2777
2789
به امام حسین دعا کردم گفت چجوری دلت میاد من ۳ تا محرم بعد پسرم دست خالی بیام عزاداری هر سال دعام یکی ...

بمیرم برای دلت منم میخواستم امسال بابچم برم کلی آرزوبراش داشتم حالاتارک دنیاشدم امسال نرفتم توخونم تنهام  فقط زارمیزنم ازامام حسین فقط میخام منوببره پیش بچم خیلی بی قرارشم کم اوردم هرنفس برام دردشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربچه من چون نارس بود اینجور شد

انشالله خدا کمک خودت و اون فرشته کوچولوت کنه.زایمان زودرس داشتی؟یا مجبور شدن ختم بارداری بدن؟ چون من آنزیمای کبدیم بالا بود و بچم اول ماه نهم تو شکمم از بین رفت.دکتر میگفت چون هنوز قطعی علت معلوم این اتفاق مشخص نشده،ممکنه دوباره بارداری بعدی پیش بیاد و اگه دوباره انزیم های کبدی بره بالا و بخاطر جلوگیری از آسیب به کبد مادر، مجبورن ختم بارداری بدن حالا حتی اگر ۲۴ هفته باشه.البته من نه لکه بینی داشتم نه خونریزی نه کیسه آبم پاره شده بود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها من تازه چهار ماهه که سزارین شدم ولی میترسم که باردار باشم.از بخیه ها میترسم 

نترس عزیزم بعدازسه ماه مشکلی نیست که منکه بعداز۴۰روزاقدام کردم اصلانترسیدم انگاردیوونه شده بودم اخرم نشدم

بچه ها من تازه چهار ماهه که سزارین شدم ولی میترسم که باردار باشم.از بخیه ها میترسم 

ببین عزیزم من شرح حالمو برای یکی از پزشکان زنان فرستادم که دو بار سزارین کردم و کی میتونم باردار بشم و ..؟ عینا اینجوری جوابمو داد:معمولا برای بازسازی کامل عضلات رحمی در محل برش سزارین حداقل یک سال و نیم زمان لازم است ولی با توجه به شرایط سنیتون بهتره زودتر اقدام کنید(من متولد ۶۲ هستم) حالا اگر زیر ۳۲ سال هستی یکم صبر کن

ولی با پزشک های دیگه این سوالو در میون میگذاشتم همه میگفتن ۶ ماه دیگه اقدام کن.ولی دکتری که عملم کرد گفت تا حداقل یکسال دیگه اجازه بارداری نداری.البته ایشون سنم رو نمیدونستن.

من که خودم شخصا چه اونا بگن چه نگن برنامم برای اردیبهشت سال آینده ست به امید خدا.ولی حالا ابان وقت دکتر پریناتولوژیست دارم ببینم ازمایش ذخیره تخمدان هام چجوریه شاید ایشونم اقدام ۸ ماه آینده رو جایز ندونن.ولی از الان فولیک اسید میخورم و آهن و ویتامین دی۳ و ورزش میکنم که تخمدانام تنبل نشه و رژیم غذایی سالم دارم و شکر و قند هم ۲۰ سال هست نخوردم😁

ببین عزیزم من شرح حالمو برای یکی از پزشکان زنان فرستادم که دو بار سزارین کردم و کی میتونم باردار بشم ...

ولی من از یه دکتر با سابقه پرسیدم گفت شش ماه.تاکیدهم کردم که سزارین سوم میشه گفت مشکلی نداره.به نظر من بدن با بدن فرق داره.یکیو میشناسم بعد از ده سال از سزارینش باردار شد منتها تو هشت ماهگی بخیه ها باز شد و رحمش پاره شد.تو اینستا از چند تا دکترای معروف پرسیدم اگه الان باردار باشم مشکلی پیش میاد گفتن نه اصلا.عزیزم به نظر من همه چیز رو بسپار به خدا.

کارشناس ارشد حقوق قضایی
ولی من از یه دکتر با سابقه پرسیدم گفت شش ماه.تاکیدهم کردم که سزارین سوم میشه گفت مشکلی نداره.به نظر ...

پس اگه دو ماه دیگه به امید خدا میخوای اقدام کنی خودتو تقویت کن حسابی.یه خانومه رو تو ارایشگاه دیدم گفت من بچه اولم ۴_۵ماهه بود تو شکمم مرد بعد چند ماه باردار شدم و سزارین شدم و به سلامتی بچمو بغل گرفتم نوزادم سه ماهه بود دوباره باردار شدم ینی سه ماه بعد سزارین دوباره باردار شد بازم سزارین شد.پرسیدم مشکلی نداشتی به فاصله کوتاه بین دو تا سزارین هات؟گفت اصلا ولی حسابی خودمو تقویت میکردم و همش روغن محلی هر وعده با پلو میخورم و با طب سنتی خودمو تقویت میکردم

پس اگه دو ماه دیگه به امید خدا میخوای اقدام کنی خودتو تقویت کن حسابی.یه خانومه رو تو ارایشگاه دیدم گ ...

چه خوب منکه کل غذام سه تاقاشق کلاتاالان ۲۰کیلوکم کردم هیچی ازگلوم پایین نمیره باهرنفس فقط میگم دخترم😭😭😭😭😭

چه خوب منکه کل غذام سه تاقاشق کلاتاالان ۲۰کیلوکم کردم هیچی ازگلوم پایین نمیره باهرنفس فقط میگم دخترم ...

نه عزیزم اگه به امید خدا میخوای باردار بشی باید بدنت بنیه داشته باشه..وگرنه وقتی بدن ضعیف باشه دیر باردار میشی.حداقل میل به غذا نداری مکمل های خوب بگیر اونا رو مرتب بخور.ویتامین سی از داروخانه بگیر به جای نوشیدنی در طول روز یبار بخور هم خودت هم همسرت.همسرتم زینک بخوره..من سر بارداری اولم از سه ماه قبل اینکارا رو کردیم با اولین اقدام به لطف خدا باردار شدم

میترسم پسربشه میگن قرص ویتامین سی بچه پسرمیشه

اگه تعیین جنسیت به این راحتی بود که بیشتر جمعیت ایران پسر بودن چون اکثر قومیت ها عشقِ پسرن😞😞😞