2777
2789
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  خدایا سال دیگه عاشورا با بچه هامون بریم

انشالله عزیزم خدا کنه .وتمام کسانی که بچه هاشون آسمونی شدن دوباره خداوند فرشته های زمینی بهشون  عطا کنه وتنشون سلامت باشه ودنیاز به چیری پیدا نکنن که از پسش  بر نیاییم  .......

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستای عزیز برا مهرا جان دعا کنید خدا به دلش آرامش بده حالش بده  الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم 

منم یه مادر داغدیده ام که پسرم و تو ماه نهم به خاطر سهل انگاری کادر درمانی تو شکمم از دست دادم فقط به خاطر اصرار به زایمان طبیعی 

اما خدا دوباره پسرم و بعد از دوسال بهم برگردوند و الان الهی برای دل تک تکتون بمیرم 

خدا خیلییی مهربونه من نطمئنم فرشته هاتون خیلی زود برمیگردن بغلتون

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
سلام دوستان عزیزم  منم یه مادر داغدیده ام که پسرم و تو ماه نهم به خاطر سهل انگاری کادر درمانی ...

ممنونم عزیزم  از اینکه اومدی  .انشالله خدا گل پسرتو حفظ کنه و همیشه تنش سلامت..میشه بپرسم چند وقت اقدام بودی؟

دوستای عزیز برا مهرا جان دعا کنید خدا به دلش آرامش بده حالش بده  الهم صلی علی محمد وال محمد وعج ...

ان شاءالله که حالش خوب بشه و دلش آروم بگیره و با این درد کنار بیاد سخته ولی کاریش نمیشه کرد.امیدوارم به زودی یه خبر خوب حالشو و دلشو شاد کنه به حق حضرت علی اصغر

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
ممنونم عزیزم  از اینکه اومدی  .انشالله خدا گل پسرتو حفظ کنه و همیشه تنش سلامت..میشه بپرسم ...

ممنونم ازت

من بعد از اون اتفاق من متاسفانه یه سقطم داشتم😢

که بعدش دوسال طودل کشید تا دوباره خدا پسرم و داد بهم چون بیش از حد استرس داشتم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ان شاءالله که حالش خوب بشه و دلش آروم بگیره و با این درد کنار بیاد سخته ولی کاریش نمیشه کرد.امیدوارم ...

همچنین خودت انشاله خیلی زود دوباره مامان بشی   الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  از ته دل از خدا میخام بزودی دلت شاد بشه..

ممنونم ازت من بعد از اون اتفاق من متاسفانه یه سقطم داشتم😢 که بعدش دوسال طودل کشید تا دوباره خدا پ ...

خداروشکر انشاله آجی داداش هم گیرش بیاد 😍

سلام دوستان عزیزم  منم یه مادر داغدیده ام که پسرم و تو ماه نهم به خاطر سهل انگاری کادر درمانی ...

سلام عزیزم.ممنون که با پیامت بهمون امید دادی.انشالله خدا پسرتو برات نگه داره .امیدواریم و باور داریم که روزهای خوب ما هم میرسه♥️♥️♥️که بعد از هر سختی آسونی هست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
همچنین خودت انشاله خیلی زود دوباره مامان بشی   الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  از ت ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله و همچنین خودت و همه مامانای مهربون اینجا خیلی زود دلشاد بشن و خدا مادری رو دوباره نصیبشون کنه 

چه خوبه که شادی رو بعد از یه غم بزرگ دوباره تجربه کردی ان شاءالله که خدا پسرتو برات نگه داره و ممنون که نوید روزای خوبو بهمون دادی چقدر مامانای اینجا به امید و دلگرمی احتیاج دارن

سلام مامان نیکان عزیزم همیشه یادت میفتم امیدوار میشم ولی بد شانسی نمیزاره چشمام بازشه ممنون ک اومدی گفتی همیشه میگم آرسام منم مثل نیکان برمیگرده فدای پسر خوشگلت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام مامان نیکان عزیزم همیشه یادت میفتم امیدوار میشم ولی بد شانسی نمیزاره چشمام بازشه ممنون ک اومدی ...

مامان آرسام یقین بدون که همینطورم میشه .خدا برات بهترینارو کنار گذاشته و به وقتش بهت میده مطمئن باش