2777
2789
مهرا چیزی در مورد وسط ماه قمری نشنیدی؟ ماری یه بار در موردش یه چیز گفت. میخواستم دیشب اقدام کنم، ا ...

ول کن دختر..منم گفتم یه جا شنیدم همین.اصلا اعتقادی ندارم توکل به خدا کن.انشالله با وضو باش آیت الکرسی بخون و از صمیم قلبت از اون ذات پاک حضرت حق بخواه که اگر قسمتته نطفه ای تو رحمت بزاره که نور ایمان خودش تو قلبش باشه و جز بندگان خوب خدا باشه و سالم و تندرست به امید خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مریم جان تونت این که شماگفتی

نه صلواتش با این فرق داره.همون که بهت گفتم .اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بهِ عِلمُک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدانا جان اون آقایی که گفتم عارف و بی اندازه مومنه میدونه من چله زیارت عاشورا گرفتم پیغام داده که این مدلی انجام بده و گفته عجیب گره از کارش باز میکنه و هر حاجتی داری برآورده به خیر میشه...شما که داری چله زیارت عاشورا رو میگیری اگه میتونی به این روش انجام بده:اول دو رکعت نماز میخونی به نیت حضرت سیدالشهدا

بعد بلافاصله زیارت عاشورا رو میخونی و به ۱۰۰ بار لعن که رسیدی نمیخونی فقط میگی:صد مرتبه

ولی به صد بار سلام رسیدی اگر تونستی ۱۰۰ بار بگو من که نمیتونم فقط سه بار میگم

بعد بلافاصله دعای علقمه رو بخون خیلی زیباست با معنی بخون

کلا زیارت عاشورا و دعای علقمه روی هم ۲۰ دقیقه وقت میگیره

بچه ها وقت اذان همه سرگرم دعا و راز و نیازن اینجا خلوته😁التماس دعا از همگی...

برای اقدامی امشب باران جان صلوات بلند بفرست😂😂😂مث زندانیا که میخوان آزاد بشن😄😄😄

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها وقت اذان همه سرگرم دعا و راز و نیازن اینجا خلوته😁التماس دعا از همگی... برای اقدامی امشب بار ...

🤣🤣🤣🤣🤣منم سرنمازهمرودعاکردم بزودی دست پربشن ولی تورومریم گفتم هروقت دلت میخادمیدونم حالانمیخای فقط بارداری بی خطرداشته باشی 

انشالله خدا کمک خودت و اون فرشته کوچولوت کنه.زایمان زودرس داشتی؟یا مجبور شدن ختم بارداری بدن؟ چون من ...

نه من زایمان زودرس داشتم

خدا جونم ممنونم که دوباره دخترمو بهم برگردوندی خودت مراقبش باش