2777
2789
ببخشید این همه میپرسم گلی ..قبلش چی فولیک اسید خوردی یا نه 

نه عزیزم راحت باش ما اینجاییم که به سوالات هم جواب بدیم.. چون فکر نمیکردم زود باردار بشم نه چیزی نمیخوردم.. تقریبا دو هفته ست شروع کردم.. یدوفولیک و مولتی ویتامین میخورم فقط گلم🤗

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
نه عزیزم راحت باش ما اینجاییم که به سوالات هم جواب بدیم.. چون فکر نمیکردم زود باردار بشم نه چیزی نمی ...

ممنونم عزیزم    برات  صلوات میفرستم 😘😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم راحت باش ما اینجاییم که به سوالات هم جواب بدیم.. چون فکر نمیکردم زود باردار بشم نه چیزی نمی ...

انشاا... که بچتو سالم بغل بگیری به حق فاطمه زهرا

فقط ما دلشکسته هارم دعا کن حتما

ممنونم عزیزم    برات  صلوات میفرستم 😘😍

❤️❤️❤️ ممنون دوست مجازی

منم برای شما میفرستم و از خدا میخوام بهتون نظر کنه🌹

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
❤️❤️❤️ ممنون دوست مجازی منم برای شما میفرستم و از خدا میخوام بهتون نظر کنه🌹

مرسی گلی😍😍😍 انشالله دلت همیشه شاد بشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مصی جون پیشنهاد میکنم یکی دو ماه باشگاه برو شاد میشی و استرست کم‌میشه مطمئن باش خیلی زود باردار میشی

ممنونم مری جانم . . روحیه ام خیلی بهتر از قبل شده هر روز میرم ساحل قدم میزنم ریلکس میکنم . از هر لحظه و هر کسی ک باعث ناراحتیم بشه دوری میکنم ... اما نمیدونم چرا روزا برام نمیگذشت همش به این فکر میکردم ک کی پریودم عقب میوفته با علايمی ک داشتم 😔 .....

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاا... که بچتو سالم بغل بگیری به حق فاطمه زهرا فقط ما دلشکسته هارم دعا کن حتما

خیلی ممنون عزیزم انشاءالله به حق دل شکستتون که خدا به شما هم یه فرشته ی سالم و صالح بده

از خدا میخوام همینجوری که دل من و شوهرم رو شاد کرد با لطف و کرمش دل  تک تک کسایی که بچه هاشونو به هر دلیلی از دست دادن و مثلِ من بودن رو شاد کنه و سالمش رو بهشون بده

خدایا همون آرامشی که بهم دادی رو به همه ی کسایی که دردشون مثلِ من بوده رو بده و کمکشون کن تا بتونن بچه ی سالم و صالحشون رو بغل بگیرن.. خدایا بنده هات جز تو پناهی ندارن خودت کمکشون کن.. همه ی کسایی که آرزوی داشتن بچه رو دارن به حق خانم فاطمه الزهرا دامنشون رو سبز کن.. یا صاحب الزمان تورو بحق مادرت زهرا خودت دعاهای مادرای دلشکسته ای که سختیه از دست دادن بچه شون رو کشیدن ببر پیش خدا و بخواه اجابت بشه دعاهاشون 

الهی آمین 🤲

خیلی ممنون عزیزم انشاءالله به حق دل شکستتون که خدا به شما هم یه فرشته ی سالم و صالح بده ...

ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم 😘😘😘😍😍 انشاله کوچولوتو سالم بغل بگیری گلم آمیییین💗💗💗

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم 😘😘😘😍😍 انشاله کوچولوتو سالم بغل بگیری گلم آمیییین💗💗💗

منم از شما ممنونم دوست عزیزم ❤️❤️❤️❤️

وای بچه ها منم دیشب خواب دیدم پسرم زندس 

دکترا گفتن حالش بده میمیره 

ولی خیلی حالش خوب بود همش میخندید ایقد ناز بود 

میگفتم ن بچم هیچیش نیس حالش خوب شده 

ولی حیف ک خواب بود

خیلی ممنون عزیزم انشاءالله به حق دل شکستتون که خدا به شما هم یه فرشته ی سالم و صالح بده ...

به به!چه دعاهای قشنگی!آمین یا رب العالمین💋💋

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنونم مری جانم . . روحیه ام خیلی بهتر از قبل شده هر روز میرم ساحل قدم میزنم ریلکس میکنم . از هر لحظ ...

خیلی طبیعیه ..چون بعد از ۸ ماه انتظار اولین اقدامت بوده ناخودآگاه آدم همش ذهنش روزا رو می شماره..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست