2777
2789
من خیلی به صبراعتقاددارم مطمئن باش صبرمیاددرست میشه حامله میشی بچتوبغل میگیری فقط دلت تنگ میشه مثل م ...

عزیزم تو لطف داری.ممنونم از دعات چون واقعا محتاجم به دعا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من هم هر روز خدا رو شکر میکنم. با تمام سختی ها و مشکلاتی که الان دارم باز خدا رو شکر میکنم و همش میگ ...

عزیزم انشالله روح مادرت قرین رحمت خدا باشه.خودتم بزودی باردار میشی و بچه سالم و صالح و آروم خدا بهت میده.آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا، قمر در عقرب چه وقتی است؟ امشب چی؟🙈

ببین نمیدونم دکه روزنامه فروشیاکتابشودارن هرسال بگیرکارای مهمتوتواون روزانجام نده حتی تونت سرچ کنی میزنه قمردرعقربای ماههای سال و دخترخالم قمردرعقرب بودنامزدکرد که جداشدبنده خدا اینوبدون کارای مهمتوهیچوقت توقمردرعقرب انجام نده

ببین نمیدونم دکه روزنامه فروشیاکتابشودارن هرسال بگیرکارای مهمتوتواون روزانجام نده حتی تونت سرچ کنی م ...

مهرا چیزی در مورد وسط ماه قمری نشنیدی؟

ماری یه بار در موردش یه چیز گفت.

میخواستم دیشب اقدام کنم، اما نشد🙈🙈

میترسم امشب اقدام نرم و تخمک گذاری رو از دست بدم🙈🙈🙈

شوهرم هم به قمر در عقرب و وسط ماه اصلا اعتقادی نداره، نمیتونم قانعش کنم که مثلا فلان شب به این خاطر نمیشه🙊🙊

مهرا چیزی در مورد وسط ماه قمری نشنیدی؟ ماری یه بار در موردش یه چیز گفت. میخواستم دیشب اقدام کنم، ا ...

ببین دخترخالمودخترهمسایمون توقمردرعقرب جداشدن برای همین ماهاکلاااتقادداریم بهش چیزی نگوتااواسط مهرنیست راحت باش اصلا بودمن بهت میگم به شوهرتم نگوکلا درماه یک روزاتفاق میفته شایدم چندماه یکبارامشب راحت اقدام کن

مهرا چیزی در مورد وسط ماه قمری نشنیدی؟ ماری یه بار در موردش یه چیز گفت. میخواستم دیشب اقدام کنم، ا ...

نه عزیزم راجب وسط ماه قمری اولین بارمیشنوم ولی به قمردرعقرب خیلی اعتقاددارم

ببین نمیدونم دکه روزنامه فروشیاکتابشودارن هرسال بگیرکارای مهمتوتواون روزانجام نده حتی تونت سرچ کنی م ...

ببین من از یه نفری که خیلی مومن واقعیه پرسیدم گفت اگر به قمر در عقرب اعتقاد داشته باشی واست اتفاق میوفته اگر اعتقاد نداری مهم نیست و دنبالش نرو و با توکل به خدا هر کاری داری انجام بده