2777
2789
نمیدونم ناامیدی میگم شایدناشکری کردم نده ادمی وهزاران حرف وبیم وترس وناامیدی

نه عزیزم اولا که فرضا تو ناشکری هم کردی که مطمئنم نکردی،الان که از خدا طلب بخشش کردی حتما خدا بخشیده و خودش میدونه ما آدمیم اشتباه زیاد داریم کرم و لطفش از اشتباهات ما خیلی بیشتره.باید به اینا ایمان قلبی بیاری تا قلبت آروم بگیره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
امروز من هم خیلی بغض دارم همش توی چشام اشک جمع میشه و گلوم رو یه چیزی فشار میده اما نمیتونم به خاطر ...

باران جان ،من چند هفته ست نماز غفلیه بین نماز مغرب و عشا میخونم .امشب فقط فقط به نیت تو خوندم و ازش خواستم دلتو شاد کنه.البته اگر قابل باشم و دعام بالاتر از سقف خونه ام بره😕😕🙄🙄😁😁😁

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه مادر داغدیده ام بچه ی من پنج سالش بود،حرف میزد،شعر میخوند ،قصه بلدبود و....یه دنیا خاطره ازش ...

وای چی کشیدین شما...اصلا دردوغم شما با مال ما قابل مقایسه نیست.خدارو به امام حسین قسمش میدم به دلت ارامش بده.واقعا ادم نمیدونه چی بگه...

منم یه مادر داغدیده ام بچه ی من پنج سالش بود،حرف میزد،شعر میخوند ،قصه بلدبود و....یه دنیا خاطره ازش ...

عزیز دلم میدونم چه خبره تو دلت میدونم چطور سوختن جگرتو تیکه تیکه شدن قلب تو دیدی و حس کردی در جوار شهدای گمنام دعا میکنم به دلت آرامش بده وخدا صبر بهت بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم.امیدوار اشتباهی تو اون تاپیک اومده باشی و تجربه تلخ مث ما نداشته باشی

تجربه من از همه تلخ تره چون یه بچه مریصم افتاده رو دستم که هر بار نگاش میکنم از خودم متنفر میشم

خدا جونم ممنونم که دوباره دخترمو بهم برگردوندی خودت مراقبش باش 
سلام عزیزم.ممنون که با پیامت بهمون امید دادی.انشالله خدا پسرتو برات نگه داره .امیدواریم و باور داریم ...

قطعا همینه من به همتون قول میدم 

دیگه از این به بعد قراره همیشه بخندید

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
چه خوبه که شادی رو بعد از یه غم بزرگ دوباره تجربه کردی ان شاءالله که خدا پسرتو برات نگه داره و ممنون ...

منم مثل شماها دوسال زندگیم شده بود اشک به جایی رسیده بودم که شوهرم میگفت یعنی روزی میرسه که دوباره بخندی 

خدا دوباره خنده و شادی و به زندگیم برگردوند 

من به همتون قول میدم که خنده به لب همتون دوباره میاد خیلیییی زود همتون فرشته هاتونو بغل میکنید و این روزا براتون کمرنگ تر میشه 

سلام مامان نیکان عزیزم همیشه یادت میفتم امیدوار میشم ولی بد شانسی نمیزاره چشمام بازشه ممنون ک اومدی ...

خدا نکنه عزیزم 

مگه من کم بدشانسی اوردم بعد از اون اتفاق با چه ذوقی بی بی چک مثبت نشون خانوادم دادم اما خوشحالیم ده روزم دووم نیاورد و پریود شدم شده بودم مرده متحرک 

بعدشم که دوسال تمام هرکاری میکردم باردار نمیشدم دکتر بهم گفت احتمالا لوله هات بستس و بهم با زبون بی زبونی میگفت خانوم شما باید یه پروسه سخت و بگذزونی تا باردار بشی 

اما دقیقا زمانی که دست از دکترا کشیدم و دست به دامن خدا شدم دقیقا همون ماه نیکانم برگشت 

مطمئنم به همین زودیا ارسام کوچولوی میاد تو بغلت و تا اخر عمرت تو خونتون صدای خنده میاد

خداازدلت بشنوه خداکمک هممون کنه

الهی امین هیچ وقت ادمایی که مثل خودمن و یادم نمیره همیشه براتون دعا میکنم 

به حق این شبای عزیز خیلیییییییی زود خدا فرشته هاتون برگردونه بغلتون

اره سه ماه پیش تو ۲۴ هفته دوقلوهام بدنیا اومدن یکیشون فوت شد یکیشونم هیدروسفال شد

وای خدای من ۲۴ هفته مگه میمونه مال منم ۲۴ هفته بود وزنشون هرکدوم چقدر بود؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
خدا نکنه عزیزم  مگه من کم بدشانسی اوردم بعد از اون اتفاق با چه ذوقی بی بی چک مثبت نشون خانوادم ...

ممنونم عزیزم انشالله منم بعد آرسام دو تا از دست دادم خودت میدونی چقدر بعد اون اتفاق آدم فقط منتظر یه امیده یه دلخوشی ولی با تمام وجودم شکستم زمانی ک باز بردنم همون اتاق همون بیمارستان و گفتن سقط کن نشد کورتاژ و باز بعد اون یکبار دیگه دقیقا همین شده از همچی بریدم میگم خدایا خاستی بده خودت بده بهم همونجوزی ک آرسام یهویی اومد ولی دیگه نگیر ۳ تا داغ برام بسه هر چند بعد اتفاق سوم شرایط خاصی دارم ولی اگه بخاد میده نخادم ک تا ابد تو حسرت و غم میسوزم .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......