2777
2789
من ضعیف ترین ادم روزمینم وگرنه اینجوری ازپادرنمیومدم😭

نه عزیزم اینجوری نیست غم بزرگیه..ظرفیت و صبر آدما با هم فرق داره..هی به خودت انگ نچسبون و انرژی منفی نده..این ضربه سنگین نه تنها ما رو از پا ننداخت بلکه قویترمونم کرده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلش چی بود عزیزم که سقط کردین

مشکل کلیه داشت

ی کلیه ش هیدرونفروز شدید بود یکیشم کیست داشت

هفته ی 20 فهمیدم تا هفته ی24 پیش چند تا متخصص رفتم هیچکس جواب قطعی بهم نمیداد که خوب میشه یا بدتر میشه یا اصلا تا موقع زایمان زنده میمونه یا نه

خیلی تصمیم گیری برام سخت بود اما اخرش سقط کردم😢😢

سر حاملگی بعدی هم همش از سونو آنومالی میترسیدم که نکنه که دپباره کلیه مشکل داشته باشه که تو سونو غربال اول  ی مشکل دیگه پیدا شد معلوم شد سندروم داون😢😢😢

سیاه دونه و عسلو چه مقدار و چطور بخوریم؟

منم بارداری دومم رو سیاهدونه و عسل صبح ها میخوردم پسر شد ولی سقط شد 

الانم دارم صبح ها میخورم ناشتا نصق قاشق چایخوری با عسل قاطی کن بزار یجایی صبح ها ببینی بخوری 

کلا برای هرچیزی خوبه 

من میخوام به شوهرمم بدم بخوره 

کلی هم خریدم سیاهدونه 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
ببخشید میپرسم میگم اشکال نداره ماه محرم .من موندم چکار کنم

نه قربونت برم ببخشید من جواب میدم

چه اشکالی داره

من سر بارداری قبلم انقده این چیزارو رعایت کردم اول و آخر و وسط ماه نباشه نمیدونم فلان روز نباشه شهادت نباشه

اخرش چی شد.....

بسپارش به خدا ایشا... بدون هیچ مشکلی ی بچه ی سالم بیاد تپ بغل همه ی منتظرا....

من تازه الان این تاپیک و دیدم 

منم تو ۴۰ هفته تو زایمان پسرم و از دست دادم 

الان پسرم ۱۹ ماهشه و داره شیر میخوره 

از ته دلم برای تمام منتظرا دعا میکنم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
منم بارداری دومم رو سیاهدونه و عسل صبح ها میخوردم پسر شد ولی سقط شد  الانم دارم صبح ها میخو ...

ممنون

تو همین گروه ی خانومی گفتن سه ماه قبل اقدام عسل و  دارچین و قاطی کنید ناشتا بخورین

میگم شاید باید قطع میکردین بعد اقدام میکردین

چون عسل اوایل بارداری خوب نیست سقط میاره

من تازه الان این تاپیک و دیدم  منم تو ۴۰ هفته تو زایمان پسرم و از دست دادم  الان پسرم ۱۹ ...

چرا ازدستش دادی...خداروشکر عزیزم الان نی تی داری     چقدر بعد رفتی اقدام

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چرا ازدستش دادی...خداروشکر عزیزم الان نی تی داری     چقدر بعد رفتی اقدام

تو زایمانم سهل انگاری کادر پزشکی و اصرار به زایمان طبیعی ۸ ساعت درد طبیعی کشیدم و در نهایت سز شدم اما خیلی دیر شده بود پسر مثل دسته گلم و ازم گزفتن😭

بعد از ۶ ماه دکتر اجازه اقدام داد و زود باردار شدم اما بعد از یه ماه سقط شد😭

دوسال طول کشید تا دوباره باردار بشم از استرس زیاد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ممنون تو همین گروه ی خانومی گفتن سه ماه قبل اقدام عسل و  دارچین و قاطی کنید ناشتا بخورین میگم ...

نه من 10 روز خوردم قطع کردم چون میدونستم باید قطع بشه روزهای تخمک گذاری دیگه قطع کردم 

دوتا سقط مشکل ایست قلبی داشتم 

این هفته ابن سینا میرم دیگه تحت نظر اونجا باشم 

عسل دارچین هم قاطی میکنم حتما 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
تو زایمانم سهل انگاری کادر پزشکی و اصرار به زایمان طبیعی ۸ ساعت درد طبیعی کشیدم و در نهایت سز شدم ام ...

عزیزم کجایی  مشهدی؟؟؟ متاسفم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چرا مشهد؟؟؟ کرجم

یه بار یه تاپیک خوندم فک کردم شمایین   همین جریانو داشت