2777
2789
من یازده اردیبهشت زایمان کردم.دوست داشتم مهر اقدام کنم.اگه بتونم تحمل کنم ابان میرم اقدام.۲۹ سالمه.ا ...

من بخاطر اینکه سنم ۳۶ هست و زودتر باید باردار بشم فروردین یا اردیبهشت ۹۹ اقدام میکنم اگر هم سن شما بودم که دو سال دیگه اقدام میکردم از طرفی همسرم هم فعلا میگه زوده و راضی نیست.منم ۲۹ اردیبهشت پسرمو از دست دادم.منم سزارین سومم میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
شما سزارین بودین؟دوباره کی میخواین اقدام کنین؟

من طبیعی بودم نزدیک ۷ ماهه   وای خدا باورم نمیشه الان به فکر بارداری باشم خدایا کاش پسرم بود کاش   آخه اینچه درد سختیه   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طبیعی بودم نزدیک ۷ ماهه   وای خدا باورم نمیشه الان به فکر بارداری باشم خدایا کاش پسرم بود کا ...

آخی عزیزممم انگار حرف دل همه ما رو میزنی😢منم وقتی به نه ماه بارداری فکر میکنم تن و بدنم میلرزه و انقد خسته و کوفته میشم که احساس میکنم نا ندارم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام لیا جون.خوبی؟شهریور که ۶ ماه بشه اجازه اقدام داری؟یه سوال: بخوام آزمایش ذخیره تخمدان بدم باید ر ...

سلام مری جان ممنون خوب نیستم

نه فعلا ندارم..

ربطی به پریود نداره هر وقت بری میگیرن

هداناجان دخترمیخام من باسونواقدام میکنم

یعنی چه روزهایی چند وقت یه بار  سنو میدی...........

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
لیاجان توهم مثل منی منم هرروزمیگم خدامنوببرپیش بچم دیگه طاقتم تموم شده نمیدونم چرانمییمیرم منکه بجاز ...

مهرا منو تو هم سنیم

اولین فرشتمون بود

دردمون یکیه

پس معلومه مثل هم میشیم و داغونیم

۱۲روزازشروع قاعدگی میرم میگه چه روزی اقدام کنی دخترچه روزی پسرگفت دختروپسرخودمم اینجوری تعیین جنسیت ...

مهرا منم دخترمو میخوام ولی میسپارم دست خدا

هر چی خودش صلاح بدونه

توام بسپار بهش

خودتو با این چیزا خسته نکن

اون بالایی هر چی بخواد همون میشه..

فقط موندم چرا برا من اینو خواست دلم ازش شکسته..

ولی دیگه توان ندارم حتی گلایه کنم بدجور خستم

نماز جعفر طیار رو چند بار خوندی؟

من نماز جعفر طیارو هر روز میخونم...دوتا دو رکعت حتی به جای نافله هم میشه خوند..در رکعت اول حمد و زلزال..رکعت دوم حمد و والعادیات...نماز بعد رکعت اول حمد و نصر و رکعت دوم حمد و توحید...و ۳۰۰تا سبحان الله والحمدالله و لا اله الاالله والله اکبر رو توو روز هر وقت وقت کردی میگی که مال خود نمازه

خوشبحالت عزیزم خدانی نیتوسالم بزاره توبغلت ماهاروخیلی دعاکن دعای زن حامله براورده میشه دعاکن منم بار ...

نگران نباش عزیزم...من سر دخترم که آسمونی شد..زمین و زمان رو زیر و رو کردم که باردار شم و بعدش اون اتفاق افتاد ولی برا این یکی که تازه ۱ماهه دیگه ناامید بودم ...میگفتم اوه دوباره اون همه راه را باید برم که باردار شم...ولی خدا اگه بخواد هیچی جلودارش نیست...سعی کن هر روز نماز جعفر طیار رو بخونی...خدا خودش به هممون کمک کنه انشالله🌺🌺💖