2777
2789
ملیسا جون روحیات آدما با هم فرق می کنه.با توجه به شناخت محدودی که از مهرآ جان دارم پیشنهاد من اینه ک ...

نمیدونم عزیزم واقعا اگه روحیشو ازدست میده نره وبمونه توخونه.چون پدرش هم راضی به ناراحتی دخترش نیست

چون خودم به جات میزارم😁چون هنوز به پایان خط بهبودی نرسیدی..الان تو مسیری و داری تلاش میکنی پس هر چی ...

دقیقامیدونم تمام سعیموکردم ودارم میکنم دارم بزورخودمومیکشونم خودمم نظرم اینه تاباردارنشدم کسی ونبینم حتی فکرشومیکنم برم وخواهرشوهرم ایناروببینم واون کارشونولبخنداشونوحالم بهم میریزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی از دوستامون ک همینجاست لیا جان میگفت رفتم مشهدم همش جلو چشمم بودی و برات دعا میکردم و یادت میکردم شب خواب دیدم ک یه پسری بود بهم دادن اسمش آرسام الرضا بود  ک میگفت هی به شوهرم میگفتم میگفت این چه اسمی و بعد از اینکه اینو برام تعریف کرد میگم شاید امام رضا گفته ک پسرم برمیگرده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها یکی از دوستامون ک همینجاست لیا جان میگفت رفتم مشهدم همش جلو چشمم بودی و برات دعا میکردم و یاد ...

ان شااله.عزیزم مطمعن باش حتما خدا ی پسر ناز بهت میده.دقیقا عمه منم خواب دید ک رفت حرم و ی بچه اونجا بود وگریه میکرد.میگفت همه میگفتن این بچه مال کیه که ی نفرکن این مال منه وبگو بیادببرش.منم امیدوارشدم ان شااله همینطوربشه برامون

دقیقاببین باردارشدی به همه بگومشکل داری استراحت مطلقی  بارداریت خطرناک بخداچشم مردم خیلی بدمنم ...

نه نباید بگی مشکل دارم خدای نخواسته دچار مشکل میشی..یبارم بهت گفتم هر کس هم فهمید بارداری و پرسید فقط باید با لبخند گفت:خدا رو شکر ..به هر حال بارداری پروسه سختیه.

هر چی هم ازت پرسیدن بگی:شکر. دیگه طرف هر چقدر هم وقیح و فضول باشه حواب ۴ تا سوالشو که بگی "شکر" دیگه سوال پنجم یادش میره.

اینو همیشه مامانم میگه خودش این مدلیه ولی الان با همه وجود درک میکنم.مامانم نه از هیچ کس سوال میپرسه اگرم کسی سوالی بپرسه خیلی با آرامش لبخند میزنه میگه شکر خدا..الحمدلله 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بعد همسرت چی؟؟میدونم کارش دوره ولی به هر حال زمان هایی که خونه ست عکس العملش چیه؟حالتو میبینه..درکت ...

اره میبینه درک میکنه باهام حرف میزنه و ... بعد مثلا یهو دوباره از کوره در میره میگه ببین به چه روزی افتادیم و اینا اونم خودش از من بدتره ولی نشون نمیده و بالاخره سرگرمه ولی من خیلی احساساتی ترم و بدبختی یه تیر ماهیم ک خیلی احساساتیم خیلی بیش از حد 

بچه ها یکی از دوستامون ک همینجاست لیا جان میگفت رفتم مشهدم همش جلو چشمم بودی و برات دعا میکردم و یاد ...

حتما خیره.قشنگ یادمه قبلا یبار تعریف کرده بودی..انشالله آقا امام رضا واسطه شده و از خدا واست طلب فرزند صالح و سالم کرده.یا ضامن آهو

اره واقعا هیچکس درک نمیکنه.منم میخوام اینبار اصلا ازخونه بیرون نزنم و برای بقیه هم چیزی توصیح ندم. پ ...

هیچکس واسه ادم دل نمیسوزونه منم تا۵ماهگی بکسی نگفتم ولی اینبارکلانمیگم کسی هم گفت چرامهمونیاومراسمانمیرم بعدازچندماه میگم مریضم  خوب میکنی 

اره میبینه درک میکنه باهام حرف میزنه و ... بعد مثلا یهو دوباره از کوره در میره میگه ببین به چه روزی ...

الهی بمیرم بچه منم بودتیرماهی میشد ولی چندشب پیش سرنماززارزدم گریه کردم یاامام حسین بچم همون روزی که رفت برگرده جوری زارزدم که خودم دلم برای خودم سوخت چه برسه خدا

حتما خیره.قشنگ یادمه قبلا یبار تعریف کرده بودی..انشالله آقا امام رضا واسطه شده و از خدا واست طلب فرز ...

اره لیا همین جا تو همین تاپیک گفت انشالله یا امام رضا دل همه رو شاد کن .

نه نباید بگی مشکل دارم خدای نخواسته دچار مشکل میشی..یبارم بهت گفتم هر کس هم فهمید بارداری و پرسید فق ...

مری جان نمیخام کسی منوببینه چون همون دیدن بدتر من دوروزقبل که این اتفاق برام بیفته همسایمونودیدم چندتاخونه اون طرف ترایستاده بودمنوبراندازمیکرد خودم ازنگاهش ترسیدم وکه اخراین شدمامانمم میگه ازادمای چشم روسن حذرکن نفهمیدم

اره میبینه درک میکنه باهام حرف میزنه و ... بعد مثلا یهو دوباره از کوره در میره میگه ببین به چه روزی ...

تیر ماهی ها رو خیلی خوب میشناسم چون خواهرم متولد تیر هست.ولی در مجموع صفات شخصیتی آدما محدود فقط به ماه تولدشون نیست وگرنه اینطوری کل شخصیت و خصوصیات رفتاری مردم کل دنیا به ۱۲ دسته تقسیم میشد..پس فقط علتش تیرماهی بودن نیست.اینکه متولدین تیر احساساتی هستن بله زیاد دیدم ولی اراده قوی دارن..پس تو چرا اراده نمیکنی و خودتو مث همسرت سرگرم کنی با بیرون رفتن با دیدن آدما با ورزش با کلاس های سرگرمی مختلف ..!!!مگه پیرزنی نشستی تو خونه هی ناله میکنی!!اخرش که چی!آیا با این ناله ها و غم و غثه کسی تو دنیا بوده که از غم رها شده باشه!!هرگز نبوده..چه بسا حال آدم بدتر هم میشه.

خداوند اراده و اختیار و عقل به انسان داده که با ایمان به خودش و استفاده از همین اراده و اختیار بتونه حرکت کنه و پیش بره و خودشو از مهلکه نجات بده.تنها چیزی که تو دنیا جاره نداره،مرگه!!