2777
2789

چندتا سرگذشت غم انگیز دیگه خوندم و دلم باز هزارتیکه شد برای هر مادری که بچشو از دست داده... فقط خودمون میتونیم همدیگه رو درک کنیم...من بعد از اتفاقی گه برام افتاد بیشتر دوستامو کنار گذاشتم چون به جز زخم زبون و حرفای تلخ...(مثله اینکه بگن شانس اوردی به دنیا نیومد...تو خودت ادم بدبینی بودی... خودت جذب کردی غم و اندوهو... حالا چیزی نشده... و خیلی حرفای بدتر و کارای بدتر....) کار دیگه ای برام نکردن .... فقط کسایی میفهمن این رنج و اندوهو که تجربش کرده باشن...

برای همتون دل قوی و صبور ارزو میکنم ...ارزو میکنم زودتر خبر بارداریتونو بدین و خنده روی لبهاتون بیاد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا سرگذشت غم انگیز دیگه خوندم و دلم باز هزارتیکه شد برای هر مادری که بچشو از دست داده... فقط خودم ...

دقیقافکرمیکردم فقط منم که ازهمه ادمای اطرافم بریدم پس حالامیفهمم ادم دوسداره فقط باکسیکه این اتفاق براش افتاده رابطه داشته باشه

دقیقافکرمیکردم فقط منم که ازهمه ادمای اطرافم بریدم پس حالامیفهمم ادم دوسداره فقط باکسیکه این اتفاق ب ...

دقیقا... رفتار ها و حرفاشون فقط باعثه ازاره...حتی کسایی که خیلی با ادم صمیمی بودن نزدیک بودن...ولی درک نمیکنن...شایدم حق دارن...نمیدونم...ولی من از همشون فاصله گرفتم....

دقیقافکرمیکردم فقط منم که ازهمه ادمای اطرافم بریدم پس حالامیفهمم ادم دوسداره فقط باکسیکه این اتفاق ب ...

مهرا جون مشخص نشد بارداری این ماه چون یکم علائم داشتی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

من یکروز بعد پایین اومدن بتام خونریزیم شروع شد ولی دو روز خونریزی بیشتر نداشتم بعدم خیلی کم تازه دیروز نوبت دکتر داشتم گفتم سونو بنویس گفت نیاز نیست بتات ۵۸ خیلی پایین بوده چیزی نبوده که بخوای سونوشی ولی استرس دارم چیزی بمونه، برام ازمایش amh , fsh lh ,تیرویید نوشت از صبح آز دادم همش استرس گریه ،تا پس فردا اماده شه فک کنم بمیرم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
دقیقا... رفتار ها و حرفاشون فقط باعثه ازاره...حتی کسایی که خیلی با ادم صمیمی بودن نزدیک بودن...ولی د ...

منم عزیزم بافامیلم قطع رابطه کردم گفتم میخام تنهاباشم احساس سرشکستگی میکنم شایدتاباردارنشم همینجوری باشم الان ۴ماه گذشته ولی هیچ تغییری نکرده رابطم بابقیه 

هفته چندم این علائمو داشتی؟

از هفته سوم این علائم ام بود هر روز بیشتر میشد.

اوایل هفته چهارم یه شب، خیلی شدید حالت تهوع و دلشوره داشتم به حدی که فشارم افتاد و دچار لرز وحشتناک شدم. احتمالا اون شب لانه گزینی و ارتباط خونی مادر و جنین بود

من یکروز بعد پایین اومدن بتام خونریزیم شروع شد ولی دو روز خونریزی بیشتر نداشتم بعدم خیلی کم تازه دیر ...

نگوعزیزم اینجوری هرچندالان که دارم باهات حرف میزنم دارم تواتاق بچم گریه میکنم ولی میگم مگه میشه خدامنواینجوری ببینه حاجتمونده من هرروزدارم التماسش میکنم هرماه دل خوش وهرماه شکست خدابهمون کمک میکنه عزیزم شک نکن

از هفته سوم این علائم ام بود هر روز بیشتر میشد. اوایل هفته چهارم یه شب، خیلی شدید حالت تهوع و دلشور ...

انشا..بزودی دوباره مامان شی عزیزدلم دلم یه اتفاق خوب میخادیه خوشی یه روزنه امید اخ که چقدردلتنگموناامید

دقیقا... رفتار ها و حرفاشون فقط باعثه ازاره...حتی کسایی که خیلی با ادم صمیمی بودن نزدیک بودن...ولی د ...

نه ماحق داری دل ماهاچینی بندزدس باهرتلنگرمیشکنه پس نبایدجایی باشیم که باعث آزارمون میشه این تاپیک تنهاجاییکه باعث ازارم نیست 

منم فکر میکنم چون قرصاتو قطع کردی اضطراب و دلشوره اونده سراغت چون تو اقدامی و نمیتونی قرص مصرف کنی . ...

اره عزیزم دلشورم بخاطرقطع قرصام یادتون چقدرباقرصم اروم بودم خودم به دلپیچم شک کردم انشا...که باشم هرماه برام عذاب