2777
2789
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برای اتفاقی که برات افتاده،منم دو ماه پیش بچمو توی ۳۸ هفته از دست دادم،در ...

سلام عزيز دلم منم ي مادر دلسوختم مثه شما دو روزه دخترمو حين زايمان از دست دادم علت شما چي بود؟

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيز دلم منم ي مادر دلسوختم مثه شما دو روزه دخترمو حين زايمان از دست دادم علت شما چي بود؟

داغ شما سختتراز ماست

برای ما داخل شکم رفت

ولی شما که بچه رو دیدین و محبتش به قلبتون رسوخ کرد خیلی سخته.

سختتر از اون هم جون کندن بچه  رو دیدین.

خدا بهتون به حق ۶ ماهه کربلا اجر و صبر بده انشاله.

و ما رو هم در غمتون شریک کنید.‌.🖤🖤.

😉

مريم عزيزم سطر به سطر كلمه به كلمه حرفاتو انگار داري از زبون من ميزني انگار خوده مني ٢ روزه دخترم رف ...

فکر کنم کاربر جان مریم الان بچه دار شدند.

اگه اشتباه نکنم.

کاش خودش بیاد بگه

😉

مريم عزيزم سطر به سطر كلمه به كلمه حرفاتو انگار داري از زبون من ميزني انگار خوده مني ٢ روزه دخترم رف ...

عزیزم هر چی بگم می دونم داغت رو کم نمیکنه،چند روز دیگه میرم واسش کیک ببرم تولدش رو بگیرم،میخوام بگم این روزها هم میگذره

آنقدر خودم رو اذیت کردم خیلی موهام سفید شد ،چشمم و پیشونیم خط افتاد،الان هم میگم برگردم یک سال پیش همینم،ولی خوب چه فایده برنمیگرده،من که باید زندگی کنم داغون میشم،برای بچه ای که ممکنه بعد بیارم،میشم ی مادر پیر و ....پس خوب خودت رو خالی کن ،با هر چی که فکر میکنید راحت تری عزاداری کن و بعد به زندگیت برس،من که اجباراً مشغول انجام کاری شدم بعد از ۶ ماه که حتی سیاه می پوشیدم براش،کم کم گریه های طول روزم کمتر شد و الان فقط یادش هستم اما دیگه بسته به حال و هوام،نسبت به قبل خیلی کم اشک میریزم براش،چون جدی جدی میگن اون دنیا هم بچه ها از بی تابی و ناراحتی مادرهاشون اذیت میشن،می دونم هر چی هم بگم غمت ی ذره سبک نمیشه،اما بگم هر چه زودتر خودت رو جمع و جور کنی بدونی این روزها هم میگذره،اتفاقا چند دقیقه پیش بخاطرش گریه کردم،آخه سالگردش نزدیکه،حال و هواش میگیرم،اما خوب از قبل خیلی بهترم،اگر دوست داشتی بگو از حال و هوای خودت یا تعریف کنی چی گذشته بهت یا هر چی که حالت رو خوب می‌کنه

فکر کنم کاربر جان مریم الان بچه دار شدند. اگه اشتباه نکنم. کاش خودش بیاد بگه

نه عزیزم حتی ترس به جونم افتاده که شاید هیچوقت دخترکم برنگرده پیشم

هیچوقت دختر دار نشم

دلم خیلی می خوادش....خیلی زیاد

[QUOTE=288595198]سلام دوست خوبم منم ٩ ارديبهشت پري روز رفتم ك زايمان كنم بند نافو ك زدن از دهنش خون اومد و دكترا نتو ...[/QUO

سلام عزیزم تسلیت میگم خداوندبهت صبر و اجر بده. تا با غم فرشته آسمونیت کنار بیای جاش رو برات زود سبز کنه

نه عزیزم حتی ترس به جونم افتاده که شاید هیچوقت دخترکم برنگرده پیشم هیچوقت دختر دار نشم دلم خیلی می ...

عزیزم منم دختری از دست دادم

بارداری دومم که پسر شد گفتم کاش دختر بود

ولی الان خدارو شکر میکنم که پسره

چون اگه دختر میشد همش با قبلی مقایسه میکردم.میگفتم اونم اینطوری بوداااا.

ولی الان دنیای این با دنیای اون فرق داره.

حتی الان میگم بعدی هم پسر بشه تا هم جنس باشند و هم بازی بهتری و داداش خوبی بهم بشوند.

بعدی انشاله 

😉

عزیزم منم دختری از دست دادم بارداری دومم که پسر شد گفتم کاش دختر بود ولی الان خدارو شکر میکنم که پ ...

خدا واست حفظش کنه عزیزم،من چون پسر دارم،از اول هم میخواستم ی دختر داشته باشم،نه فقط چون دخترم رو از دست دادم،امیدوارم خدا تو تقدیر من ی دختر سالم وخوب جا داده باشه چون خیلی دلم میخواد،وگرنه به هر چی که بده راضی ام،تلاش میکنم دختر دار بشم ولی بازم هر چی خدا بخواد

خدا واست حفظش کنه عزیزم،من چون پسر دارم،از اول هم میخواستم ی دختر داشته باشم،نه فقط چون دخترم رو از ...

مثه مني

منم فقط دختر سالم ميخام جاشو فقط همين پر ميكنه😭

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤