2777
2789
نمیدونن بدون بچه یه چیزی توزندگیمون کمه عزیزم خیلیارودیدم هزاربارآی وی اف کردن نشده اخرم خودشون بارد ...

واقعا منم بهش میگم همه چی مادیات نیست، شاید تو دلت نخواد پدر بشی همچیو همینجوری دوست داشته باشی ولی من میخوام مادر بشم دوست دارم بچمو بغل کنم ببمرش حموم لباسشو عوض کنم غذا براش درست کنم کلی کلی براش ارزو دارم. خیلی سخته برامون ولی نمیفهمن ما چی میگیم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
منم بعد سقط میخوردم، دیروز بهم گفت بعد سقط نیاز نبوده بخوری ازمایشش نوشت تا چک کنه، بابت اون نگران ن ...

چند میکرو هست قرصت؟

من دکترم گفت قطع نکنم، هیچ آزمایش خونی هم نگرفت. گفت چون توی بارداری  این مشگل رو گرفتی قبل بارداری هم بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا تو نباید همش منفی فکر کنی. همین الان توی این پست نوشتی هر ماه شکست، اولا که خدا صلاح تو رو بهت ...

من دکترم عوض کردم دکتر که میرفتم پیشش بهم گفته بود بخاطر سنت دوماه کافیه بعد اقدام کن دیروز دکترم گفت بزرگترین اشتباهت همین بوده باید شش ماه صبر میکردی تا رحمت اماده بشه نمیدونم کدومشون درست میگن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فک کنم عزیزم همینو نوشته روی قرص

دکترت راست گفته که قطع کن. شما که مشکل نداری حین بارداری تیروئید کم کار میشه به خاطر تغییرات هورمونی.

قرص من ۲۵ میکروگرم است. هر روز یک عدد ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه.

۱۰۰ میکروگرم زیاده برای شما که مشکلی نداری

من این ماه هیچ علائمی از بارداری نداشتم. از الان هم سر درد خرکی ام شروع شده‌. معمولا این سر درد رو د ...

انشا...که نشی ولی من ده روزعلائم دارم  تاحالااینجوری نبودم نمیدونم انتظارسخته