2777
2789

از اونروز ک ماه محرم شده بیچاره شوهرم فقط حواسش به تلویزیون یا جایی هست ک من صدای عزاداری اینا رو نشنومم  اون روز به حدی بغض داشت خفه ام میکرد و رفتم خونه پدرشوهرم تا وارد شدم تلویزیون داشت نوحه گلی گم کرده ام رو میخوند اصلا دیگه نفهمیدم کجام کی اونجاست دست خودم نبود با صدای بلند انقدر گریه کردم ک خالی شدم تمام بغض های ک این مدت خورده بودم خیلی بد بود خیلی کاش حداقل یکیش میموند کاش حداقل من انقدر سنگ بودم ک هیچی نمیفهمیدم کاش 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز من هم خیلی بغض دارم همش توی چشام اشک جمع میشه و گلوم رو یه چیزی فشار میده اما نمیتونم به خاطر شوهرم گریه کنم.

از طرفی پیاماتون رو میخونم و و واقعا اشکم در آمده.  از اینکه اینجا دوستای خوبی دارم با قلبهای خیلی مهربون❤، با اینکه فقط مجازی با هم ارتباط داریم و چیز زیادی از هم نمی دونیم ولی از صمیم قلبتون برام دعا میکنید که مشکلم حل بشه، برام خیلی ارزش داره و این برای بزرگترین نعمته. خدا رو شکر  به خاطر دوستان مهربونی مثل شما ❤

100 برای باران عزیز  وصدتای دیگه برای مامانای  این تاپیک💕💞📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چراعزیزم منم نرفتم عزاداری ولی پریشب مسافرت صدای مسجدمحله عزاداری علی اصغربودمیومدوای بدجوربهم ریختم ...

میفهمم منم در طول روز بارها میاد جلو چشمم یهو بهم میریزم ولی باز به خودم نهیب میزنم میگم قوی باش .اون رفته دیگه برنمیگرده.من به تناسخ باور ندارم ولی همسرم میگه مطمئنم روحش توی کالبد بچه بعدی چه پسر چه دختر میاد پیشمون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیز دلم میخام ولی چجوری نگاه همسرموبه دخترامیبینم آتیش میگیرم اخه خیلی دختردوست داشت ازاولم دلش دخت ...

الان این کارای تو بیشتر داره دل همسرتو آتیش میزنه..تو از کجا میدونی خدا دوباره بهت دختر نمیده؟؟؟؟

خب پس تو هم غم وغصه رو از خودت دور کن که زودتر باردار شی وهردوتون شاد شین انشاالله

توام مث منی گلم.منم فک میکنم دیگه پسردارنمیشم...حس میکنم حسرت پسرم به دلم میمونه

من روز جمعه گفتم میرم خونه مامانم رفته بودن خونه باغشون گفتم اونجا حال وهوایی عوض شه  محلشون او ...

عزیزم به فال نیک بگیر .من متنو خوندم موی تنم سیخ شد.انشالله حاجت روا بشی.امام حسین عزیز خداست آبروی دو عالم هست.روح پاکشون همه جا پیش ماست و از دل های شکسته مون خبر داره

اتفاقا من با خودم گفتم خدایا من تو این شهر غریبم تاسوعا عاشورا هم مراسم نمیرم ولی منتطر یه نشونه از امام حسین میشینم و شک ندارم و منتظرم ببینم آقا چه کار میکنه

منم یه مادر داغدیده ام بچه ی من پنج سالش بود،حرف میزد،شعر میخوند ،قصه بلدبود و....یه دنیا خاطره ازش دارم...،ولی رفت پیش خدا...

با همه ی ببچگیش اینقدر بزرگ بود ک زمین جاشو نداشت....

با حکمت خداوند مشکلی ندارم اما خیلی دلم تنگشه،خیلی زیاد....

غمش برای انسانی ب کوچکی و حقیری من زیادی بزرگه....

یکسال گذشت اما من ب نبودنش عادت نکردم،شب و روز جلو چشمامه....

از رحمت خداوند نا امید نباشید.....
از اونروز ک ماه محرم شده بیچاره شوهرم فقط حواسش به تلویزیون یا جایی هست ک من صدای عزاداری اینا رو نش ...

عزیز دلم حالتو میفهمم..بزرگی و کریمی خدا رو دست کم نگیر مطمئنم به زودی دلت شاد میشه

توام مث منی گلم.منم فک میکنم دیگه پسردارنمیشم...حس میکنم حسرت پسرم به دلم میمونه

هر چی انرژی منفی بدی اون اتفاق میوفته.اگر واقعا پسر میخواهی کتاب معجزه شکرگزاری رو بخون تمریناتشو انجام بده شک نکن خدا بهت پسر هم میده

منم یه مادر داغدیده ام بچه ی من پنج سالش بود،حرف میزد،شعر میخوند ،قصه بلدبود و....یه دنیا خاطره ازش ...

عزیز دلم خیلی خیلی متاسفم واقعا غم بزرگیه اصلا قابل وصف نیست.هیچی ندارم بگم.خدا بهت صبر بده..اصلا روم نمیشه هیچی بهت بگم و دلداریت بدم چون دردت خیلی بزرگتر از غم منه.فقط دستامو میبرم بالا و از خدای بزرگ میخوام بهت صبر بده و دلتو شاد کنه به حق آبروی خانم فاطمه زهرا.آمین

الان این کارای تو بیشتر داره دل همسرتو آتیش میزنه..تو از کجا میدونی خدا دوباره بهت دختر نمیده؟؟؟؟

نمیدونم ناامیدی میگم شایدناشکری کردم نده ادمی وهزاران حرف وبیم وترس وناامیدی

عزیزم به فال نیک بگیر .من متنو خوندم موی تنم سیخ شد.انشالله حاجت روا بشی.امام حسین عزیز خداست آبروی ...

نمیدونم خودمم یجوری شدم خدا خودش یه نگاهی کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
منم یه مادر داغدیده ام بچه ی من پنج سالش بود،حرف میزد،شعر میخوند ،قصه بلدبود و....یه دنیا خاطره ازش ...

خدا صبرت بده عزیزم داغ تو خیلی سختتره ..اگه ناراحت نمیشی عزیزم بگو چه اتفاقی افتاده...

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..