2777
2789

بله درسته وقتی مقصرن فقط سکوت اختیار می کنن و هیچ توضیحی نمی دن منم منتظرم بهم ثابت بشه چه بالایی سر بچم امده و از خون پسرم نمی گذرم شاید رسالت عمر 49 روزه ی پسر من همین باشه که دست دکترهای بی کفایت رو بشه، 

پزشکی قانونی به این سرعت جواب نمی ده، ما هم فرستادیم قبل به خاک سپردن پسرم کالبدشکافی و گفتن نتیجه 2 تا 3 ماه بعد میاد 

بله درسته وقتی مقصرن فقط سکوت اختیار می کنن و هیچ توضیحی نمی دن منم منتظرم بهم ثابت بشه چه بالایی سر ...

عزیزم تسلیت میگم

چی میشه گفت

اونایی که مشخصه ی کار اشتباه کردن،با قلدری میگن هیچ کاری نمی تونی کنی،دیگه چه برسه وقتی بخوای خودت ثابت کنی چه اتفاقی افتاده

ما تو شهرمون ی دکتر داریم همه رو می بره زایمان طبیعی به زور،حتی دو یا سه قلو رو

از فامیلهای عروسمون رو با اینکه دکتر دیگه بهش گفته بود لگنت برا طبیعی خوب نیست،اما این دکتر بنده خدا رو برد برا طبیعی

دو روز درد میکشید،بچه درشت بود و نمی تونست بیارش،بازم نفرستاده بودش سزارین،بچه رو به زور کشیده بود بیرون،علاوه بر مشکلات مادر،ناخن دکتر هم کشیده بود به سر بچه،۱۳ روز بیمارستان بستری بود و بالاخره نموند بچه،کلی شکایت و دادگاه تا کجا...

دکتره حتی دادگاه هم نمی اومد و اصلا کاسبی رو رها نمی کرد،اینا هم می رفتن براش، می‌گفت هرکاری میتونی بکن،کاری از دستت بر نمیاد

اون بیچاره هیچ کاری نتونست کنه و اونم هنوز کار خودش رو می‌کنه و معروف هم هست و سرش شلوغه

نمی دونم براش چه نفعی داره تو بیمارستان دولتی حتما زایمان طبیعی به نامش بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تسلیت میگم چی میشه گفت اونایی که مشخصه ی کار اشتباه کردن،با قلدری میگن هیچ کاری نمی تونی کنی ...

خدا لعنتشون كنه😭 چه روح و رواني از ادم به فاك ميره اينا اصلا براشون اهميتي ندارع

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
واقعا عذابی که میکشیم با از دست رفتن بچه هامون،هبچ جوره قابل جبران نیست

من الان شب ميشه باد مياد رعد و برق ميزنه بارون مياد

همش فكرم تو اون قبرستون لعنيته كه دختر كوچولي من كه اندازه كف دست بود ٢٩٠٠ بود وزنش اون زير خاك خابيده

منه خاك بر سر اينجا رو تخت جاي گرم و نرمم

ميدونم روحش الان بهترين جاست ميدونم وسطه بهشته ولي جسمش چي؟؟؟جسمش كه ٩ ماه تو دل من بود الان زير خاكه داره ميپوسه همش دارم تصور ميكنم الان خاك با قيافه نازش چيكار كرده با اين افكار دارم دق ميكنم😭😭😭

واقعا عذابی که میکشیم با از دست رفتن بچه هامون،هبچ جوره قابل جبران نیست

مريم جون اقدامي؟؟

براي اينكه تجربه تلخ قبلي خدايي نكرده تكرار شه ازمايش يا كار خاصي كردي؟

[QUOTE=289412870]دارم اقدام میکنم،خیلی استرس دارم،هم میگم نکنه متشکریم باشه میگم دختر،هم می ترسم که پسرم همش منتظر خو ...[/QUOTE

سلام عزیزم شما هم سزارین بودین الان اقدام هستین، چند وقت بعد از زایمان اقدام کردین

[QUOTE=289412870]دارم اقدام میکنم،خیلی استرس دارم،هم میگم نکنه متشکریم باشه میگم دختر،هم می ترسم که ...

سلام گلم

نه عزیزم من اتاق عمل رفتم واسه سزارین،اما دیگه بچه داشت می اومد طبیعی زایمان کردم

پنجشنبه دقیقا میشه یک سال که زایمان کردم

دقیقا منم همینو میگم به خدا چرا هفته های اول که خونریزی داشتم سقط نشد حتی 17هفته شکم درد داشتم چیزی ...

دقیقا منم مثل شما میگم چرا اون موقع که لکه بینی و درد داشتم چرا سقط نشد... چرا تو کل بارداری ک درد داشتم و استراحت بودم ازدستش ندادم... چرا تو اوج خوشی و انتظار.. 

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 
سلام عزیزم خیلی خیلی بهت تسلیت میگم میدونم روزهاتون چقدر سخت میگذره نمیدونم واقعا تاثیری داره یا ...

منم به شوهرم میگفتم بذار چندروز بگذره همه یادشون میره محمدی بوده... عذابش فقط برای ما میمونه همیشه 

شوهرمم بخاطر مشغله کمتر ممکنه فکر کنه... مادر اما همیشه قلبش نابوده

خدا واست حفظش کنه عزیزم،من چون پسر دارم،از اول هم میخواستم ی دختر داشته باشم،نه فقط چون دخترم رو از ...

من یه پسر داشتم. دوست داشتم بچه  بعدیم دختر باشه من از اول عاشق دختر بودم... پسرم همیشه میگفت من فقط داداشی میخوام. گفتم بهش بعد داداش محمد برات یه خواهر میارم میگفت دعا میکنم اونم پسر باشه(چون پسر عموهاش داداش دارن) 

اما افسوس که محمدم پر کشید و پسرم تا مدت ها میگفت داداشی چرا نیومد پیشمون

الان باوجود علاقه ی همیشگیم ب دختر دوست دارم بچه بعدیم اگه قسمت باشه پسر باشه. هم برای دل خودم هم پسرم که با محمد چقد اوخت گرفته بودیم. 

امیدوارم خدا ی دختر سالم و خوب به زودی بهت بده،جای اونا که هیچوقت پر نمیشه،فقط با بچه دیگمون حالمون ...

کاملا درسته صحبتات... من روزای اول میگفتم دووم نمیارم اصلن. الان که4ماه میگذره دارم زندگیمو میکنم میگم مبخندم سفر میرم.. همیشه فکر میکنم شاید من مامان بدی باشم... اما ب خودم نهیب میزنم میگم خاصیت آدماست. به قول شما آدمی پوست کلفته... ولی هنوزم گاهی براش اشک میریزم. 5شنبه ها میرم سر مزارشو باهاش حرف میزنم. همیشه همراهم میدونمش... امروز که رفتم پودری که براش خریده بودم رو به دستم زدم آتیش گرفتم همش فک میکردم جسم کوچولوش تو بغلمه😭