2777
2789
عزیز دلم حالتو میفهمم..بزرگی و کریمی خدا رو دست کم نگیر مطمئنم به زودی دلت شاد میشه

مریم جان میدونم ک میفهمی حرف منو ولی من میدونی بیشتر چی آزارم میده اینکه یجوری با ترحم میگن خدا به تو هم میده نمیگن امان از دلش ک چند بار شکست خورد شد داغون شد یجوری میگن انگار روز و شب فقط داری به هر دری میزنی نمیشه در حالکیه ما بیشتر برا بچه های رفتمون میسوزیم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره سه ماه پیش تو ۲۴ هفته دوقلوهام بدنیا اومدن یکیشون فوت شد یکیشونم هیدروسفال شد

متاسفم عزیزم  خدا بهتون صبر بده ..الان چطوره  بچتون  از خدا میخام بهش سلامتی بده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی امین هیچ وقت ادمایی که مثل خودمن و یادم نمیره همیشه براتون دعا میکنم  به حق این شبای عزیز ...

مرسی عزیزم ماهاخیلی محتاج دعاییم کوچولوتومیبینی دعاکن دخترمنم برگرده خیلی بی قرارشم تواوج جوونی پیرشدم

مریم جان میدونم ک میفهمی حرف منو ولی من میدونی بیشتر چی آزارم میده اینکه یجوری با ترحم میگن خدا به ت ...

میفهمم ..میدونی چیه!آدما از روی نادونی گاهی یه چیزایی میگن که آدم بیشتر دلش میشکنه..اگه از روی بدجنسی و طینت بدشونم بگن قدرت کائنات انقدر عجیب و زیاده که به موقعش ادب میشن و درس می گیرن..ولی تا آدم جای کسی نباشه نمیتونه حال طرفو بفهمه مثلا ما اگه این اتفاق واسمون نمیفتاد و این درد رو درک نمیکردیم به کسی که شرایط ما رو داشت میگفتیم تحمل کن خدا دوباره بهت میده تو حالا جوونی و ...از این حرفا که به ما میگن.. ولی کسی نمیدونه دردت چیه و از دوری بچت ناراحتی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
تجربه من از همه تلخ تره چون یه بچه مریصم افتاده رو دستم که هر بار نگاش میکنم از خودم متنفر میشم

واااااااای

چه اتفاق بدی😢😢😢😢

خدا بهتون صبر و طاقت بده

ترس من همیشه همینه که ی بچه مریض باشه

که غم اونی که از دست رفته یکیه اما غم بچه ی مریض تمومی نداره

بچه ها من این دوستمونو.دیدم امیدمو از دست دادم

میگم بچه نیارم دیگه

دوباره دودل شدم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

اینقدردلموشکستن نمیگن این بچه ازدست داده اینقدرزجرش ندیم تاصبح گریه کردم گفت یاابوالفضل شب تاسوعاتوببین چجوری دلموخون کردن هرخری باشه کمی مراعات میکنه ولی اینامیگفتن ومیخندیدن به شوهرم گفتم دیگه خونشون نمیام یجوری میگفتن که مثلا ماهم نوه میخایم مثلا من مشکل دارم منم به شوهرم گفتم این ماه حامله نشدم طلاقموبده بروزن بگیرهم اینابه آرزوشون برسن هم تواینقدرخوردم نکنن

اینقدردلموشکستن نمیگن این بچه ازدست داده اینقدرزجرش ندیم تاصبح گریه کردم گفت یاابوالفضل شب تاسوعاتوب ...

وااااا یعنی چی آخه

امون از دست کسایی که فکر نکرده حرف میزنن

نمیدونم تاوان دلایی که میشکوننو کی پس میدن؟😬😬😬

اینقدردلموشکستن نمیگن این بچه ازدست داده اینقدرزجرش ندیم تاصبح گریه کردم گفت یاابوالفضل شب تاسوعاتوب ...

مهرا جان، چرا از زاویه دیگه به قضیه نگاه نمیکنی.

شاید خانواده همسرت گفتند و خندیدند که کمی تو رو از غم دور کنند. اینقدر حساس نباش دختر.

در ضمن مگه شما ازدواج کردید فقط واسه بچه که به شوهرت میگی اگه تا فلان سال نشد برو زن بگیر ؟ چرا اینقدر همسرت رو عذاب میدی؟!!!

به این فکر کن که واسه چی ازدواج کردی؟ بچه هدف اول ازدواج شما بوده؟؟!!!

من دو روز بعد کورتاژ رفتم خونه مادر شوهرم، تا منو دید بغلم کرد و اشک توی چشماش جمع شد. اما یک ساعت بعدش برام کیک خامه ایی اورد و شروع کرد به تعریف شیرین بازی های نوه ۲ ساله اش (نوه دختری). جلوی من با بچه اونقدر بازی میکردند که انگار یک لحظه بدون اون بچه می میرند.

اون موقع اولش کمی دلم گرفت اما زودی به این فکر کردم که این بیچاره ها فقط میخوان ثانیه ایی غم رو از من دور کنند.

مهرا جان، چرا از زاویه دیگه به قضیه نگاه نمیکنی. شاید خانواده همسرت گفتند و خندیدند که کمی تو رو از ...

من تازه سه ماه بچموازدست دادم اونایایدشرایط روحی منودرک میکردن نه اینکه دلموبشکونن ادمی که بچشوازدست داده به کوچکترین چیزاحساس میشه 

من تازه سه ماه بچموازدست دادم اونایایدشرایط روحی منودرک میکردن نه اینکه دلموبشکونن ادمی که بچشوازدست ...

درکت میکنم عزیزم اتفاقی ک برا بچه من افتاد شد برا همه درس تو باردازیشون ۲۴ ساعت دکتر بودن و علنا میگفتن میخایم مث تو نشیم و جلوی من یکارایی با بچه هاشون میکنن اونایی ک همسن بچه من بودن ک جیگر سنگ هم اتیش میگیره چه برسه به من وقتی نوها هاشون میان نمیگن یکم مراعات کنیم اینا دل شکستن بدتر میکنن همش فیلم میفرستن ک ببین بچمون چی و چی برا شوهرم ۲ سال و ۳ ماه هسن دارم میکشم خیلی خوب میفهمتت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
واااااااای چه اتفاق بدی😢😢😢😢 خدا بهتون صبر و طاقت بده ترس من همیشه همینه که ی بچه مریض باشه ک ...

انرژی منفی نده.انشالله خدا کمک این دوستمون کنه.

کتاب معجزه شکرگزاری رو بخون هر چی دوست داشته باشی به دست میاری.نویسنده: راندا برن مترجم :نفیسه معتکف

باشه گلم حتما.مریم جان چقد حرفای شما دلنشینه

عزیز دلم ممنونم لطف داری .هر چه از دل برآید ..لاجرم بر دل نشیند

من فقط احساسم و اونچه بهش باور دارم و آرومم کرده رو میگم. 

میتونی اینترنتی دانلود کنی معجزه شکرگزاری..نویسنده راندا برن ..مترجم نفیسه معتکف

انرژی منفی نده.انشالله خدا کمک این دوستمون کنه. کتاب معجزه شکرگزاری رو بخون هر چی دوست داشته باشی ب ...

وااای مریم جون

حالم کلا بد شده

میگم نکنه بچه بیارم کلا زندگیمو.نابود کنم آدم میخواد زندگی شیرین تر بشه نه اینکه......

میگیرم حتماامیدوارم کمکم کنه......