2777
2789

شمام مثل من جمعه حالتون میگیره متنفرم از همه روزا متنفرم از جمعه متنفرم از شبا خیلی خستم خیلی زندگیم داغونه هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی دلم اروم نمیکنه خدا یه نفس بهم میدادی بعد ۳ تا ازم میگرفتی خدا خدا فقط با خودم حرف میزنم فقط تو ذهنم دلم یا مردن میخاد یا فراموشی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان، چرا اینقدر ناامید هستید! همه ما می دونیم غمی بزرگتر از از دست دادن فرزند نیست اما

شما باید الان به خودتون بگید: روی ناامیدی رو کم میکنم.

باید هر روز با خودتون تکرار کنید: خدایا توکل به تو، من هر روز قوی تر میشم

شمام مثل من جمعه حالتون میگیره متنفرم از همه روزا متنفرم از جمعه متنفرم از شبا خیلی خستم خیلی زندگیم ...

عزیزم توکل ب خدا, حالتو قشنگ درک میکنم, پسر اولم اول هشت ماهگی پرکشید, دومی رو گربه پرید جلوم سقط کردم, سومی رو الان باردارم, توکل ب خدا کن, حکمتشو نمیدونیم چیه

منم بچمو اول ماه پنج بخاطر انسفالوسل مجبور به سقطش شدم

خدا میدونه چی به من گذشتتتتت...ولی بازم خدارو شاکرم

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

مهرا جان تا زمانی که آرزوی مردن خودت رو داری، به بچه فکر نکن. دخترت یه مامان بیمار نمیخواد.

همه ما دلمون شکسته است، حق داریم ناراحت باشیم، دلمون بگیره، گریه کنیم، اما حق نداریم ناامید باشیم.

وقتش قوی باشیم. وقتشه مطالعه کنیم، وقتشه اطلاعات خوب بارداری در  اختیار هم قرار بدیم.

امروز از شدت خستگی وگریه های پسرم حالم گرفته بود وحسای گریه کردم ازیه طرف طعنه های خانواده شوهرم از یه طرف دنبال ایراد گرفتن از بچه داریم خستگی هام چندبرابر کرده.

انشالله به زودی ازاین موجودات فسقل پر دردسر نصیب همه تون میشه وته تاپیکتون همه از خستگی ونق زدن ها وخنده وشیطنت های بچه هاتون باهم حرف میزنید💖

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دوستی اینجا هر دو بچه اش با مشکل ژنتیکی به دنیا امدند، خیلی ناراحت بودند و گفتند که خدا رو قبول ندارند، اسمش یادم رفته، این پیام برای ایشونه:

دوست عزیز، من مطمئن هستم شما هر کاری که ممکن بود رو انجام دادی و مطمئن هستم مادر واقعی شما هستی که با جون دل از بچه (هات) پرستاری میکنی،

من نه میشناسمت و نه از درد و رنج هایی که میکشی چیزی میدونم. فقط میتونم این رو بگم که قلبم با شماست با اینکه حتی اسمت رو نمیدونم و فقط داستانت رو اینجا خوندم. از صمیم قلبم برات دعا میکنم که هر روز  قوی تر باشی و بهترین های زندگی ات برای شما اتفاق بیافته🌹🌹

ارسام جان، خدا امتحان سختی ازت گرفت، سه تا بچه برای یه مادر، غم واقعا بزرگی است، ولی باز هم بگو: خدا ...

خسته شده از این همه گفتن و نشدن اینده نامعلوم مرسی عزیزم خیلی خوبه ک شما رو دارم 

عزیزم توکل ب خدا, حالتو قشنگ درک میکنم, پسر اولم اول هشت ماهگی پرکشید, دومی رو گربه پرید جلوم سقط کر ...

ایشالا ایندفعه نی نی نازت بسلامت بغل بگیری عزیزم و دلت شادشه برا منم دعا کن 

خسته شده از این همه گفتن و نشدن اینده نامعلوم مرسی عزیزم خیلی خوبه ک شما رو دارم 

آینده ات رو توی ذهن و قلبت تجسم کن و رویا سازی کن و اصلا حرف از ناامیدی نزن.

چیزهای خوبی که مدام فکر کنید و باور داشته باشید، اتفاق می افته. 

لیا جون تا حالا دکترایی که رفتن هیج کدوم واست احتمال کنده شدن جفت ندادن؟؟چون کنده شدن جفت میتونه بدو ...

مری جان والا هیچکدوم جواب درست حسابی نمیدن که

تا حالا نزدیک ۱۵ تا دکتر رفتم و برا سه چهارتاشون حتی پنج تا ویزیت رفتم ولی همش میگن دنبال علت نباش اون که برنمیگرده

منم میدونم برنمیگرده ولی آخه جیگرم داره میسوزه که بچم چرا بی دلیل رفت

آره روز آخر حالت تهوع و سرگیجه داشتم بچمم بدجور حرکت داشت منم فکر میکردم شیطون شده نرفتم دکتر

ففط یدونه فشارمو گرفتن ۱۲ بود

گفتم خوبه اومدم ناهار پختم عصر رفتم هفت سین گرفتم اون روزو تا عصر حرکت داشت

فرداش هم حالم خوب بود ظهر دوغ و ماست خوردم گفتم حتما فشارم افتاده برا همون حرکت نداره عصر رفتم براش لباس خریدم از همونجا دیگه راهی بیمارستان شدم چون دیگه حرکتی نداشت فرشتم رفته بود

نگو امسال بدترین و شوم ترین و سیاهترین سالم قرار بود بشه و من خاک بر سر با خوشحالی داشتم میگشتم..

خاک عالم تو سر من

همونطورم شد

لیاقت نداشتم خدا نداد