2777
2789
عزیزم الان اقدامی انشالله آخر همین ماه یه نی نی بیاد تو دلت 

نه فدات فعلا درگیر مشکلات دیگم . خیلی دوسدارم بازاقدام کنم ولی فعلا نمیتونم.انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه 

همونlia73 سابقم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرا جان اتفاقهای بدتری که واسه بقیه دوستان افتاده  ، به اونها فکر کن، مامان ارسام سه بار بارد ...

اره واقعاالهی به همین روزای حسینی آرسام پریودنشه وبچشوخداصحیح وسالم بزاره توبغلش همش میگم خدامیشه سال دیگه تواین تاپیک حرف غم نباشه همش حرف بیخوابی وشیردهی واذیتای بچه هامون باشه یعنی میشه روزای خوبم بیاد

عزیزم پسرم ۳۳ هفته بخاطر بند ناف و دو تا بارداری ناموفق بعدش ک یکیش گفتن پوچ بوده ک نبود و بعد معلوم ...

بمیرم برات.منم یه پوچ داشتم یه دونه ام ۳۵ هفته از دست دادم.انشالله ایندفعه میگیریم بغلمون ناامید نباش عزیزم.دخترعمه منم دقیقا شرایطش مث شماس الان دوباره با یه لوله بارداره وسالمه‌خدابزرگه

منم بی قراره اقدامم...اونقد دلم میخواد برم دکتر بگه معجزه شده جای بخیه ات کاملا خوبه میتونی اقدام کن ...

دکتر با سونوگرافی تشخیص داد که بخیه هات از داخل هنوز خوب نشده ؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره واقعاالهی به همین روزای حسینی آرسام پریودنشه وبچشوخداصحیح وسالم بزاره توبغلش همش میگم خدامیشه سا ...

چه حرف خوبی زدی مهرا جون حرف شیر دهی بی خوابی...وای خدا.من که به خودم تلقین میکنم که دوقلومیشه.خودمم چله نمازشب و زیارت عاشورا حق شناسو گرفتم انشالله سال دیگه هممون بغلمون باشه.پدرشوهرم سی ساله روز تاسوعا قربونی میکنه ولی امسال نکردن نذرکردن برا من...انشالله سال دیگه قربونی کنن.

ندید گفت ابان که میای باید وضعیت رحم و بخیه هاتو ببینم اگه خوب بود اقدام کنی

خب انشالله تا آبان ۶ ماه شده میری و میبینی که خوب خوب شدی..فقط مواظب تغذیه ات باشه که سالم خوری کنی و از الان آماده باشی

ندید گفت ابان که میای باید وضعیت رحم و بخیه هاتو ببینم اگه خوب بود اقدام کنی

تمرینات کتاب معجزه شکرگزاری رو انجام بده حتما پسر دار هم میشی به امید خدا

چه حرف خوبی زدی مهرا جون حرف شیر دهی بی خوابی...وای خدا.من که به خودم تلقین میکنم که دوقلومیشه.خودمم ...

انشالله سال دیگه تاسوعا بچت بغلته

خب انشالله تا آبان ۶ ماه شده میری و میبینی که خوب خوب شدی..فقط مواظب تغذیه ات باشه که سالم خوری کنی ...

باشه گلم‌.همسرم خرنوب و کاسنی و خارخاسک ویتامین سی ای و ب میخوره.خودمم فولیک اسید واهن.خوبه به نظرت؟میخوام ازفردا کاچی هم بخورم 

باشه گلم‌.همسرم خرنوب و کاسنی و خارخاسک ویتامین سی ای و ب میخوره.خودمم فولیک اسید واهن.خوبه به نظرت؟ ...

والا خرنوب و خارخاسک نمیدونم چیه.ولی کلا همسرتم دارن خودشونو تقویت می کنن عالیه.ولی کاچی وزنتو میبره بالا نخور.به جاش با مواد مغذی دیگه جبران کن. کاچی اگه با ارد سفید درست کنین که ارزش غذایی زیادی نداره.ولی اگه واست مقدوره ورزش کنی و کالری سوزی داشته باشی با پلو یکم روغن محلی بخور.ولی نمک خیلی کم کن چون وزنو بالا میبره شکر و قند کلا حذف کن

والا خرنوب و خارخاسک نمیدونم چیه.ولی کلا همسرتم دارن خودشونو تقویت می کنن عالیه.ولی کاچی وزنتو میبره ...

زینک هم عنصر مردانه ست خیلی واسه باروری و تقویت اسپرم مهمه.همسرم چند ساله میخوره .هنوزم هر روز میخوره.زینک پلاس..البته منم بعد زایمانم میخورم که موهام نریزه .

والا خرنوب و خارخاسک نمیدونم چیه.ولی کلا همسرتم دارن خودشونو تقویت می کنن عالیه.ولی کاچی وزنتو میبره ...

درباره خرنوب و خارخاسک تو نت بخون قبل اقدام بده همسرت بخوره خیلی مقویه.مریم جون ما متاسفانه فقط با روغن محلی اشپزی میکنیم اصلا نه روغن نباتی استفاده میکنیم نه روغن دیگه.من فک میکنم برا همین من زود چاق میشم.از بازار برنامه مانکن شو رو دانلود کردم انجام میدم روزی ۵۰۰ تا هم طناب میزنم الان ۶۹هستم.میخوام تا ابان ۶۰ بشم