرچندالان که دارم باهات حرف میزنم دارم تواتاق بچم گریه میکنم ولی میگم مگه میشه خدام ...

مهرا تو نباید همش منفی فکر کنی.

همین الان توی این پست نوشتی هر ماه شکست، اولا که خدا صلاح تو رو بهتر از خودت می دونه و اگه ماه های قبل نشد حتما به صلاحت بود.

عزیزم رحمی که آماده نباشه نمیتونه جنین رو نگه داره. و دوم اینکه هنوز این ماه تموم نشده  که احساس شکست داری!!

مهرا باور کن جملات منفی خیلی انرژی منفی به خودت میده تو میتونی گریه کنی، التماس کنی اما نباید انرژی منفی به خودت بدی