2777
2789
مری جان نمیخام کسی منوببینه چون همون دیدن بدتر من دوروزقبل که این اتفاق برام بیفته همسایمونودیدم چند ...

خب عزیز دلم تو بارداریت تا جایی که میشه جایی نرو کسی هم نبین.ولی هر کس حالتو پرسید نگو مشکل دارم.کائنات کاری میکنن واست مشکل درست بشه.قدرت کلماتو دست کم نگیر.فقط بگو شکر خدا 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیر ماهی ها رو خیلی خوب میشناسم چون خواهرم متولد تیر هست.ولی در مجموع صفات شخصیتی آدما محدود فقط به ...

غم و غصه..اشتباه تایپی بود ببخشید

الهی بمیرم بچه منم بودتیرماهی میشد ولی چندشب پیش سرنماززارزدم گریه کردم یاامام حسین بچم همون روزی که ...

خونه خدا تو دل های شکسته ست.حتما صداتو شنیده و جوابتو داده ولی تو نشنیدی و اون اینکه :من فریاد رس فریاد خواهانم و اجابت کننده دعای مضطرین هستم.

من با همه وجودم به اینا ایمان دارم

دقیقاببین باردارشدی به همه بگومشکل داری استراحت مطلقی  بارداریت خطرناک بخداچشم مردم خیلی بدمنم ...

مهرا جان من بعد بچم دلم بد شکستا بد .یعنی اگه بگم کل فامیل عکس نی نی گذاشتن استوری  اغراق  نکردم از بچه میگفتن  پیشم از بارداری  بچه ای که همسن بچم بودو دوروز بعد اوردن پیشم حالم بد شد تپش قلب گرفتم وخیلی خیلی حرفهای دیگه ...ولی عزیزم نفرین نکن خواهش میکنم ببین من خودم یکی یه حرفی پیشم زد بخدا دلم شکست ولی نفرین نکردم قشنگ چند روز بعد یه اتفاقی واسش افتاد دقیقا مثل پسرم که رگ قلبش بسته شد ولی من رفتم پیشش و دعا گردنم اتفاقی براش نیفته خداروشکر خوب شد...هرکس چیری گفت حرفی زد دعا کن خدا به راه راست هدایتش   به خدا بسپار عزیزم         ناراحت نشی ازم عزیزم ولی با نفرین خودتم نا آروم میشی گلم😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

[QUOTE=106066444]چشم ولی باورت نمیشه خیلی دلم شکست تاصبح گریه کردم بخداگفتم 

میدونم عزیزم میدونم اونم سزای کارشو میبینه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزیزم منم برام یه زن باردار از فامیل عکس روروک و کریر فرستاد برام من اصلا باز نکردمخودش بارداره به من گفت ببین کسی نمیخادش من میدونم که از عمد نفرستاد هم سنش کنه هم نمیتونه منو درک کنه میدونم حتی یه لحظه هم نگفت ممکنه زن عمو با دیدن این دلش بگیره .واقعا عقلش نرسید ..من گفتم نه عزیزم همین  اصلا زیاد به حرف و فکر دیگران فکر نکن خودت ازار میبینی نه اونا...هرکس هرچه گفت بهش فکر نکن بزار پشت سرت بمونه  نه جلوی چشمت حرفاشون 

تیر ماهی ها رو خیلی خوب میشناسم چون خواهرم متولد تیر هست.ولی در مجموع صفات شخصیتی آدما محدود فقط به ...

نه عزیزم نمیگم چون تیرماهیم میگم علاوه بر روحیات خودم اینم دخیله ، والا تازه درسم تموم شده و برا ارشد میخونم و اینکه درسته کلاسی چیزی نمیرم و در حد امکان تو خونه یکم ورزش میکنم ولی واقعیتش بیرون خیلی نمیرم درست میگی تا من به خودم بیام دیگه هیچیم نمیمونه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها يه چيزي ميخوام بگم كه تجربه خودمه.....هي تكرار نكنيد همون بچه رو ميخوايد... اگر بارداري بشين و جنسيتش فرق كنه واقعا حالتون بد ميشه ....ادم ديگه از حاملگيش لذت نميبره حتي دست و دلتون نميره براش خريد كنيد... نكنيد اينكارو....اشتباهه منو تكرار نكنيد... من هنوزم كارم دعا كردنه و دلم ميخواد وقتي بي دنيا بياد پسر باشه و سونو ها و ازمايش ها اشتباه كرده باشن...دعا ميكنم و اميدوارم و دلم پر از غم هست..خوب نيست توي بارداري اين همه غم و اندوه براي اون بچه....

اره عزیزم ۱۶ روزش بود تو خونه بود همچیش خوب بود بردم پزشک اطفال هم چک کردم آزمایش تیروئید  اینا ...

بمیرم برات توهم مثل من چی کشیدی😭

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
تو خواب بابام تکیه داده بود به دیوار و خیلی بی تفاوت یعنی ناراحت یا خوشحال نبود خیلی سرد و بی احساس ...

وای خدا تو چقدر دلت صافه عزیزم خیلی منقلب شدم با خوابات با این دل صاف و قشنگت برا منم دعا کن 

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏