💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
نه عزیزم دوقلونیست.سال۹۸پسر۲سالموبه خاطر س ر ط ا ن از دست دادم.سال پیش خدایه پسربهم داد الانم ...
آخی عزیز دلم .. اره یادم هست ولی نمیدونستم چون خیلی وقته تاپیک نیومدم الهی چشم بد دور..خدا حفظشون کنه.. ممنونم عزیزم حتما دعات میکنم تن همگیتون سالم باشه و همیشه شاد و خندون باشی و غم پسر کوچولوت رو خدا تسکین بده .. پسر تو پسرای من و بچه های کاربرای اینجا که آسمونی شدن فرشته هایی بودن که زمین براشون جای خوبی نبود.. امید به اینکه شفاعت آخرتمون باشن بخاطر پاکیشون...عزیزم یادت نره دعام کنی ازت ممنونم😍😍😗😗😙❤❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام خوبید منم امروز ۵۹ روز میشه که بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم بخاطر طول سرویکس و دهانه رحمم خیلی ...
سلام عزیزم منم تو ۲۴ هفته بچمو از دست دادم بعداز ۶سال ای وی اف کرده بودم بخاطر فشار بالا و دفع پروتئین بچمو از دست دادم امروز ۱۸ روز میشه که زایمان کردم واقعا دلم خونه از بارداری بعدیم خیلی میترسم چون بچم بخاطر فشار سقط شد 😔خوشبحالت تو خوابشو میبینی من هرچقدر از خدا میخوام بیاد بخوابم خوابشم نمیبینم به منم بچم نشون ندادن فقط از دور اعضای بدنشو دیدم موهاشو دیدم ولی الان دلم خوووونه میگم کاش اصرار میکردم بچمو میدیدم کاش حداقل مردشو میدادن بغلم 😔💔
خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است..... دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤 جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
خیلی متاسفم واقعا سخته ولی کاری از ما برنمیاد واقعا نمیدونم چی بگم که تسکین دردت بشه نه اگه د ...
منم دلم خونه هرکی میبینه میگه چرا به این روز افتادی زیر چشام از بس گریه کردم سیاه سیاه شده چشام گودافتاده لاغر شدم خیلی داغون شدم اصلا دوس ندارم کسی بیاد خونمون من برم جایی فقط میگم تنها باشم خدا از دستمون گرفته از دلمونم بگیره حداقل به آرامش برسیم 😔
خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است..... دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤 جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
سلام بچه ها. من قبلا تو تاپیک بودم اول ماه ۴ به خاطر مشکل کروموزومی خاتمه بارداری دادم. خیلی سخت و دردناک بود. خیلی غصه خوردم. الان دوباره باردارم چند روز دیگه غربالگری دارم خیلی نگرانم . برام دعا کنین این سری سالم باشه خیلی سخته برام تکرار اون اتفاقات. دیگه طاقت ندارم. خیلی برام دعا کنین. خدا انشا... به همه بچه های سالم عطا کنه و قدر این نعمت رو بدونیم
این طبیعیه . منم خیلی وقتها ناخودآگاه اشک میریزم یادش میفتم. ولی سعی میکنم کسی غصه ام رو متوجه نشه. از خدا برای همه آرامش میخوام. از خدا بخواین دلتون رو آروم کنه حتما کمک میکنه.
من یهروزم نیس که باگریه نگذره خیلی افسوس گذشته رو میخورم خیلی همش خودمو مقصر میدونم دلم برا پسرم تنگ شده 😔