2777
2789
والا خرنوب و خارخاسک نمیدونم چیه.ولی کلا همسرتم دارن خودشونو تقویت می کنن عالیه.ولی کاچی وزنتو میبره ...

قندم تو بچگی مامانم فلفل زده دهنم 😊دیگه تا این سنم نخوردم با خرما چای میخورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حکیم که عطاری خیلی معروفی تو تهران داره بهم گفت رحمتو پاک کن و معجزه اش رو ببین بعد حداقل سه ماه قبل اقدام این دستورات غذایی رعایت کن.

دقیقا متنش اینه:

آب یخ آب همراه غذا بستنی نوشابه فالوده سرخ کردنی چربی روغن نباتی قند گوشت قرمز سوسیس همبرگر پیتزا فلافل ساندویچ کالباس شیرینی جات به هیچ عنوان میل نشود.روی ماهی دوغ یا ماست میل نشود.

سینه مرغ ماهی گوشت سفید روغن حیوانی یا مایع میل شود.از ماست دوغ درست کرده میل نمایید.گوشت بلدرچین کبک و گنجشک میل شود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
قندم تو بچگی مامانم فلفل زده دهنم 😊دیگه تا این سنم نخوردم با خرما چای میخورم.

منم دبیرستان بودم ۱۵ سالم بود دیگه تا الان لب نزدم چای همیشه تلخ میخورم پسرمم چون تا حالا قند نخورده بدش میاد.همسرمم لب به قند نمیزنه

درباره خرنوب و خارخاسک تو نت بخون قبل اقدام بده همسرت بخوره خیلی مقویه.مریم جون ما متاسفانه فقط با ر ...

چه خوب اتفاقا عالیه.اگه روغن محلی فقط استفاده می کنی که خوبه.من گفتم انواع روغن ها رو نخور 

یه حکیم که عطاری خیلی معروفی تو تهران داره بهم گفت رحمتو پاک کن و معجزه اش رو ببین بعد حداقل سه ماه ...

مقلا من گوشت گوساله اصلا نمیخرم.برای چرخ کرده نصف گوشت شترمرغ نصف گوسفندی میزنم عالی میشه.بوقلمون و بلدرچینم بیشتر از مرغ استفاده می کنم

اکثرشوما رعایت میکنیم فقط یکم گوشت قرمز سخته رعایت کردنش

گوشت قرمز منم سخته رعایت کنم.بهش گفتم گفت پس حداقل تو هفته کمش کن و گوسفند جوون یا بره باشه.گوساله و گاو به هیچ وجه

برا قیمه واینا چی استفاده میکنی؟

شتر مرغ میریزم عین گوشت قرمزه فقط یکم رنگش تیره میشه اما خوب خیلی مفیده و چربی نداره.قرمه سبزی هم همینطور.ولی خب برای مهمون قیمه با گوشت گوسفندی درست میکنم چون رنگ و رو داره و چربی داره

به من یه چی ی داد به اسم‌پماد سبز حکیم خودش درست کرده بود تا ۴۰ روز خوردم که بخیه هام از داخل ترمیم بشه گفت اگه سونوگرافی کردی زخمات هنوز خوب نشده بود بیا پولتو پس بگیر ۷۰ تومن شد.حالا من خوردم فعلا هم سونوگرافی نکردم

گزنه هم هر شب دم میکنم میخورم

شتر مرغ میریزم عین گوشت قرمزه فقط یکم رنگش تیره میشه اما خوب خیلی مفیده و چربی نداره.قرمه سبزی هم هم ...

ازشانس بدهم خیلیم گوشت قرمز دارم.این دفعه تموم شد یه بار شترمرغ میخرم ببینم چطوریه.خودم خیلی بدغذام...به جز گوشت اون یکیارو رعایت میکنم.خداکنه وصعیت رحمم خوب باشه

یه پدر هم داده ۴۰ روز بشینم توش برای تقویت تخمداناهام ۲۰۰ تومن شد ولی من هنوز نشستم😕😕😕همسرم هر شب بهم میگه بشین تو لگن دیگه🤣🤣🤣

ازشانس بدهم خیلیم گوشت قرمز دارم.این دفعه تموم شد یه بار شترمرغ میخرم ببینم چطوریه.خودم خیلی بدغذام. ...

منم خیلی اهل گوشتم بخاطر همین فکر کنم غلظت خونم دارم..ولی گوشت بوقلمون و بلدرچین و کبک جایگزین کن.سوپر گوشت نزدیکه خونمون گفت قرقاول دارم ولی من تا حالا نخوردم