2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت بودن دست خودمون نیست منم بچه مو از دست دادم، چه ذکر و دعاهایی و چه چله ای میخوندین؟

سلام خانمی شرمنده الان دیدم من چله نادعلی و معراج و کسا برداشته بودم ذکر جواد الائمه  و آیه الکرسی واقعا خیلی تاثیر خوب داره

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

سلام خانمای گل خوبین من سونو دادم رحمم مشکلی نداشت همچنان تنبلی هست، دیواره رحمم ۱۳ شده😥چون پری نشدم مامایی هم دارو نداد گفت صبر کن برو پیش متخصص خدا کنه تا ۶ مهر پریود بشم 😖بدبختی ها شانس ندارم حداقل پری هام منظم بشه

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
سلام خانمای گل خوبین من سونو دادم رحمم مشکلی نداشت همچنان تنبلی هست، دیواره رحمم ۱۳ شده😥چون پری نشد ...

سلام عزیزم.خدا رو شکر که رحمت سالمه.تنبلی هم برطرف میشه.اگر عطاری درست و حسابی و قدیمی سراغ داری اول طب سنتی امتحان کن بعد داروهای شیمیایی.. الان چند ماه از زایمانت گذشته و پریود نشدی؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

چند روزه به پیشنهاد دوستم که ماماست  شروع کردم قرص های تقویتی میخورم وقتی خواستم جعبه کمک های اولیه رو باز کنم که داروهامو نگه میدارم چشمم به خورد به قرص فمیبیون۲ که دردبدر تهرانو میگشتم تا پیدا کنم و چقدر گرون میخریدم و کلسیم و آهن و کوفت و زهرمار... گریه ام گرفت ..با خودم گفتم نه ماه زحمت کشیدم این همه به تغذیه ام رسیدمو بهترین مکملا و شیره جوونمو دادم به بچه که شد حدود دو کیلو و نیم بعد هیچی به هیچی.... 

واقعا تقویتی خوردن انگیزه میخواد..ولی دیگه شروع کردم خودمو آماده میکنم واسه روزهای پرچالش بارداری دوباره.به امید خدا

سلام عزیزم.خدا رو شکر که رحمت سالمه.تنبلی هم برطرف میشه.اگر عطاری درست و حسابی و قدیمی سراغ داری اول ...

فدات شم ۶۷ روز از اون روز مزخرف میگذره😥.موندم مریم جون  اصلا نمیدونم چیکا کنم اگه پریود بشم شروع میکنم سیاه دانه و عسل میخورم ببینم تا ۶ مهر که وقت دکتر دارم پری میشم یا نه اگه نشدم ببینم دکتر چی میگه 

چند روزه به پیشنهاد دوستم که ماماست  شروع کردم قرص های تقویتی میخورم وقتی خواستم جعبه کمک های ا ...

😔😔😔😔😔خیلی سخته منم مکمل های خوب میگرفتم اما الان که فکر میکنم همه اینا وسیله بود بهترین دکتر بری بهترین دارو هم بخوری چیزی که بشه میشه کار خداس 

فدات شم ۶۷ روز از اون روز مزخرف میگذره😥.موندم مریم جون  اصلا نمیدونم چیکا کنم اگه پریود بشم شر ...

منم ۸۰ روز بعد از زایمانم پریود شدم .پس نگران نباش خیلی هم هنوز دیر نشده..انشالله بزودی پریود میشی..سیاه دونه و عسل خیلی گرمه احتمالش زیاده بچه ات پسر بشه😍ولی برای مشکلات زنان عالیه معجزه میکنه.من پلیپ داشتم و میگفتن نازایی میاره و چند تا دکتر رفتم گفتن باید عمل کنی ولی شروع کردم سیاه دونه و عسل صبا ناشتا خوردم به ۲۰ روز نکشید باردار شدم و بچم پسر شد..

😔😔😔😔😔خیلی سخته منم مکمل های خوب میگرفتم اما الان که فکر میکنم همه اینا وسیله بود بهترین دکتر بر ...

منم به این رسیدم که همه اینا حرفه و چرته..فقط باید خدا بخواد

من هم دو ماهه فولیک اسید و تیروکس برای تیروئید میخورم و از امروز مولتی ویتامین رو شروع کردم با اینکه مطمئن هستم بدنم ویتامین کم نداره اما دارم خودم رو آماده میکنم، ان شااله بعد پریود این ماه، میخوام برم توی اقدام که میشه بعد تاسوعا و عاشورا

من هم تنبلی تخمدان دارم، اما قرص مصرف نمیکنم، دکترم نداد.

خودم سعی میکنم تقریبا هر روز کمی زنجبیل تازه رنده کنم و به غذا اضافه کنم.

داداشم هم از کرمان برام قاووت چهل گیاه اورده که میحوام از فردا صبح روزی یه قاشق با عسل بخورم، توکل به خدا 🙏

من هم دو ماهه فولیک اسید و تیروکس برای تیروئید میخورم و از امروز مولتی ویتامین رو شروع کردم با اینکه ...

ببخشید میپرسم میگم اشکال نداره ماه محرم .من موندم چکار کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین