2777
2789
عزیزم بابت از دست دادن عزیزانت تسلیت عرض میکنم. انشاله بزودی بارداری سالمی داشته باشی و نی نیت بیاد ...

قربونت برم عزیزم... انشالله غم نبینی... بازی سرنوشته چه میشه کرد مقدر بوده برای من تحمل این مشکلات... امیدم بخدا... دعام کنید اینبار مادر ی بچه‌ی سالم و صالح بشم

قربونت برم عزیزم... انشالله غم نبینی... بازی سرنوشته چه میشه کرد مقدر بوده برای من تحمل این مشکلات.. ...

انشاله خدا در رحمتشو برات باز کنه و دلشادت کنه

انشاله گره زندگیت به دست خدا باز بشه و نی نیت بیاد بغلت صحیح و سلامت

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چخبر ازت

سلام عزیزم خوبی؟پسرم الان ۹ ماهشه و کنارم خوابیده.خداروشکر ۶ ماه بعد با اولین اقدام باردار شدم در کمال ناباوری.فقط باید بگم خدا هست و خدا هست و خدا هست...

خدایا شکرت
سلام خوبی

سلام عزیزم ممنون شما خوبین

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
سلام عزیزم خوبی؟پسرم الان ۹ ماهشه و کنارم خوابیده.خداروشکر ۶ ماه بعد با اولین اقدام باردار شدم در کم ...

خدارو شکر

مگه سابقه نازایی داشتین؟

ای جانم به پسرت 

خدا حفظش کنه

😉

سلام خوبید

منم امروز ۵۹ روز میشه که بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم بخاطر طول سرویکس و دهانه رحمم خیلی حالم خرابه هر کار میکنم حالم خوب نمیشه همش یاد حرکتاش میفتم یاد بدنش که وقتی دنیا اومد از پشت دیدمش .بهم گفتن شبیه همسرم بوده هی تو ذهنم تصورش میکنم .شوهرم منو نمیبره سر خاکش میگه حالت خراب میشه.چند شب پیش اول خواب بچمو دیدم قیافش رو قشنگ دیدم لخت بود انگار تازه دنیا اومده باشع گریه میکرد از خواب پریدم دوباره خوابم برد خواب دیدم همسرم سنگ گذاشتع بود رو خاکش روی سنگ تصویر یه پسر بچه که گل محمدی میریخت روی زمین حک بوده انقدر تو خواب نشستم سر خاکش گریه کردم زجه زدم تا بیدار شدم .دوست ندارم کسی بیاد خونمون یا جایی برم دوست ندارم با کسی حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها تو تلگرام گروه ندارید اینجا یخورده سخته اومدنش 

سلام خوبید منم امروز ۵۹ روز میشه که بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم بخاطر طول سرویکس و دهانه رحمم خیلی ...

خیلی متاسفم عزیزم فقط اینو میتونم بگم اولشه صبوری کن همه چی‌ میگذره وبهترینا برات رقم‌ میخوره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم ممنون شما خوبین

وای سلام عزیزم خوبی؟ چقدر خوشحال شدم بارداری؟ یادمه قبل اقدام آخرت قرار بود یه عملی روی رحمت انجام بدی بعد دوباره اقدام کنی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام خوبید منم امروز ۵۹ روز میشه که بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم بخاطر طول سرویکس و دهانه رحمم خیلی ...

عزیزم منم ۳ ماه پیش بچمو توی ۳۴ هفته از دست دادم. بی تابیت طبیعیه منم هنوز گریه میکنم یواشکی و بداخلاق میشم دلم هوای بچمو میکنه. ولی به این فکر کن که شما تنها نیستی و فرشته ای که توی دلت بوده قرار نبوده که بدنیا بیاد. اونا فقط وسیله امتحان ما بودن و تقدیرشون روی زمین نبوده. چه جالب که قبر داشته. مال منو اصلا نشون هیچکی ندادن. چون تو شکمم مرده بود گفتن قبر هم نداره. چند تا چند تا میبرن نوزادای ای یو اف دی رو خاک میکنن. خداروشکر که ندیدمش اصلا.... قوی باش و سرتو گرم کن تا جاییکه میتونی. چون غم بزرگیه و باید خودمون کمک کنیم که کوچیک بشه و دوباره بتونیم باردار شیم. یه کلاس ورزش برو اسم بنویس

خیلی متاسفم عزیزم فقط اینو میتونم بگم اولشه صبوری کن همه چی‌ میگذره وبهترینا برات رقم‌ میخوره

ممنون عزیزم ان شاء الله 

فقط دل بستم به خدا خیلی بهش اعتماد دارم که دفعه بعد واسم آسونی رقم میزنه و بارداری موفق و بچه سالم بهم بده و دلمو شاد کنه

عزیزم منم ۳ ماه پیش بچمو توی ۳۴ هفته از دست دادم. بی تابیت طبیعیه منم هنوز گریه میکنم یواشکی و بداخل ...

همش خودمو مقصر میدونم عذاب وجدان داره خفه ام میکنه هی میگم شاید اگه اینکارو نمیکردم اگه فلان جا نمیرفتم و هزار شاید  دیگه ای که اینطور نمیشد.آره گواهی فوت واسش صادر کردن شوهرم و داییم بردن خاکش کن کردن الهی بمیرم واسه اون بدن کوچولوش.هنوز بدنم واسه ورزش آماده نیستده روز تازه میشه که لکه بینیم قط شده.ولی امروز اومدم واسه خودم نیم ساعت پیاده روی کردم که مشغول بشم اما بدنم هنوز ضعفیه اخه بعدش لک دیدم و زیر دل درد گرفتم.چیکار کنم زودتر بدنم خوب و آماده بشه ؟واسه بارداری بعدی ان شاء الله؟

وای سلام عزیزم خوبی؟ چقدر خوشحال شدم بارداری؟ یادمه قبل اقدام آخرت قرار بود یه عملی روی رحمت انجام ب ...

ممنون گلم چ خوب یادته، اره عمل کردم عزیزم بعدش حامله شدم الان یه دختر دارم😍

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
همش خودمو مقصر میدونم عذاب وجدان داره خفه ام میکنه هی میگم شاید اگه اینکارو نمیکردم اگه فلان جا نمیر ...

ببین اون عذاب وجدانو منم دارم. فکز میکنم همه داشته باشن و میگن یکی از مراحل سوگ هست تا نرمال بشی و طبیعیه‌. منم هنوز از بچم عذرخواهی میکنم که نتونستم مراقبت کنم ازش. اخه مال من روز اخر تکون نمیخورد ولی من حواسمو پرت میکردم که نفهمم. بلند شدم خونه رو تمیز کردم. چون کوروتون مصرف میکردم و دکترا میگفتن کورتون حرکت بچه رو کم میکنه. برای اماده شدن بدنت باید زمان بگذره. ورزش هم فعلا نرو زوده. آرامش خیلی مهمه. اگه میخای بدنت زود به حالت عادی برگرده غصه خوردنو بذار کنار‌. سعی کن کارایی که دوس داریو انجام بده. با دوستای خوبت ارتباط بگیر. حال روحیتو خوب کنی بدنت کم کم اوکی میشه و اماده برای بارداری بعدی. به تغذیه ات هم برس