2777
2789
وااای مریم جون حالم کلا بد شده میگم نکنه بچه بیارم کلا زندگیمو.نابود کنم آدم میخواد زندگی شیرین تر ...

به این چیزا فکر نکن منم مث تو گاهی افکار منفی میاد سراغم و سریع به خودم میگم نه قرار نیست دوباره اتفاق تلخ تکرار بشه وقتی من انرژی مثبت و امید داشته باشم وقتی خدا رو دارم..ولی اول اینکه حتما تمام آزمایشات لازم رو بده قبل اقدام و بعدش انرژی مثبت فقط..این کتابو بخون معجزه شکرگزاری خدا رو ببین.من خواهرم حتی دختر ۸ ساله اش با این تمرینات هر چی میخوان به دست میارن..به قدرت و انرژی خودت باور داشته باش

من سر این بارداریم همه چی سلامتیم عالی بود ولی همش ناخودآگاه ذهنم درگیر زایمان زودرس و از بین رفتن بچه تو ماه ۸ میشد و به خانوم دایی همسرم فکر میکردم که هفته ۳۵ بچشو از دست داد و ....بعد میگفتم نه من مشکلی ندارم و ... آخر سرم اتفاق افتاد.با اینکه زایمان زودرس نشدم ولی دقیقا بچه تا وارد ماه نهم شدم پر کشید و رفت..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای مریم جون حالم کلا بد شده میگم نکنه بچه بیارم کلا زندگیمو.نابود کنم آدم میخواد زندگی شیرین تر ...

ببین سگ گربه پرنده و ..هر جونوری میبینی اگه میتونی بهش غذا بده یا به درخت و گل و .. آب بده حتی اگه مورچه میبینی نکش ازشون بخواه واست دعا کنن اینا زبون بسته هستن و پیش خدا خیلی عزیزن.ینی هر چقدر میتونی انرژی مثبت بدی به این دنیا حتما همش به خودت برمیگرده..

تجربه من از همه تلخ تره چون یه بچه مریصم افتاده رو دستم که هر بار نگاش میکنم از خودم متنفر میشم

الهی بگردم.عزیز دلم خدا کمکت کنه.هیچی نمیتونم بگم فقط دعا دعا دعا برای آرامش و صبرت...

به این چیزا فکر نکن منم مث تو گاهی افکار منفی میاد سراغم و سریع به خودم میگم نه قرار نیست دوباره اتف ...

واااای

میفهمم من بعد سقط اول انقد تو نت چرخیده بودم یکیو دیدم که بچه ش داون بود اما تو غربالگریاش معلوم نشده بود بعد من همش میترسیدم آخرشم سرم اومد

میدونم نباید انرژی منفی بدم اما مطمعنا شماها درک میکنید وقتی این اتفاقا برامون افتاده خب همش این فکرا میاد سراغ ادم دیگه....

من تو بارداری اخرم وقتی سونو غربال اولو رفتم ی خانومی پشت در باهام صحبت میکرد گفت وای من از این سونو میترسم من کلی دلداریش دادم گفتم این که چیزی نیست ترس نداره سونو انومالی خیلی مهمه چون سر قبلی تو انومالی بهم گفتن کلیه ش،مشکل داره... بعد وقتی از اتاق سونو اومدم بیرون حالم گرفته بود اصلا نگاش نکردم که بهش انرژی منفی بدم اخه من که این سری با دید مثبت جلو رفته بودم......😢😢😢

الان به سونو.گرافی فکر میکنم استرس،میگیرم که چطور برم توی اتاق سونو چطور طاقت بیارم اخه هر بار رفتم با خبر بد اومدم بیرون پیش،شوهرم

وای بچه ها.....

این 9 ماه تا بگذره من که پیر میشم😰😰😰😰 

ممنونم عزیزم انشالله منم بعد آرسام دو تا از دست دادم خودت میدونی چقدر بعد اون اتفاق آدم فقط منتظر یه ...

بمیرم برات 

من مطمئنم ارسامت برمیگرده بدون شک میگم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
مرسی عزیزم ماهاخیلی محتاج دعاییم کوچولوتومیبینی دعاکن دخترمنم برگرده خیلی بی قرارشم تواوج جوونی پیرش ...

من بمیرم برات

رو چشمم فدات بشم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
الهی بگردم.عزیز دلم خدا کمکت کنه.هیچی نمیتونم بگم فقط دعا دعا دعا برای آرامش و صبرت...

مریم جان یه برنامه بود گفتی برا تخمک گذاری  من امروز اولین روز پریودی میشه لطف کنی برام بفرستی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مریم جان یه برنامه بود گفتی برا تخمک گذاری  من امروز اولین روز پریودی میشه لطف کنی برام بفرستی

اره عزیز دلم تو گوگل "ماشین حساب تخمک گذاری" سرچ کن سایت farzand.netمیاد و همه اطلاعاتو بهت میده.حالا اگه بازم نتونستی پیدا کنی فقط بهم بگو دوره هات ۲۸ روزه؟ یا کمتر؟ و اینکه منظمه؟

درکت میکنم عزیزم اتفاقی ک برا بچه من افتاد شد برا همه درس تو باردازیشون ۲۴ ساعت دکتر بودن و علنا میگ ...

اخ اخ عزیزم نمیدونی چه به سرمه چجوری دارم ازدرون آتیش میگیرم

امروز به نیت این ماه عزیز و شهادت امام حسین، روح پاک مادرم، حاجت دل همه بچه های این تاپیک و خودم شله زرد درست کردم، 

ان شااله خدا به حق این ماه عزیز، دل همه رو شاد کنه و نگهدار همه شما دوستان و خودم و همچنین بچه هامون باشه.

آمین.🙏🙏

نمیتونم دلموخیلی شکستن نمیتونم ببخشمش باورنمیکنی ازدیشب اشکم بندنیومده

مهرا جان هر کی دلت رو شکست، واگذار کن به خدا.

هیچوقت برای کسی دعای بد نکن، فقط از خدا بخواه نگهدارت باشه.

اگه همه چیز رو توی قلبت نگه داری، واقعا زندگی برات سخت میشه، واگذار کن به خدا و به خدا اعتماد داشته باشه که هرگز از حق الناس نمی گذره.

نمیتونم دلموخیلی شکستن نمیتونم ببخشمش باورنمیکنی ازدیشب اشکم بندنیومده

نه تو رو خدا دلت شکسته ست یه وقت نفرینش نکنی..که انرژی منفیش به خودت برمیگرده.قربونت بشم اون منظوری نداشته کسی تا خودش این درد رو نکشه نمیتونه ما رو درک کنه.