2777
2789

نه شوهرم پشتمه نه کار میتونم پیدا کنم نه موفقم نع خشگل واقعا چطوریه که برادرهای ما پشت زن هاشونن  شوهذ خواهر شوهرها هم همینطور ولی شوهذ ما نهههه الهی بترکی شوهذ جانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب می کنی گلم کسی که شوهرش پشتش نیس، اصلا نباید بچه بیاره ، تجربه شخصی خودم رو گفتم من از بچه دار ش ...

چه جالب پس شما موافقی ؟ ببین من ث همسرم سنمون بالاست و عاقلانه ازدواج کردیم الانم من توقع زیادی ندارم فقط بعضی مواقع میخوام پشتم باشه ولی نیست از یه طرف میترسم بعدها پشیمون شم اصلا گیجم 

چه جالب پس شما موافقی ؟ ببین من ث همسرم سنمون بالاست و عاقلانه ازدواج کردیم الانم من توقع زیادی ندار ...

گلم من که شرایطط رو نمی دونم ،اگه ارامش روحی داری  ادم شادی هستی ، از شوهرت از نظر مالی و معنوی راضی هستی بچه خوبه ،ولی اگه غیر از اینه بچه فقط درد سر،بچه مال ادم های خوش بخت 😞فامیل های ما همشون خوشبختن ۲ تا ۳ اوردن راضیین بچه هاشونم از به این دنیا اومدن راضین هم خوشبخت ،خودم ۴۰ سالمه یکی بیشتر ندارم ولی هیچ وقت از داشتنش لذت نبردم چون زندگیم خوب نبود اصلا نفهمیدم چطور بزرگ شد اگر نداشتم، احساس ارامش بیشتری داشتم چون نگران ایندش نبودم 

گلم من که شرایطط رو نمی دونم ،اگه ارامش روحی داری ادم شادی هستی ، از شوهرت از نظر مالی و معنوی راضی ...

من خودم هم 40 سالمه ، خودم وضعیت مالیم اکیه ولی همسرم بخ زور پول میده همیشه نظر خواهراش مهم تره با اینکه قبل ازدواجم هیچ اهمیتی بهشون نمی‌داد یه کباب زورش میاد برام بگیره  ولی خودم شادم و خانوادم هدایتم میکنن