2777
2789
وای بچه ها منم دیشب خواب دیدم پسرم زندس  دکترا گفتن حالش بده میمیره  ولی خیلی حالش خوب ب ...

آخی عزیزم.میفهمم😔منم تقریبا هر شب به هر حال خوابم راجع به بچه ست ینی یه بچه تو خوابمه..چون تو تمام لایه های پنهان ذهنمون هم به بچمون فکر میکنیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مری جان ممنون خوب نیستم نه فعلا ندارم.. ربطی به پریود نداره هر وقت بری میگیرن

لیا جون تا حالا دکترایی که رفتن هیج کدوم واست احتمال کنده شدن جفت ندادن؟؟چون کنده شدن جفت میتونه بدون خونریزی باشه. و زمانی که جدا میشه حالت گیجی و تهوع و ...به آدم دست میده.

من خیلی فکرم مشغوله با اینکه اطرافیان و بعضی پزشکا میگن دنبال علت نباش ولی من طاقت ندارم

آخه جدا شدن جفت با انقباض رحمی هم همراهه. یادمه میگفتی یکی دو روز بوده که بچه تو شکمت پر کشیده بوده.منم سه روز بود که بچم تو شکمم مرده بود ولی انقد انقباض داشتم که فک میکردم بچه داره حرکت میکنه

مری جانم خوبی؟

نه اصلا😭امروز حالم خیلی بده و دلم گرفته شدید.من فکر کنم به یه سر نخ هایی رسیدم .احتمالا علت مرگ بچم جدا شدن جفت بوده که اول خفیف بوده بعد که دکترا متوجه نشدن شدید شده و بچم از بین رفته.چون حالت هامو یادم میاد... دکتر پیری هم گفت بعید نیست جدا شدگی جفت داشتی خفیف بوده و لکه بینی و خونریزی نداشتم...چون مث خر کار میکردم تو بارداری بیست روزم مامان و بابای همسرم اومدن خونم انقد مهمون داری کردم انقد جون کندم تا بچم مرد.مادرشوهرم ۲۰ روز خونمون بود دست به هیچی نمیزد حتی در یخچالو باز نمیکرد اینا یادم اومده زار میزنم..

ببین چون تنها علامتی که داشتم و تو آزمایشات قبل سزارینم مهم بود افزایش آنزیمای کبدی بود..به چند نفر متخصص دیگه گفتم دکتر پیری گفته یکی از احتمالات ممکنه طیفی از مسمومیت بارداری بوده میگفتن نه!چون نه سردرد نه ورم نه فشار خون نه کاهش پلاکت و نه دفع پروتئین ..نداشتی..ولی گویا با کنده شدن جفت آنزیمای کبدی هم بالا میره

خیلی طبیعیه ..چون بعد از ۸ ماه انتظار اولین اقدامت بوده ناخودآگاه آدم همش ذهنش روزا رو می شماره..

دقیقا منم میخوام بی خیال باشم و اقدام کنم . این ماه برام تجربه شد😊.البته 4ماهی میشه اجازه بارداری دارم اما خودم صبر کردم ک کاملا روحیه ام ب قبل برگرده ک دیدم ب این راحتیا هم نیست. انشاله خدا از این ماه این توانایی رو بهم بده ک بتونم بدونه دغدغه اقدام ب بارداری کنم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

کاش یه راهی بود که میشد پسرمو ببینم دلتنگشم خیلی خیلی خیلی کاش بیاد بخوابم ..من همش خواب بچه کوچیک میبینم خدا من میخام فقط خواب فرشته خودمو ببینم آخه چرا   هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی التماس کنم که بیاد بخوابم یعنی این منم آرزو دارم پسرم بیاد بخوابم الان باید  باش بازی میکردم اونم برام میخندید فرشته آسمانی ام خیلی دلتنگتم اگه منو ذره ای دوست داری بیا بخوابم خواهش میکنم دلم میخاد نوازشت کنم چقدر یا نبودن تو کمبود دارم من فقط و فقط تو را میحام تورا😔😔😢😢😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دقیقا منم میخوام بی خیال باشم و اقدام کنم . این ماه برام تجربه شد😊.البته 4ماهی میشه اجازه بارداری د ...

خب غم بزرگی بوده به این سادگی و زودی کمرنگ نمیشه😢

بمیرم برادل تک تکتون منم حالم امروزخیلی گرفتس ازصبح گریه میکنم ولی چه کنیم قسمتمون این بوده ازهمه بدم میاداز خانوادم شوهرم هیچکس ونمیخام خواب بچمم نمیبینم که اروم شم ترخدادعاکنیدمن بمیرم راحت شم من زندگی نمیکنم دارم عذاب میکشم