2777
2789
اگه برااقدام میگی نه عزیزم فقط تاسوعاوعاشوراگناه داره

مرسی عزیزم......

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم دو ماهه فولیک اسید و تیروکس برای تیروئید میخورم و از امروز مولتی ویتامین رو شروع کردم با اینکه ...

من تیروئیدم نودل داره (nodule)..حدود ده ساله لووتیروکسین سدیم میخورم که به محض باردار شدن دز دارو دو برابر میشه.

باران جان فولیک اسید ۱ میخوری یا ۵؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من هم تنبلی تخمدان دارم، اما قرص مصرف نمیکنم، دکترم نداد. خودم سعی میکنم تقریبا هر روز کمی زنجبیل ت ...

مگه زنجبیل تازه برای تخمدان ها خوبه؟

ببخشید میپرسم میگم اشکال نداره ماه محرم .من موندم چکار کنم

نه بعید میدونم.روز عاشورا و تاسوعا هم کراهت داره. ولی میگن اول و وسط و آخر ماه قمری بهتره نباشه.من که هیچ وقت رعایت نکردم و اعتقادی هم نداشتم.ولی ایندفعه که بخوام اقدام کنم میخوام هر توصیه ای که مسلمون و یهود و ارمنی و بودا و ..دارنو گوش بدم ببینم چی میشه😁

من هم تنبلی تخمدان دارم، اما قرص مصرف نمیکنم، دکترم نداد. خودم سعی میکنم تقریبا هر روز کمی زنجبیل ت ...

باران جان ببخشید فراموش کردم،به امید خدا شهریور اقدام کنی میشه یکسال بعد از زایمانت؟

من تیروئیدم نودل داره (nodule)..حدود ده ساله لووتیروکسین سدیم میخورم که به محض باردار شدن دز دارو دو ...

فولیک اسیدم ۸۰۰ میکرو گرم است، از یک هم کمتره.

دکترم گفت: همین خوبه قبل تا سه ماه اول بارداری و زیادی اش رو توصیه نمیکنم.

یکی از دوستان هم گفت دکترش گفته زیادی فولیک اسید هم خوب نیست و بهش ۱ میلی داده و گفته کافیه

نه بعید میدونم.روز عاشورا و تاسوعا هم کراهت داره. ولی میگن اول و وسط و آخر ماه قمری بهتره نباشه.من ک ...

به ماه میلادی بریم توی اقدام چی😂

ما ایرانی هستیم و به ماه شمسی نگاه کنیم بهتره👍

به ماه میلادی بریم توی اقدام چی😂 ما ایرانی هستیم و به ماه شمسی نگاه کنیم بهتره👍

آخه توصیه های دینی بر اساس ماه شمسی نیست😙😁🤣ای بابا اگه خدا بخواد بچه ای رو نگه داره اصلا به این چیزا ربطی نداره