2777
2789
سلام من تازه دخترمو از دست دادم باورم نمیشه تا چند وقت پیش دنبال اسم و لباس و اهنگ برا کیلیپ تولدش ب ...

سلام عزیزم خداوند بهت صبر بده خیلی سخته منم ۴۵روز دخترم تو شکمم پر کشید و رفت روزای خیلی سختی رو میگذرونم هرروز که میگذره جای خالیش رو بیشتر حس میکنم منم مثل شما خیلی رویاها داشتم برای اومدنش ولی چه کنم که سرنوشت منم اینجوری رقم خورده

سلام عزیزم خداوند بهت صبر بده خیلی سخته منم ۴۵روز دخترم تو شکمم پر کشید و رفت روزای خیلی سختی رو میگ ...

مرسی عزیزم و همچنین ایشالا خدا به توام صبر بده هرچند میدونم این حرفا حرفی بیشتر نیس ادم حتی یک ثانیه هم نمیتونه اروم بشه😭😞💔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم و همچنین ایشالا خدا به توام صبر بده هرچند میدونم این حرفا حرفی بیشتر نیس ادم حتی یک ثانیه ...

اره واقعا هر کاری میکنم برای ثانیه از فکرم خارج نمیشه نمی‌دونم کی می‌خوام با این غم کنار بیام

اره واقعا هر کاری میکنم برای ثانیه از فکرم خارج نمیشه نمی‌دونم کی می‌خوام با این غم کنار بیام

انشالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه و یه دخمل ناز بهت بده .غم اون فرشته که رفته یکم کم بشه

من از اول بارداریم لک بینی و خونریزی شدید داشتم وااای ک چ حال خرابی ویار شدید و ....پس چرا اون اولا ...

دقیقا منم همینو میگم به خدا چرا هفته های اول که خونریزی داشتم سقط نشد حتی 17هفته شکم درد داشتم چیزی نشد خدا نگه داشت تا بدنیا بیاد من ببینم جیگر گوشمو جیگرم اتیش بگیره بعد ازم بگیرتش😭😭😭💔💔

دقیقا منم همینو میگم به خدا چرا هفته های اول که خونریزی داشتم سقط نشد حتی 17هفته شکم درد داشتم چیزی ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی بهت تسلیت میگم

میدونم روزهاتون چقدر سخت میگذره

نمیدونم واقعا تاثیری داره یا نه اما از ته دلم برای هممون آرزوی شادی دوباره و عمیق میکنم

ببین حرفم شاید تلخ باشه، شاید در مورد هممون هم اینطور نباشه، اما من خودم هنوزم که هنوزه بعد دو سال و نیم، با اینکا حالا یک دختر یکساله دارم هم از غمم چیزز کم نشد

دیگه هرگز آدم قبل نشدم

یکم اوضاع طبیعی میشه کم کم، همه یادشون میره ولی مادر...

الان عذاداری کنین، خودتونو سرکوب نکنین، به حرف هیچ کس هم اهمیت ندید

اما بدونین اصلا تقصیری نداشتین

دقیقا منم همینو میگم به خدا چرا هفته های اول که خونریزی داشتم سقط نشد حتی 17هفته شکم درد داشتم چیزی ...

خودتو خالی کن عزاداری کن گریه کن اما بنظرم برو پیش مشاور تا راه های کنار اومدن باهاش رو علمی بهت بگه و نذاره مشکل روحی شدیدی برات پیش بیاد من خودم الان بی خوابی گرفتم فقط بخاطر استرس هایی که کشیدم میگن بهم مغزت استرس داره واقعا هم همینه ی موقع هایی انگار یکی داره از مغزم کار میکشه

سلام عزیزم خیلی خیلی بهت تسلیت میگم میدونم روزهاتون چقدر سخت میگذره نمیدونم واقعا تاثیری داره یا ...

سلام خیلی ممنون عزیزم 🙏

خداروشکر که یه دختر کوچولو داری خدا حفظش کنه 

روزا الان از سختم سخت برام مخصوصا که همه توقع دارن فراموش کنم با گفتن این حرفا که فلانی هم اینطوری شد یا فلانی بچش بزرگ بود اینطوری نکرد اینا ولی نمیتونن درک کنن چه بچه 1روزه چه چند ساله مادر نمیتونه به هیچ عنوان فراموش کنه منم میدونم هیچ وقت دستاس کوچولوش یادم نمیره و خودمو مقصر میدونم تا ابد چون واقعا حتی 1ثانیه هم فک نمیکردم این اتفاق برام بیفته هیچ استراحتی نداشتم با وجود اینکه همش شکم درد داشتم کاش زندگی دکمه برگشت داشت😭😭😭💔🙏

خودتو خالی کن عزاداری کن گریه کن اما بنظرم برو پیش مشاور تا راه های کنار اومدن باهاش رو علمی بهت بگه ...

همش کارم گریه س نمیتونم اصلا اروم شم ولی خوب سر درد های شدید هم میگیرم که اروم شدنی نیس😞

با مشاور ها اصلا جور نیستم چند بار قبلا برا اوایل زندگیمون رفتم حس میکنم اصلا درکی ندارن نسبت به موضوع و فقط شعار میدن 

همش کارم گریه س نمیتونم اصلا اروم شم ولی خوب سر درد های شدید هم میگیرم که اروم شدنی نیس😞 با مشاور ...

زنگ بزن به دفتر مشاوره حرم حضرت معصومه اونا خیلی دکتر های خوبی دارن